دقیقا فقط سیم کارت های fd یا ای سیم میتونن از 4.5 استفاده کنن ولی باید امتحان بشه .
دقیقا فقط سیم کارت های fd یا ای سیم میتونن از 4.5 استفاده کنن ولی باید امتحان بشه .
بعید میدونم مودمهای فعلی انلاک نمبشه اینا که تازه اومده
دوستان نتیجه تست cat6 بودن مودم به کجا رسید؟
2ماه منتظرم بیاد اگه cat 6 نباشه ارزش خرید اصلا نداره با این قیمت و وضعیت مزخرف پهنای باند ایرانسل
سلام اقا تو یه جمله بگین این مودم ارزش خرید داره یا نه؟
پشتیبانی صحبت کردم گفت پوشش 4.5 نیستین حتما !!!!!!!!!!!!!
با سرپرست بخشمون صحبت کردم اونم گفت سرعتش همینه !!!!!!!! گفتم پس چرا سرعت ca60 دوبل این مودمه؟
با سیم معمولی روی شبکه Fdd تست شده دوست عزیز ! اصلا رو سیم TD تستی گرفته نشده
- - - Updated - - -
یعنی واقعا فکر کردین من دارم با سیم td روی شبکه fdd تست cat6 میگیرم !؟؟!؟!؟!
هیچی هنوز ، هیچ کسی هم جواب گو نیست ، با گوشی A5 2016 از طریق USB وصل کردم به سیستم رو پلاس سرعت دانلودم 18 مگابایته رو پلاس
مودم ca60 سرعتش 20 مگابایته ، اما این خاک بر سری tf-i60 رو همون 10 مگابایته رو باند 3 یا 7 هستش
اشغاله به خدا ، نه تنظیمات پیشرفته ای تو وای فای داره نه cat 6 نه wifi ac ... تازه باند فرکانس هم نمیشه تنظیم کرد باید با lte watch ست کنی
تنها مزیتش اینه که یه سوییچ هزار خریدید . به نظرم ادم بخواد همچین پولی رو بده میره یه mr200 tplink میخره با کلی امکانات !
قیمت tf-i60 در نهایت در حد همین tdlte ارزش خرید داره ( 150 تومن )
Last edited by soheilsh; 25-08-2017 at 11:38.
جالبی موضوع اینه که شرکت ایرانسل حتی حاضر نیست این مدل جدید رو تو سایت خودش قرار بده و یا مشخصات فنی رو اعلام کنه ، احساس میکنم یه ماجرایی مثل mf810 هستش که میخواد سریع موجودی رو تموم کنه
بنده تمام موجودی tf-i60 رو مرجوع کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)