عذر میخوام از دوستان اگه جواب میدم ولی بهتر دیدم تجربه ی کوتاه خودم رو صرف نظر از درست و غلط یا حرفه ای و غیر حرفه ای بودنش به اشتراک بذارم.
بله دقیقا منظورشون همینه. برای جلوگیری از هزینه ی اضافی از قبیل:
1- اگه هنوز پخش تهیه نکردید میتونید با یه پخش با دو جفت خروجی هم کارتونو راه بندازید. هرچند که پخشای خوب و کیفیتی بازار سه جفت خروجی دارن ولی اگه نمیخواین خیلی هزینه کنین این راهم جلوتون هست برای کاهش هزینه.
2- برای کاهش هزینه تو خرید امپلی فایر. مثلا با یه امپ 4کاناله خوب یا یه دو کانال برای کامپوننت و یه دو کانال یا مونو برای ساب میتونید سیستمتونو راه بندازید ولی برای اضافه کردن یه استیج دیگه مجبورید براش امپلی فایر مناسب هم تهیه کنید که تفاوت قیمتیش زیاده.
3- هزینه ی خرید خروجی صدای عقب چه کامپوننت باشه چه باند خربزه ای یا گرد رو تو سیستم تک استیجی ندارید دیگه
جدا از هزینه مشکلاتی از قبیل مچ کردن استیج عقب و جلو (هم از نظر کیفیت هم قدرت) اگه حساس باشید میتونه خیلی چالشی باشه.
اگه هدفتون برای استیج عقب داشتن اینه که صدا از همه طرف بیاد و دالبی طور باشه خودم فکر میکنم تو یه محیط کوچیکی مثل ماشین یا نمیشه یا خیلی سخته که بشه. سخت از این نظر که استیج جلو و عقب از نظر صدایی مچ باشن و درست تنظیم بشن.
ولی تفاوت تک استیج و دو استیج مثل مانیتور ال سی دی و ال ای دی هستش. تا ال ای دی رو نبینی فکر میکنی بهترین مانیتورو داری و مشکلی هم نداری
ولی استیج عقب واسه سرنشین عقب خیلی تاثیر داره چون بنده استیج عقب دارم و یه مدت امپ استج عقب خراب شده بود هرکدوم از دوستان که صندلی عقب مینشست شاکی بود که عقب چرا صدا نداره

ولی واسه خودم زیاد مهم نبود و حتی شاید به سختی تفاوتی حس میکردم. پس اگه سرنشین عقب واستون مهم نیست کلا استیج عقب رو میتونید بیخیال بشید.