خب اینا حجم مصرفی خودشون رو گفتن ! تو خونه ها که فقط نفر نیست !
همون اینستاگرام رو هم در نظر بگیریم ماهی 10 گیگ خودش به ازای هر نفر میخوره - 4 نفر هم باشن میشه 40 گیگ فقط اینستاگرام ! حالا بقیه چیزا و دانلود ها بماند
خب اینا حجم مصرفی خودشون رو گفتن ! تو خونه ها که فقط نفر نیست !
همون اینستاگرام رو هم در نظر بگیریم ماهی 10 گیگ خودش به ازای هر نفر میخوره - 4 نفر هم باشن میشه 40 گیگ فقط اینستاگرام ! حالا بقیه چیزا و دانلود ها بماند
همین طوره !
اما به دلیل سیاست های ضد مردمی که این سیستم در سالیان دراز اعمال کرده مردم کلا از اینترنت اونجوری که دوست دارن و ازش لذت میبرن استفاده نمی کنن به عبارت دیگه سیاست های اعمال شده مردم رو بسیار محدود کرده و باعث شده نتونن با آرامش خاطر و اونجوری که ازش لذت میبرن از نت استفاده کنن!!!
وگرنه بهت اطمینان میدم یه آدم کم مصرف امروزی اگر نت محدود نبود و قیمت پایینی داشت مصرف عادیش بین 50 تا 100 بود !!تازه کاربر عادی !! نه یه کسی مثل !! که دانلود و گیمینگ برام خیلی مهمه و حجم زیادی ترافیک نیاز داره .
رفقا ب 2-3تا فشفشه 1گیگ ی روزه احتیاج دارم اگه کسی داره بهم بده
ظاهرا نتیجه حذف واسطه ها چیزی جر فاجعه نبوده ...مسیر افتاده رو امارات و بعد امریکا تا سرورهای گوگول ....
اینم مثل قضیه ی نامحدوده.به جای حذف واسطه ها بیشتر شدن
دیشب تو 195 یه شکایت در مورد شاتل لند ثبت کردم امروز زنگ زدن گفتن با توجه به مستندات که جمع آوری شده به زودی باید درست شه ! نصف کم نمی کنه در حال حاضر!
من دارم میخوای؟
اره عزیز ممنونم می شم 3تا می خوام و قیمتو پ.خ کن
ار سال کردم عزیز
قیمتی نداره فقط برام دعا کن حلالت باشه
دوستی برای همین روزهاست
Last edited by King Tanha; 18-08-2017 at 01:57.
شرمنده کردی عزیز واقعا ازت ممنونم و لطفا اجازه بده ی مبلغ کوچیکی رو برات ارسال کنم و اینطوری وجدانم ناراحته
آرزو می کنم مشکلت هرچی هست حل بشه و برات آرزوی بهترینا رو دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)