تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1577 از 1849 اولاول ... 5771077147715271567157315741575157615771578157915801581158716271677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,761 به 15,770 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هات اسپات استفاده میکنم بیشتر برای یوتیوب. اخیرا سرعتش یه مقدار کم شده ولی مشکل اصلی ام با یوتیوبه که Throttle کرده نامرد. با اسپید تست تا 20 مگ میده ولی با سرور یوتیوب از 3 مگ بیشتر نمیشه، چه موقع استریم چه دانلود، با twitch هم همینکارو کرده. کلی گشتم یکی دیگه پیدا کردم که سرعتش خوبه. خوشبختانه ماهی هم 10 گیگ ترافیک داره و موقتا کار راه بندازه بلکه این هات اسپات شفا پیدا کنه.امتحان کن شاید جواب بگیری.
    https://windscribe.com
    windscribe رو من پارسال استفاده میکردم الان که سروراش نابود شده اصلا وصل نمیشه من هم کلاینتش رو دارم هم رو کروم نصب کردم اصلا وصل نمیشه ! اره یادمه 10 گیگ بود !
    هیچی هات اسپات نمیشه تو سرعت واقعا اول بود ! پینگ رو هم کوچکترین تغیری نمیده تازه کمتر هم می کنه !
    Last edited by George Shelly; 15-07-2017 at 22:51.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

آقا نگو این حرفو. کلا پسورد های وب ۶ تا دونه رقمه حتی حرف هم نمیشه گذاشت! هر چقدرم بخوای میتونی اشتباه بزنی فقط یه کپچای قراضه میاره و اصلا اکانت رو قفل نمیکنه.

کد تخفیف رو نمیاره اما کل اطلاعات شخصی و عکس کارت ملیت رو هم قشنگ گذاشته تو پنلی که با یه عدد ۶ رقمی محافظت شده
    حالا با هایدار میشه یه حرکت زد در اورد اون 6 رقمو راحت هم میشه
    اطلاعات شخصی هم که با اونا نمیشه حرکت زیاد زد بدرد کسی هم نمیخوره باز کارت ملی واقعی بود میرفتی چیتگر میزدی زیر چن تا دوچرخه باز ی چیزی
    کد های تحفیف و اتصال همزمان اینا هم ادمو گیر میندازه زیاد باهاش نمیشه حرکت زد و بدرد نمیخوره مگر اینکه ادرس جیمیل ثبت شده رو با شماره تلفن همراه که اکثرا ایرانی ها پسورد میذارن کرک کنی باز ی چیزی

ولی تو Privacy های وب بهتر از بقیس چرا؟
    از ip اسکنر ها جلوگیری میکنه اجازه دسترسی نمیده مثلا منی که الان رو های وب ام یا از جایی دیگ نت دارم از طریق ای پی وارد مودمتون بشم و یوزر پسورد مودمتون رو در بیارم
    بنده میتونم بهتون هر چقد که دلتون بخواد یوزر پسورد اکانت های مخابرات یا بقیه رو بدم
    اینم چن تا میدم خودت تست کن از شرکت های مختلفه که خودم الان دیتابیس کردم اینارو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتی اینقدر بی درو پیکر هست مخابرات میشه سرعت رو بالاتر ببری از طریق سایت و اگ مشترک نفهمه تمومه رفته تو پاچش چون postpaid هست هم رو قبض میاد
    این مشکلات رو اسیاتک شاتل و صبانتم دارن

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

حالا با هایدار میشه یه حرکت زد در اورد اون 6 رقمو راحت هم میشه
    اطلاعات شخصی هم که با اونا نمیشه حرکت زیاد زد بدرد کسی هم نمیخوره باز کارت ملی واقعی بود میرفتی چیتگر میزدی زیر چن تا دوچرخه باز ی چیزی
    کد های تحفیف و اتصال همزمان اینا هم ادمو گیر میندازه زیاد باهاش نمیشه حرکت زد و بدرد نمیخوره مگر اینکه ادرس جیمیل ثبت شده رو با شماره تلفن همراه که اکثرا ایرانی ها پسورد میذارن کرک کنی باز ی چیزی

ولی تو Privacy های وب بهتر از بقیس چرا؟
    از ip اسکنر ها جلوگیری میکنه اجازه دسترسی نمیده مثلا منی که الان رو های وب ام یا از جایی دیگ نت دارم از طریق ای پی وارد مودمتون بشم و یوزر پسورد مودمتون رو در بیارم
    بنده میتونم بهتون هر چقد که دلتون بخواد یوزر پسورد اکانت های مخابرات یا بقیه رو بدم
    اینم چن تا میدم خودت تست کن از شرکت های مختلفه که خودم الان دیتابیس کردم اینارو

حتی اینقدر بی درو پیکر هست مخابرات میشه سرعت رو بالاتر ببری از طریق سایت و اگ مشترک نفهمه تمومه رفته تو پاچش چون postpaid هست هم رو قبض میاد
    این مشکلات رو اسیاتک شاتل و صبانتم دارن
    مشکل دسترسی به مودم تقصیر خود کاربره که اولا اجازه دسترسی از آی پی خارج از نتورک داخلی رو به مودم داده و دوما پسورد دیفالت رو عوض نکرده یا پسورد ساده گذاشته و سوما مودم داغون خریده که احتمالا حتی چند روز هم بروت فورسش کنی بلاک نمیکنه. بحث مخابرات هم جداست چون مخابرات الان همه سرورهاش تقریبا آلوده هستن و سایت غیر ssl نباید با اینترنت مخابرات باز کرد و مشکل خیلی بزرگتر از لو رفتن یوزر پس هست.

شما وقتی میگی های وب بهترین امنیت رو داره یک مشکل برای پارس آنلاین نام ببر تا من قبول کنم. تو پارس همین اسکنر آی پی رو برای ۵ دقیقه ران کنی اینترنتت قطع میشه و تا موقعی که قطع نکنی بر نمیگرده.

های وب واقعا بیخیاله من صد بار گفتم بهشون که این ۶ رقم ناامنه از ۲ سال پیش ولی هیچ کاری نکردن.

تنها آی پی هایی که ما روی سرورهامون ازشون اتک ندیدیم همین پارس هست و لاغیر بقیه یه مانیتورینگ ساده هم ندارن دیگه بحث طول رمز و ... که بماند.
    Last edited by alireza20202003; 16-07-2017 at 23:24.

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

windscribe رو من پارسال استفاده میکردم الان که سروراش نابود شده اصلا وصل نمیشه من هم کلاینتش رو دارم هم رو کروم نصب کردم اصلا وصل نمیشه ! اره یادمه 10 گیگ بود !
    هیچی هات اسپات نمیشه تو سرعت واقعا اول بود ! پینگ رو هم کوچکترین تغیری نمیده تازه کمتر هم می کنه !
    Windscribe عالیه.

Sent from my ASUS using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

Windscribe عالیه.

ولی کیفیت هات اسپات رو نداره ...
    هات اسپات رو شما بزار رو سرور اروپا ببین چی میشه سرعت صفحه باز کردن .
    البته فعلا مشکل داره .

7. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ولی کیفیت هات اسپات رو نداره ...
    هات اسپات رو شما بزار رو سرور اروپا ببین چی میشه سرعت صفحه باز کردن .
    البته فعلا مشکل داره .
    یک مقدار دنگ و فنگ داره هات اسپات.Wind خیلی برنامه ساده ایه.۵۰ گیگ هم ترافیک میده.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک مقدار دنگ و فنگ داره هات اسپات.Wind خیلی برنامه ساده ایه.۵۰ گیگ هم ترافیک میده.

منظورت کرکش هست که نمیشه سرور رو عوض کرد ؟ اونم راه داره Xd
    هات اسپات پینگ رو بالا نمیبره مثل wind و اینکه کلی سرور داره که میشه با کرک بهشون دسترسی داشت هر برنامه ای رو نمیشه کرک کرد ولی نمی دونم چرا انقدر خراب شده اخیرا هیچ جا رو تقریبا میشه گفت باز نمیکنه در حال حاضر اگر نصب داری رو سیستم یه تست بکن ببینم مال شمام کنده یا نه !

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

مشکل دسترسی به مودم تقصیر خود کاربره که اولا اجازه دسترسی از آی پی خارج از نتورک داخلی رو به مودم داده و دوما پسورد دیفالت رو عوض نکرده یا پسورد ساده گذاشته و سوما مودم داغون خریده که احتمالا حتی چند روز هم بروت فورسش کنی بلاک نمیکنه. بحث مخابرات هم جداست چون مخابرات الان همه سرورهاش تقریبا آلوده هستن و سایت غیر ssl نباید با اینترنت مخابرات باز کرد و مشکل خیلی بزرگتر از لو رفتن یوزر پس هست.

شما وقتی میگی های وب بهترین امنیت رو داره یک مشکل برای پارس آنلاین نام ببر تا من قبول کنم. تو پارس همین اسکنر آی پی رو برای ۵ دقیقه ران کنی اینترنتت قطع میشه.
    اتفاقا رمز هایی ورودی مودم که تغیر کردن هم میشه تو 2 ثانیه در اورد هرچی که میخواد باشه حتی قوی ترین رمز
    این مشکل کاربر نیست یه سری از مودما کلا قابلیت خاموش کردن رو ندارن جز ایسوس مودم های تی پی لینک هم این قابلیت رو ندارن
    تنها کارش اینه که قابلیت داشته باشه webpage wan خاموش کنی و تایم اوت کنی یه سری از مودما هستن این قابلیت رو دارن که از طریق ایپی وب پیچشون باز نمیشه
    ولی های وب این کارو واسه همه کاربراش کرده اجازه دسترسی به صفحه های مودمو نمیده!
    من نمیگم های وب بهترین امنیت رو داره امینت تو ایران کلمه ای مترادف با پشمکه اسمی هم از پارس نیاوردم ولی گفتم شاتل و صبانت و اسیاتک هم همین مشکلاتو دارن بفرما اینم از پارس الانم هی دارم اسکن میکنم کلی از مودما باگ دارن یه بلوک 20 تایی دارم اسکن میکنم که بیشتر از 10 دیقس که داره اسکن میکنه
    اینم قسمتی از اسکن از ای پی های پارس انلاینه
    ااینم دو تا رام فایله مودماس که رو پارس انلاینه خواستی خودت پسوردشو کرک کن به دست بیاریشون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اینم نتیجه اسکن رو های وب

که فقط مودم خودمو نشون میده
    سوم اگ همچین اتفاقی باشه از دست های وب میتونی شکایت کنی دستت به ی جایی بنده تو قرارداد با های وب خوندم

- «های‌وب» موظف به حفظ محرمانگی داده‌ها و اطلاعات مشترکین و ارتباطات و حریم خصوصی مشترکین است و متعهد می‌شود به مشترکین جهت صیانت از داده‌ها و اطلاعات شخصی‌شان متناسب با خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات و آسیب‌های احتمالی ناشی از تهدیدها اطلاع‌رسانی کافی را به عمل‌آورند و حق ندارد از خود سلب مسئولیت کند
    «های‌وب» متعهد می‌شود که اعمال هرگونه نظارت بر کارکردهای خدمات، موجب دسترسی غیرمجاز به داده‌ها و ارتباطات شخصی مشترکین نیست و رعایت مقررات قانونی ناظر به این حوزه الزامی است..
    Last edited by MMDFullHD; 17-07-2017 at 00:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اقا خیلی از بچه های رو های وب سرعت کم و دارن
    امشب سرعت من رسید به 80 کیلو همینطوری هم داره کم میشه
    برید یه شکایت بزنید به 195 اونایی که حتی سرعتشون محدوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •