سلام دوستان - مودم 5577 هواوی دارم - یه نرم افزار معرفی کنین برای دیدن باندها و قفل روی باند خاصی - واسه ویندوز میخوام مرسی
سلام دوستان - مودم 5577 هواوی دارم - یه نرم افزار معرفی کنین برای دیدن باندها و قفل روی باند خاصی - واسه ویندوز میخوام مرسی
در ضمن LTE Watch کار نکرد !
دوست عزیز برای مودم های ایرانسل MF910 هم برنامه ای هست SNR و سیگنال و نشون بده
؟؟؟
ممنون میشم لطف کنید
Last edited by amirkalak6; 05-08-2017 at 09:20.
سلام عزیزان، آیا با همین E3372-4G-LTE میشه از تمام امکانات، تعویض باند، 4GPlus، و غیره استفاده کرد؟
تسمیم دارم یا یه گوشی 4G بخرم یا یک مودم 4G ارزان، گوشی فکر نکنم از مودم بهتر باشه
سلام خدمت دوستان من یه مودم e3372 ایرانسل دارم هر 5 دقیقه یکبار قطع میشه و اینترنت رو قطع می کنه خیلی اذیتم کرده مستقیما هم به پورت لب تابم وصل هست چی کار کنم ؟
سلام دوستان
آیا از دوستان کسی مودم B525 داره راضی باشه؟
میخوام 4G+ وصل بشم باهاش ولی نمیدونم آنتن دهی و کیفیت و ... چطوره آیا مثل گوشی خوب هست یا نه
اینکه باند ۲۳۰۰ رو نداره مشکلی به وجود نمیاره؟
چون خیلی گرونهمیترسم بگیرم مشکلی داشته باشه
ویرایش: میدونم همین صفحه پیش گفتین خوبه چون جدیدتره، ولی یادمه یک مودمی بود الکی میگفتن 4G+ هست (یادم نیست اسمش 61a بود یا 22 یا چی بود) ، گفتم نکنه این هم مشکلی داشته باشه بعد اینهمه هزینه
اگر کسی این مودم رو داره لطفا بگه چطوره
Last edited by hartz; 13-08-2017 at 17:53.
خب دکل منطقه شما 4g+ داره که میخوای بخری؟
سلام
6 ماه پیش
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
رو خریدم اوایل خیلی خوب بود با سرعت بالا تا 9 مگ بر ثانیه دان می کردم
ولی الان بعد 6 ماه خیلی داغ میکنه خیلی زیاد اینترنت رو قطع میکنه و اوایل دانلود با 6 مگ بر ثانیه دان میده بعد چند ثانیه شدید افت میکنه تا 800 کیلوبایت هم افت میکنه
سیمارت رو میندازم رو گوشی بدون هیچ مشکلی و سرعت بالا تقریا 7 مگ بر ثانیه دان میده باز سیمکارت میزارم رو مودم باز روز از نو روزی از نو
کسی این مشکل رو داره؟
راه کاری سراغ دارین؟
بله، با گوشیم دارم میگیرم سرعت هم عالیه، ولی باید یکسره تو شارژ باشه میخوام مودم بگیرم
شاید مشکل driver یا usb-port باشه؟ windows رو تازگی update کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)