تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2222 از 2365 اولاول ... 12221722212221722212221822192220222122222223222422252226223222722322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,211 به 22,220 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

خوب بااین تفاسیر اگه قرار باشه اینجوری بخوام سیستم ببندم اولا اصلا به دل خودم نیست و بعدش استیج عقب حتما میخوام باشه چون خانوادگی یه مدلی هستیم که اهل بزن و برقص و بکوبیم چه خودم ,خانومم,پدر و مادرم , و کلا اکثر فامیلا پس الان یه جور دیگه به قضیه نگاه کنیم تا قبل این کیفتی قدرتی میخواستم
    اما الان قدرتی کیفیتی که بتونم صدای عقب و جلو رو داشته باشم
    به نظرتون استفاده از یه دست کامپ فوکال واسه جلو +میدرنج یا میدبیس یا هر دو با تیوتر واسه عقب خوبه ؟ترجیحا از یه برند باشه که صداها جور در بیاد.چه ترکیبی جوابگو هست پخش هم همون الپاین 163یا 164فک کنم بخرم باید ببینم اخرش چقدر هزینه میندازه.لطفا راهنمایی کنید قدرتی کیفیتی همراه با صدای شفاف اگه مجموعه ای در نظر دارید یا از نزدیک تست کردید بفرمایید.ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

عذر میخوام از دوستان اگه جواب میدم ولی بهتر دیدم تجربه ی کوتاه خودم رو صرف نظر از درست و غلط یا حرفه ای و غیر حرفه ای بودنش به اشتراک بذارم.
    بله دقیقا منظورشون همینه. برای جلوگیری از هزینه ی اضافی از قبیل:
    1- اگه هنوز پخش تهیه نکردید میتونید با یه پخش با دو جفت خروجی هم کارتونو راه بندازید. هرچند که پخشای خوب و کیفیتی بازار سه جفت خروجی دارن ولی اگه نمیخواین خیلی هزینه کنین این راهم جلوتون هست برای کاهش هزینه.
    2- برای کاهش هزینه تو خرید امپلی فایر. مثلا با یه امپ 4کاناله خوب یا یه دو کانال برای کامپوننت و یه دو کانال یا مونو برای ساب میتونید سیستمتونو راه بندازید ولی برای اضافه کردن یه استیج دیگه مجبورید براش امپلی فایر مناسب هم تهیه کنید که تفاوت قیمتیش زیاده.
    3- هزینه ی خرید خروجی صدای عقب چه کامپوننت باشه چه باند خربزه ای یا گرد رو تو سیستم تک استیجی ندارید دیگه

جدا از هزینه مشکلاتی از قبیل مچ کردن استیج عقب و جلو (هم از نظر کیفیت هم قدرت) اگه حساس باشید میتونه خیلی چالشی باشه.
    اگه هدفتون برای استیج عقب داشتن اینه که صدا از همه طرف بیاد و دالبی طور باشه خودم فکر میکنم تو یه محیط کوچیکی مثل ماشین یا نمیشه یا خیلی سخته که بشه. سخت از این نظر که استیج جلو و عقب از نظر صدایی مچ باشن و درست تنظیم بشن.
    ولی تفاوت تک استیج و دو استیج مثل مانیتور ال سی دی و ال ای دی هستش. تا ال ای دی رو نبینی فکر میکنی بهترین مانیتورو داری و مشکلی هم نداری

ولی استیج عقب واسه سرنشین عقب خیلی تاثیر داره چون بنده استیج عقب دارم و یه مدت امپ استج عقب خراب شده بود هرکدوم از دوستان که صندلی عقب مینشست شاکی بود که عقب چرا صدا نداره ولی واسه خودم زیاد مهم نبود و حتی شاید به سختی تفاوتی حس میکردم. پس اگه سرنشین عقب واستون مهم نیست کلا استیج عقب رو میتونید بیخیال بشید.
    یه ساعت نوشتم پرید فک کنم اشتباه زده بودم
    اقا اگه قدرتی کیفیتی ببندم چطوره استیج عقب میخوام باشه چون مدلمون بزن و برقص و تفریحه پیر و جوون و معذب و نه نکن و اینا نداریم کلا همه تو یه عالمه دیگه هستیم ✋

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یه ساعت نوشتم پرید فک کنم اشتباه زده بودم
    اقا اگه قدرتی کیفیتی ببندم چطوره استیج عقب میخوام باشه چون مدلمون بزن و برقص و تفریحه پیر و جوون و معذب و نه نکن و اینا نداریم کلا همه تو یه عالمه دیگه هستیم ✋
    هزینه ای که میتونین صرف این کار کنین و اینکه اولویتتون کیفیته یا پرتاب صدا به بیرون؟ مدل ماشینتونم بفرمایید تا دوستان راهنماییتون کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

هزینه ای که میتونین صرف این کار کنین و اینکه اولویتتون کیفیته یا پرتاب صدا به بیرون؟ مدل ماشینتونم بفرمایید تا دوستان راهنماییتون کنن
    عرض کردم ماشین سورن گفتم حدود چهار میلیون حالا بالا پایین شد مهم نیست تو همین رنج .یه دوستی گفت باید بیخیال استیج عقب بشی و رو طاقچه جواب نمیگیری تو سورن و باید جلو یه دست کامپ و تو صندوق یه باکس بزاری .ولی مشکل اینجاست که با این وضعیت اونی نیست که من میخوام .اول خواستم کیفیتی قدرتی ببندم که وقتی قرار شد فقط جلو باشه و عقب هیچی اینجوری مورد پسندم نیست پس اگه واقعا استیج عقب جواب گو نیست تو کیفیتی ,پروژه رو به قدرتی کیفیتی تغییر میدم و با توجه به روحیات خودمون که در بالا گفتم میخوام اونجوری در بیاد .هیپ هاپ باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

عرض کردم ماشین سورن گفتم حدود چهار میلیون حالا بالا پایین شد مهم نیست تو همین رنج .یه دوستی گفت باید بیخیال استیج عقب بشی و رو طاقچه جواب نمیگیری تو سورن و باید جلو یه دست کامپ و تو صندوق یه باکس بزاری .ولی مشکل اینجاست که با این وضعیت اونی نیست که من میخوام .اول خواستم کیفیتی قدرتی ببندم که وقتی قرار شد فقط جلو باشه و عقب هیچی اینجوری مورد پسندم نیست پس اگه واقعا استیج عقب جواب گو نیست تو کیفیتی ,پروژه رو به قدرتی کیفیتی تغییر میدم و با توجه به روحیات خودمون که در بالا گفتم میخوام اونجوری در بیاد .هیپ هاپ باشه
    دوستان پخش الپاین رو بهم پیشنهاد دادن مدل 164 یا 163 تو رنج بالاتر از کنوود پیشنهاد دیگه ای هم هست با برند های دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان پخش الپاین رو بهم پیشنهاد دادن مدل 164 یا 163 تو رنج بالاتر از کنوود پیشنهاد دیگه ای هم هست با برند های دیگه
    شما گفتید میخواهید کلا 4 تومن هزینه کنید و از دو استیج هم استفاده کنید. الان 164 یا 163 بین 1200 تا 1350 قیمت دارن. دنبال بالاتر از اینم هستید؟ پس باقی قطعات چی میشن؟ قطعات باید با هم همخوانی داشته باشند.
    بازم هر جور خودتون صلاح میدونید.

7. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و عرض ادب

2- این هم از عواقب نداشتن Grill هست. باکس بنده هم گریل نداره و بسیار خطرناکه. خودم باید بسازم، چون مورد باب میل و با کیفیت از جنس استیل خیلی کم پیدا میشه.
    معمولاً تا زمانی که سوراخی در صفحه ایجاد نشه مشکلی پیش نمیاد، حساس نشید.
    سلام امیر خان اگه خودتون فرصت کردید و گریل رو ساختید خیلی خوب میشه اگه آموزش و نحوه انجامش رو هم بگید تا من هم بتونیم این کار رو انجام بدیم.
    ممنون

9. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود دوستان
    کسی تجربه ای از نصب کامپ 16 سانتی روی درهای جلو ساینا داره ؟
    شیراز نصاب خوب سراغ دارید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

اقا بیزحمت نظر بدین در مورد این سیستم که در پایین ذکر میکنم
    کامپ فوکال 165 برای درهای جلو
    کواک فوکال مدل 690 دو جفت برای طاقچه
    امپ جی فور هلیکس 2عدد , خواستم یه چهار یه دوکانال بگیرم دیدم زیاد تفاوتی تو قیمت نداره واسه همین دو تا چهار برداشتم که دوکانال اضاف هست اگه خواستم چیزی بعدا اضاف کنم
    پخش یا کنوود 5100 یا پایونر 7850bt
    حالا ساب باکس چی بگیرم که ست بشه با اینا و خوب باشه با یه امپ مونو براش,؟؟!
    یه نظری هم دارم اگه ساب فوکال رو بگیرم مدل 30a4 میتونم با دوکانال اضاف که دارم بریج کنم براش تا راه بیفته
    واسه ساب اینو بگیرم خوبه یه چیزه دیگه ای پیشنهاد دارین ؟
    فک کنم اگه همه رو فوکال بندازم دیتیل صدای خوبی در میاد ایشالا
    یه نظری بدین لطفا.ممنونم

داره خودمونی میشه error403's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز.
    مشخصات سیستم فعلی:
    سابPioneer TS-W308D4
    دو بلندگو 6975 و آمپ 6m-6400f
    و پخش:deh-5250sd
    سیستمی که فعلا روی ماشین سوار هست به خاطر گذاشتن طاقچه فضای صندوق عقب رو کم کرده.ماشین هم 206 هست. قصدم اینه که دو تا بلند گو و ساب رو باز کنم. چهار تا بلندگوی مناسب بگیرم و بزارم داخل درب ها و یه ساب جمع و جور هم بگیرم بزارم داخل صندوق.ولی نمیخوام کیفیت صدا از سیستم فعلی پایین تر بیاد. ممنون میشم راهنماییم کنید که چی بخرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •