تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1593 از 1849 اولاول ... 5931093149315431583158915901591159215931594159515961597160316431693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,921 به 15,930 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

توضیح به زبان ساده:
    گرون کردیم!

تموم شد رفت

کلی حرف قلمبه میزنه! خوب بنال اصل داستان رو! الان هیچ فرقی نکرده، حجمی بود، همچنان هم حجمیه! فقط گرونتر

اتصال محور و حجم محور و این شرو ورایی که نوشتن «پشمک حاج عبدالله»

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به اکانت یه vpx که وصل نیستی ؟ یا از سیستم دیگه ای که نرفتی تو پنلت ؟
    والا بدون قندشکن اصلا سایتش برام باز نمیشه :|

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت مخابرات شبانه ش رو برداشته دنبال یک سرویس برای دانلود فیلم ام...این طرح قرمز که ماهی 50 گیگه راضی هستین؟ کلا بیام رو های وب یا نه؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نمی شه پست رو دیلیت کرد؟ دوبار ارسال شد
    Last edited by golijon; 03-08-2017 at 09:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون مى شم عزيزان مطلع جواب بدن
    از خود شرکت می تونین تقاضای کارشناس بکنید 16500 هزینه اومدن کارشناس است که در پنل بدهکار می شید.

6. این کاربر از golijon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از خود شرکت می تونین تقاضای کارشناس بکنید 16500 هزینه اومدن کارشناس است که در پنل بدهکار می شید.
    مرسی که پاسخ دادید

8. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت مخابرات شبانه ش رو برداشته دنبال یک سرویس برای دانلود فیلم ام...این طرح قرمز که ماهی 50 گیگه راضی هستین؟ کلا بیام رو های وب یا نه؟
    ممنون.
    سلام

بسته های حجمیش برای دانلود فیلم و سریال و کلا دانلود خیلی خوبه
    اما چند نکته رو باید در نظر بگیری
    های وب هم مثل بقیه شرکتا حجم دزدی داره نه اینطوری که بگیری بخوابی صب بلند شی ببینی چن گیگت رفته دزدی رو همون دانلود از 100 مگ تا 200 مگ داره و شانسی هست که دزدی کنه یا نه
    سرعت هم بستگی به مراکز مخابراتی و امکانتی که توشون هست داره اگه مرکزتون خلوته میتونید سرویس بگیرید و مرکزتون دچار کمبود پهنا نیست مشکلی نداره سرویس ولی یه سری مراکز هست بدلیل کمبود پهنای باند توشون سرویس تا 4 مگ محدودیت داره مثل من و یه سری دیگه از دوستان
    پینگ هم گاهی خیلی خوبه گاهی هم اشغال میشه ولی تا اروپا زیر 160 هست و تا امریکا 230
    وبگردی هم کاملا راضی کنندس
    اینستا هم چهارشنبه پنجشنبس شانسیه یه روز خوبه یه روز عکسم نمیتونی ببینی
    ولی تلگرام سرعت عالی داره
    در کل نسبت به قیمتش خدمات خوبی میده

10. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

بسته های حجمیش برای دانلود فیلم و سریال و کلا دانلود خیلی خوبه
    اما چند نکته رو باید در نظر بگیری
    های وب هم مثل بقیه شرکتا حجم دزدی داره نه اینطوری که بگیری بخوابی صب بلند شی ببینی چن گیگت رفته دزدی رو همون دانلود از 100 مگ تا 200 مگ داره و شانسی هست که دزدی کنه یا نه
    سرعت هم بستگی به مراکز مخابراتی و امکانتی که توشون هست داره اگه مرکزتون خلوته میتونید سرویس بگیرید و مرکزتون دچار کمبود پهنا نیست مشکلی نداره سرویس ولی یه سری مراکز هست بدلیل کمبود پهنای باند توشون سرویس تا 4 مگ محدودیت داره مثل من و یه سری دیگه از دوستان
    پینگ هم گاهی خیلی خوبه گاهی هم اشغال میشه ولی تا اروپا زیر 160 هست و تا امریکا 230
    وبگردی هم کاملا راضی کنندس
    اینستا هم چهارشنبه پنجشنبس شانسیه یه روز خوبه یه روز عکسم نمیتونی ببینی
    ولی تلگرام سرعت عالی داره
    در کل نسبت به قیمتش خدمات خوبی میده
    سلام ممنونم. من البته شاهرود هستم و جالبه اصلا اینجا نمایندگی نداره!!! یکی از دوستان مینودشت (که از قضا اونجا هم نمایندگی نداره) گرفته و راضیه تقریبا همین سرویس...
    حالا سوالی که دارم اینه که کسی این شرایطو داشته؟ اینا الان می گن پورت دارن برای خط من، نشه 400 تومن پول بریزیم کاری نتونن کنن!!!
    الان تصمیم گرفتم یه سرویس ارزون 1 ماهه بخرم ببینم چطوریه بعد اگه خوب بود ارتقا بدم ، اگه مثلا بعد از چند روز حجمم تموم شد می شه درخواست سرویس قرمز یه ساله رو کرد؟ یا باید حتما منتظر بمونم تا یه ماه تموم بشه؟
    Last edited by teraktor2003; 04-08-2017 at 00:54.

12. این کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام ممنونم. من البته شاهرود هستم و جالبه اصلا اینجا نمایندگی نداره!!! یکی از دوستان مینودشت (که از قضا اونجا هم نمایندگی نداره) گرفته و راضیه تقریبا همین سرویس...
    حالا سوالی که دارم اینه که کسی این شرایطو داشته؟ اینا الان می گن پورت دارن برای خط من، نشه 400 تومن پول بریزیم کاری نتونن کنن!!!
    الان تصمیم گرفتم یه سرویس ارزون 1 ماهه بخرم ببینم چطوریه بعد اگه خوب بود ارتقا بدم ، اگه مثلا بعد از چند روز حجمم تموم شد می شه درخواست سرویس قرمز یه ساله رو کرد؟ یا باید حتما منتظر بمونم تا یه ماه تموم بشه؟
    های وب رانژه اش یه روزه اس سریع برات کارتو راه میندازن شنبه اداره مخابرات بازه !
    احتمالا همین شنبه اگه های وب تعطیل نباشه کارتو راه میندازه ثبت نام کنی یه 12 تومنی واسه تست بگیر با مالیات و هزینه رانژه 17 تومن میشه
    سرعتت و کیفیت خوب بود سرویس سالیانه بگیر نبود در جا تخلیه بزن دنبال یه سرویس دهنده دیگه باش
    خطتتون به هردلیلی رانژه نشه هزینه سرویس رو عودت میدن با شماره کارتی که از اول ازتون میگیره تو سایتش
    دوم اگه خوب بود میتونی سرویستو همین 2 گیگ 12 تومنی رو باطل کنی بعد سالیانه هرو فعال کنی یا روش فشفشه 70 گیگ ببندی با نیترو ! همه اینا میره تو کد تخفیف
    شما وقتی خطتت رو های وب وصل شد و مودمت چراغاش روشن شد صفحه های وب میومد بالا زنگ بزنی پشتیبانی برات درجا وصل میکنن 1 روز کاری نتت وصل میشه
    سمت مشهد سمنان سبزوار و شاهرود و اینا سرویساشون خوب بوده هرکی خریده اما باید خودتون تست کنید
    دوم نمایندگی فقط تو شهر های هر استان یه دفتر فروش داره
    نمایندگی نداره های وب فروش از سایته فقط

14. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان هدیه 2 گیگ یه روزه رو فراموش نکنید بگیرید وگرنه میپره وارد پنلتون بشید و کدش رو اعمال کنید تا بیاد تو قسمت کدهای تخفیف !
    Last edited by George Shelly; 04-08-2017 at 08:57.

16. 4 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •