تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 400 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

بنچمارم با عکس بزارید لطفا فقط ....

تا الان که این مودم یه کلاه گشاد هست که هواوی سر ایرانسل گذاشته ( دمش گرم )

اما اگه هواوی هست سه سوت آنلاک میشه ...
    اگه بین 100 الی 150 تومن بدن فقط می ارزه

-------------

راستی سر راستین بازار چی اومده ؟ هیچ مودم جدید نمی یاره که !!!
    این مودم مارت سایتش معتبره الان ؟؟؟ می خام بخرم
    Last edited by EDWARD WHITE; 26-08-2017 at 12:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنچمارم با عکس بزارید لطفا فقط ....

تا الان که این مودم یه کلاه گشاد هست که هواوی سر ایرانسل گذاشته ( دمش گرم )
    ایرانسل سرش کلاه نمیره ، سفارش رو اینطوری به هواوی داده که هم ارزون تر دربیاد هم اینکه دهن مثلا یوزر رو ببنده ، بگه ببینید همه جا کار میکنه ، از صبح تاحالا 100 جا زنگ زدم همه میگن منطقه 4.5 نداره ، میگم پس چرا ca60 میره رو 4.5 ؟ گوشی میره رو 4.5 ؟ میگن نمیدونیم !
    میگم این مودم به قول خوتون خفننننننننننن که سرعتش 300 مگابیته و cat 6 هستش ، چرا اتصال وای فای سرعتش 75 مگابیته ؟!؟!؟؟!؟ اینکه طرق نمیتونه از حداکثر سرعتش استفاده کنه !میگه باید رو لن این سرعت رو بگیری
    Last edited by soheilsh; 26-08-2017 at 12:05.

3. 8 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ایرانسل سرش کلاه نمیره ، سفارش رو اینطوری به هواوی داده که هم ارزون تر دربیاد هم اینکه دهن مثلا یوزر رو ببنده ، بگه ببینید همه جا کار میکنه ، از صبح تاحالا 100 جا زنگ زدم همه میگن منطقه 4.5 نداره ، میگم پس چرا ca60 میره رو 4.5 ؟ گوشی میره رو 4.5 ؟ میگن نمیدونیم !
    میگم این مودم به قول خوتون خفننننننننننن که سرعتش 300 مگابیته و cat 6 هستش ، چرا اتصال وای فای سرعتش 75 مگابیته ؟!؟!؟؟!؟ اینکه طرق نمیتونه از حداکثر سرعتش استفاده کنه !میگه باید رو لن این سرعت رو بگیری
    ممکنه چیپ وایفایش پر سرعت باشه با آپدیت درست شه؟

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این مودم نمونه خارجی نداره؟ اگه داشته باشه فکر کنم بشه مثل 3372 پنلش رو تغییر داد و قابلیت عوض کردن باند رو بهش اضافه کرد قابلیت آنلاک کردن هم اگه نداشته باشه عملا برای fdd زیاد به کار نمیاد با این وضعیت 4g+ که داره.
    من یه مودم Td میخوام بگیرم اما نمیدونم این مودم اگه آنتن درست حسابی نده ایرانسل مرجوع میکنه یا نه.
    Last edited by hotman1234; 26-08-2017 at 14:44.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    یعنی این مودم تا ۷ مگ فقط
    wifi ان میتونه سرویس بده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممکنه چیپ وایفایش پر سرعت باشه با آپدیت درست شه؟

اقا انتن دهی در حد مودم جیبیه ، نصف روتر 3220 انتن میده اینو چیکار باید کرد؟

- - - Updated - - -

سلام
    یعنی این مودم تا ۷ مگ فقط
    wifi ان میتونه سرویس بده؟
    بله................ فقط .وای فای n اونم 20 مگاهرتزیش

- - - Updated - - -

این مودم نمونه خارجی نداره؟ اگه داشته باشه فکر کنم بشه مثل 3372 پنلش رو تغییر داد و قابلیت عوض کردن باند رو بهش اضافه کرد قابلیت آنلاک کردن هم اگه نداشته باشه عملا برای fdd زیاد به کار نمیاد با این وضعیت 4g+ که داره.
    من یه مودم Td میخوام بگیرم اما نمیدونم این مودم اگه آنتن درست حسابی نده ایرانسل مرجوع میکنه یا نه.
    اگر کرج هستید میتونید بیاین مودم تی دی از ما بگیرید ببرید تست کنید اوکی بود فعالش کنید اگرم راضی نبودید مرجوع میکنیم اگرم شهرستانید میتونیم پست کنیم ، هزینه پست با شماست در صورت نارضایتی هم بازم پست با شماست

8. 3 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا انتن دهی در حد مودم جیبیه ، نصف روتر 3220 انتن میده اینو چیکار باید کرد؟

- - - Updated - - -

بله................ فقط .وای فای n اونم 20 مگاهرتزیش
    شاید وایفای ac هم داره ولی نرم افزارش تا آپدیت ساپورت نمیکنه، اخه هواوی خیلی کارارو تمیز ارایه میده، فکر نکنم اینطوری خودشو خراب کنه، و همچنین cat6 در td و fdd
    باید منتظر اولین بروزرسانی باشیم تا ببینیم چجوریاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شاید وایفای ac هم داره ولی نرم افزارش تا آپدیت ساپورت نمیکنه، اخه هواوی خیلی کارارو تمیز ارایه میده، فکر نکنم اینطوری خودشو خراب کنه، و همچنین cat6 در td و fdd
    باید منتظر اولین بروزرسانی باشیم تا ببینیم چجوریاس
    امروز تمام مستنداتمو برای بخش کنترل کیفیت ایرانسل و مدیرای رده بالای ایرانسل مثل اقای مهدی وحیدی ارسال کنم ، گفتن مشخص نیست بروزرسانی در کار باشه یا نه ، ولی این موارد ارسالیمو چک میکنن . حالا ببینیمو تعریف کنیم ، الان دکل منطقه ما انتن td نزدیک 5 ماهه انتن نمیده صد جا هم شکایت کردم 4-5 بار هم از شرکت اومدن تست کردن اما هنوز که هنوزه هیچکاری انجام ندادن ، حالا میفرمایید بیان مودم بروزرسانی کنن ac فعال بشه ؟
    اگر میخواستن ac رو بذارن که میذاشتن مرض نداشتن که نذارن !
    Last edited by soheilsh; 26-08-2017 at 15:59.

11. 8 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بنده تمام موجودی tf-i60 رو مرجوع کردم
    آفرین!خوب کاری کردی داداش!امثال فروشنده و نمایندگان فروشی همچون شما که عمده از ایرانسل میخرین اگه زیر بار این کلاهبرداری ها نرین و شریک ایرانسل توی کلاهبرداری های اینچنینی نشین اونوخ ایرانسل و دیگر شرکت ها چشمشون به خط حساب میفته!ایرانسل با خودش گفته نهایت 10الی 20درصد خریداران این مودم دانش فنی دارین و این چیزا سرشون میشه که خب اعتراض کردن مودمشونو پس میگیریم و پولشونو عودت میدین اون مودمم دوباره بسته بندی و پلمپش میکنیم میدیم دست اون 80درصد که چیزی حالیشون نیست و حسابی سود میکنیم ولی اگه شما نمایندگان فروشش تمکین نکنین و حاضر نشین چنین محصول جعلی ای را بفروشین اونوخ ایرانسل هم دیگه از این گنده کاری ها نمیکنه

13. 4 کاربر از vahidflower بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من این مودم رو تهیه کردم و چند تا تست همون روز اول انجام دادم، ولی وقتی پست های دوستمون رو خوندم تصمیم گرفتم چند روزی این مودم رو دقیق تر بررسی کنم بعد جواب بزارم،
    نتایج تستا مال همین امروز جمعه 3شهریور هست.
    رو حالت td با مودم dt-350 تست کردم که نتیجش این شد:
    tf-i60: سرعتش تو دانلود منیجر بین 3.5 تا 4.5 بود تقریبا
    dt-350: سرعتش بین 1.5 تا 2.5 بود
    که البته حالت تجمیع اینجور که دوستمون گفت و نماینده ایرانسل هم به من گفت فقط تو fd هست پس احتمالا دلیل این اختلاف به خاطر چیپ خود مودم و گیرندگی انتنش باشه
    رو حالت fd هم با مودم netgear 810 تست کردم که این مودم cat11 هست ولی تو ایران فعلا تفاوتی با cat6 نداره
    نتیجه این تست هم این شد:
    مودم netgear: سرعتش بین 4.5 تا 5.2 شد تقریبا
    مودم tf-i60: سرعتش بین 4 تا 4.8 شد

در کل به نظرم به قیمتش خوب عمل کرد و منو واسه پولی که هزینه کردم راضی کرد
    من قبلا میخواستم 5186 تهییه کنم که دوستان گفتن تجمیعش یه مقدار مشکل داره و منم صبر کردم تا این مودم بیاد و خدایی با نصف قیمت اون بعید میدونم از 5186 چیزی کم داشته باشه
    احتمالا چیپست این مودم hisilicon باشه دقیقا مثل 5186
    که احتمالا اون یه مقدار ضعیف تر بودنش نسبت به aircard 810 واسه تفاوت این چیپست با
    Qualcomm باشه

در مجموع من به دوستانی که میخوان از هر دو شبکه td و fd استفاده کنند پیشنهاد این مودم رو میکنم و ارزش خرید نسبت به قیمت داره
    داداش شما باید مدل 32aاز مودم 5186 را بخرین تا واقعا حال کنید باهاش!یعنی مدل Huawei 5186-32a اونی که دوستان میگن مشگل داره نسخه 61aاونه!بله Huawei 5186-61a بدرد ایران نمیخوره ولی Huawei 5186-32a بسیار عالی و منطبق بر شبکه مخابرات سیاری ایرانه!

15. این کاربر از vahidflower بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •