تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 419 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه Webui روی مودم نصب کنید بهتره که. هم امکانات بیشتری میده هم محدودیت قفل روی شبکه و دیسکانکت اتوماتیک نداره دیگه.
    فریمور ایرانسل رو نمیشه پیدا کرد؟
    میگن تو اپدیت جدید ussd غیرفعال شده، درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان این مودم ZW101 رو فقط باید به دیرک وصل کرد؟ جای دیگه نمیشه؟ آخه دیرک از کجا بیارم
    دوست عزیز تجربه ایی که من درباره نصب zw101 داشتم اینه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] اگه دیرک ندارین تو پشت بوم میتونی مثل من یه لوله اب که استفاده نمیکنید یا اگه بازم نداشتین دسته طی فقط توجه کن چون لوله و دسته طی قطرشون کمه باید
    اون 2عدد پلاستیک که داخل کارتن مودم هست استفاده کنی یعنی هر کدوم از اون پلاستیک ها رو ببند رو لوله یا دیرک یا دسته طی بعد مودم رو محکم کن چون قطر لوله خیلی کمه اگه از اون پلاستیک ها استفاده نکنید
    امکان شکستن قاب مودم وجود داره حالا مودم رو سفت کردی لوله رو با طناب یا بست کمری استیل ببند به یه جایه مناسب من این کارو کردم و جواب گرفتم عکس هم تو پستای قبلی گزاشتم که بازم میزارم

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ایا راهی هست که چراغ وای فای b315 موقع استفاده چشمک بزنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کسی اطلاع داره ایرانسل بجز این بسته نامحدود ساعتیای شبانه اش، بسته نامحدود شبانه دیگه ای داره یا نه؟ (روزانه/هفتگی/ماهانه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان ورژن مودمم اینه (عکس)
    میخام اپدیت کنم به21.321.03.00.1006 فایلد میزنه کسی نمیدونه چرا؟
    شما از طریق needlemethod میتونی هر فریمویری که میخوای نصب کنی/ آنتنهای خودش خیلی خوب جواب میده اما خودم انتن بیرونی نصب کردم سرعت روی LTE چند برابر شد

دوستان ایا راهی هست که چراغ وای فای b315 موقع استفاده چشمک بزنه؟
    برای چه کاری میخوای ؟

6. این کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از طریق needlemethod میتونی هر فریمویری که میخوای نصب کنی/ آنتنهای خودش خیلی خوب جواب میده اما خودم انتن بیرونی نصب کردم سرعت روی LTE چند برابر شد

برای چه کاری میخوای ؟
    اکثر مودمها موقع استفاده چراغ وای فای چشمک میزنه .این نمیزنه رو اعصابمه

تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

needlemethod چی هست؟ برنامست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

needlemethod چی هست؟ برنامست؟
    صبح بخیر, بچه ها بعد از نماز صبح ,خواب هیچ لذتی نداره مخصوصا اگر سرعت اینترنت بالا باوشه

از اسمش معلومه یک نوع متده یعنی (روش سوزنی) در این روش با ابزار سوزن مانندی ارتباطی کوتاه و با ولتاژ بسیار کم با رابط بوت پوینت روی برد برقرار میشود . و مودم بر روی emergency mode قرار میگیرد و بعدش یک پورت کام COM با نام 3G_BOOT در ویندوز شناخته و نصب خواهد شد که با این پورت میشه بوت لودر نصب کرد بعد از نصب بوتلودر در کمتر از 1 دقیقه تمامی پورتهای COM مورد نیاز برای اتصال به مودم ازاد میشود در عکس پایین مشخص شده

10. 2 کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

صبح بخیر, بچه ها بعد از نماز صبح ,خواب هیچ لذتی نداره مخصوصا اگر سرعت اینترنت بالا باوشه

از اسمش معلومه یک نوع متده یعنی (روش سوزنی) در این روش با ابزار سوزن مانندی ارتباطی کوتاه و با ولتاژ بسیار کم با رابط بوت پوینت روی برد برقرار میشود . و مودم بر روی emergency mode قرار میگیرد و بعدش یک پورت کام COM با نام 3G_BOOT در ویندوز شناخته و نصب خواهد شد که با این پورت میشه بوت لودر نصب کرد بعد از نصب بوتلودر در کمتر از 1 دقیقه تمامی پورتهای COM مورد نیاز برای اتصال به مودم ازاد میشود در عکس پایین مشخص شده

ببخشید میشه بفرمایید بوت لودر رو چطوری باید ریخت روی دانگل؟
    فایلش کجاست؟
    و اینکه سوزن رو دقیقا کجا باید بزنیم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ببخشید میشه بفرمایید بوت لودر رو چطوری باید ریخت روی دانگل؟
    فایلش کجاست؟
    و اینکه سوزن رو دقیقا کجا باید بزنیم ؟
    برای اینکار یک کابل یو اس بی نری به نری لازم داری و درایور huawei و mobile partner حتما نصب شده باشن

اول باید مودم کامل باز بشه ( دو پیچ در زیر مودم B315s-22 مشکی و یک پیچ روی برد) قبلش تمامی کابلهای لن و یو اس بی و برق حتما جدا بشه

عکس پایین
    برد رو از قاب پلاستیکیش بیرون بیار و به پشت برگردون تا بوت پویینت مودم مشخص بشه ( حالا کابلهای لن و یواس بی و برق رو دوباره وصل کن و مودم به برق متصل باشد )
    (یعنی دقیقا کنار دکمه wps شما باید 5 اتصال لحیم کاری شده پیدا کنید که اولین اتصال از سمت چپ همان بوت پوینت است که در عکس هم مشخص کردم)
    پیشنهاد میکنم حتما دیوایس منیجر و قسمت Ports (COM & LPT ) حتما باز باشه تا بعد دیدن و ازاد شدن پورت ارتباط بوت پوینت رو قطع کنی
    الان طبق عکس یک اتصال بین بوت پوین و محافظ آیسیها و پردازنده برقرار کن و نگه دار ( با هر وسیله ای که رسانا باشه ) و حالا دکمه پاور رو فشار بده تا مودم روشن بشه

خب الان شما باید یک پورت COM 3G PC UI Interface در دیوایس منیجر ببینی که تو عکس نشون دادم

خب الان شما میتونی با نرمافزار Balong USB downloader فایل بوتلودر یو اس بی رو روی مودم نصب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا در نرمافزار Balong usb downloade بر روی شماره Detect (1) کلیلک کنید تا پورت 3G PC UI Interface [BOOT_3G] شناسایی بشه حالا باید فایل usblsafe_b315s با پسوند BIN. همراه نرمافزار رو انتخاب کنید (3) بعد/
    تیک Log Packet را بزار و روی (2) Load کلیک کن تا فایل نصب فایل شروع بشه که کمتز از یک دقیقه زمان نمیبره
    بعد از پایان نصب تمام پورتهای مورد نیاز ما شناسایی و با موفقیت نصب میشوند ( حتما درایورهای Huawei و Mobile Partner بدرستی نصب شده باشند )

شخصا تمامی این مراحل رو انجام دادم و فریمویر B315s-22_Update_21.321.03.00.00_M_AT_04.01 براحتی نصب کردم
    حتما این فریمویر رو بصورت فایل اجرایی exe. نصب و مودم رو اپدیت کنید

بعد اخرین وب یو آی مربوط به این فریمویر رو از همین تاپیک دانلود و از قسمت تنظیمات داخل مودم local update فایل وب یو آی رو انتخاب و نصب کنید (B315s-22_Update_WEBUI_21.313.05.00.00_Mod1.5)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by xshya; 15-07-2017 at 22:11.

13. 8 کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •