تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1614 از 1849 اولاول ... 6141114151415641604161016111612161316141615161616171618162416641714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,131 به 16,140 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از های وب رفتم پارس آنلاین، مثل چی پشیمونم
    پینگم خوب شده، ولی حجم دزدی شدید داره، روی های وب اگر هم حجم دزدی بود انقدر شدید نبود و من متوجه نشدم
    حجمم تموم بشه میگم جمعش کنند، میرم شاتل یا برمیگردم های وب
    انصافا های وب یه چیز دیگه بود.
    عزيز به هيچ عنوان سمت شاتل نرو که پشيمون مى شى ،بشدت حجم دزد هست و تو يکى دوسال اخير کيفيتش افت کرده و واقعا ارزش نداره

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان شما فکر می کنید چرا بقیه isp ها تمایل ندارن مدل فروش های وب رو اجرا کنن ؟ مثلا حجم 1 ماهه بزارن واسه کاربرای پر مصرف! تا رقابت درست بشه و قیمت ها افت کنه! مثلا پارس بیاد 100 گیگ بده 50 تومن یه ماهه ....چه مشکلی هست که دوس ندارن اجراش کنن به نظرتون ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان شما فکر می کنید چرا بقیه isp ها تمایل ندارن مدل فروش های وب رو اجرا کنن ؟ مثلا حجم 1 ماهه بزارن واسه کاربرای پر مصرف! تا رقابت درست بشه و قیمت ها افت کنه! مثلا پارس بیاد 100 گیگ بده 50 تومن یه ماهه ....چه مشکلی هست که دوس ندارن اجراش کنن به نظرتون ؟
    چون ظرفیت پهنای باند و تعداد مشترکین در همه مراکز مخابراتی در کشور یکسان نیست. حجم فروشی بی حساب و کتاب نتیجش میشه افت محسوس کیفیت و سرعت در ساعات مشخصی از شبانه روز (پیک مصرف) در مراکزی که شلوغ تر هستند و این یعنی بی اعتنایی به وضعیت بخشی از کاربرا برای تبلیغات و جلب مشتری!

یادمه زمانی که های وب بودم شبها از ساعت 8 تا 12 سرعت و کیفیت وحشتناک افت میکرد که پشتیبانی مینداخت گردن نویز!!

بعد که شاتل بودم؛ انصافا همه چیز عالی بود. از پشتیبانی و سرعت رانژه گرفته تا کیفیت و وضعیت استیبل در مدت قرارداد و نهایتا جمع اوری سریع خط!

الانم پارس هستم چند روزیه. وضعیت خدمات نیروی انسانیشون افتضاح بوده در کل مراحل و از این نظر باقی شرکتا خیلی سرتر هستند ولی خود سرویس از نظر فنی تا حالا راضی بودم. و قیمت هاشم نسبت به نوع سرویسها و کیفیتشون خیلی مناسب تر بوده.
    الان پارس انلاین هم بسته های مشابه فشفشه اما حساب شده تر ارائه میده که هدفگیریش حجم مصرفی دو اپ پرکاربرد تلگرام و اینستاگرامه.

4. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آسیاتک یه زمانی گیگ باکس داشت. مشابه فشفشه های های وب بود. دیگه نداره؟
    شاتل هم تو سایتش دیدم تخفیف داره و 50 گیگ رو میده 60 تومن.
    اگر بخوان میتونن، وگرنه جلوی های وب رو میگرفتن. همین وزیر جدید دشمن بسته های اینترنت ه، اگر قانون خاصی وجود داشت جلوش رو میگرفت.

عزيز به هيچ عنوان سمت شاتل نرو که پشيمون مى شى ،بشدت حجم دزد هست و تو يکى دوسال اخير کيفيتش افت کرده و واقعا ارزش نداره
    یعنی مستقیم برگردم های وب؟ شاتل اصلا توصیه نمیشه؟ شاتل لند و نماوا و خدمات ارزش افزوده اش جالبه. میگن پینگ خوبی هم داره.
    های وب خوب بود، حجمش ارزون بود، کلی هدیه داشت، پشتیبانی خوبی داشت، حجم دزد نبود، فقط پینگش به شدت مزخرف بود. به 170 میرسید من خوشحال میشدم، الان پینگم 90 میلی ثانیه است.

کاش میشد رزرو کرد که ظرفیت پر نشه.

6. 2 کاربر از kamkar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مال به طرز وحشتناکی ترکید !!! هیچ جا رو باز نمی کنه.

درست شد !
    Last edited by George Shelly; 25-08-2017 at 14:26.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

از ساعت 3 قطع شده کاملا شبکه

از 8.8.8.8 پینگ پاچیده همه اش تایم اوت

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11

وحشتناک کند شده با پشتیبانی هم که تماس میگیری میگه :
    مشترک گرامی با عرض پوزش به اطلاع می رساند در حال حاضر سرویس شما دچار اختلال است ... زمان تقریبی حل مشکل ساعت 17
    Last edited by EhsanCPU; 25-08-2017 at 14:40.

11. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آسیاتک یه زمانی گیگ باکس داشت. مشابه فشفشه های های وب بود. دیگه نداره؟
    شاتل هم تو سایتش دیدم تخفیف داره و 50 گیگ رو میده 60 تومن.
    اگر بخوان میتونن، وگرنه جلوی های وب رو میگرفتن. همین وزیر جدید دشمن بسته های اینترنت ه، اگر قانون خاصی وجود داشت جلوش رو میگرفت.

یعنی مستقیم برگردم های وب؟ شاتل اصلا توصیه نمیشه؟ شاتل لند و نماوا و خدمات ارزش افزوده اش جالبه. میگن پینگ خوبی هم داره.
    های وب خوب بود، حجمش ارزون بود، کلی هدیه داشت، پشتیبانی خوبی داشت، حجم دزد نبود، فقط پینگش به شدت مزخرف بود. به 170 میرسید من خوشحال میشدم، الان پینگم 90 میلی ثانیه است.

کاش میشد رزرو کرد که ظرفیت پر نشه.
    هرشرکتى ى مزايا و معايب داره خودم بشخصه ديدم داشتم داره شاتل حجم دزدى تابلو مى کنه و قطع و وصلى هم زياد داره زدم بيرون ب دلايلى که خودشما فرمودى و الانم نسبتا راضى هستم

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان رو گوشی یا تبلت هاتون هات اسپات رو نصب کنید بی نظیره ! سرعت اینستا حداقل سه برابر میشه ! عکسا به حدی سریع باز میشن که اصلا نمی بینید اون دایره لودینگ بچرخه .

پورت udp خیلی اختلال داره با وی پی ان که میرم تو بازی بعد از 2 دقیقه کانکشن لاست می گیرم در حالی که کلا وصله نت ! این نشون میده udp رو انگولک کردن !
    Last edited by George Shelly; 25-08-2017 at 23:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •