فریمور ایرانسل رو نمیشه پیدا کرد؟
میگن تو اپدیت جدید ussd غیرفعال شده، درسته؟
فریمور ایرانسل رو نمیشه پیدا کرد؟
میگن تو اپدیت جدید ussd غیرفعال شده، درسته؟
دوست عزیز تجربه ایی که من درباره نصب zw101 داشتم اینه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] اگه دیرک ندارین تو پشت بوم میتونی مثل من یه لوله اب که استفاده نمیکنید یا اگه بازم نداشتین دسته طی فقط توجه کن چون لوله و دسته طی قطرشون کمه باید
اون 2عدد پلاستیک که داخل کارتن مودم هست استفاده کنی یعنی هر کدوم از اون پلاستیک ها رو ببند رو لوله یا دیرک یا دسته طی بعد مودم رو محکم کن چون قطر لوله خیلی کمه اگه از اون پلاستیک ها استفاده نکنید
امکان شکستن قاب مودم وجود داره حالا مودم رو سفت کردی لوله رو با طناب یا بست کمری استیل ببند به یه جایه مناسب من این کارو کردم و جواب گرفتم عکس هم تو پستای قبلی گزاشتم که بازم میزارم
دوستان ایا راهی هست که چراغ وای فای b315 موقع استفاده چشمک بزنه؟
کسی اطلاع داره ایرانسل بجز این بسته نامحدود ساعتیای شبانه اش، بسته نامحدود شبانه دیگه ای داره یا نه؟ (روزانه/هفتگی/ماهانه)
شما از طریق needlemethod میتونی هر فریمویری که میخوای نصب کنی/ آنتنهای خودش خیلی خوب جواب میده اما خودم انتن بیرونی نصب کردم سرعت روی LTE چند برابر شد
برای چه کاری میخوای ؟
اکثر مودمها موقع استفاده چراغ وای فای چشمک میزنه .این نمیزنه رو اعصابمه
صبح بخیر, بچه ها بعد از نماز صبح ,خواب هیچ لذتی نداره مخصوصا اگر سرعت اینترنت بالا باوشه
از اسمش معلومه یک نوع متده یعنی (روش سوزنی) در این روش با ابزار سوزن مانندی ارتباطی کوتاه و با ولتاژ بسیار کم با رابط بوت پوینت روی برد برقرار میشود . و مودم بر روی emergency mode قرار میگیرد و بعدش یک پورت کام COM با نام 3G_BOOT در ویندوز شناخته و نصب خواهد شد که با این پورت میشه بوت لودر نصب کرد
بعد از نصب بوتلودر در کمتر از 1 دقیقه تمامی پورتهای COM مورد نیاز برای اتصال به مودم ازاد میشود در عکس پایین مشخص شده
![]()
ببخشید میشه بفرمایید بوت لودر رو چطوری باید ریخت روی دانگل؟
فایلش کجاست؟
و اینکه سوزن رو دقیقا کجا باید بزنیم ؟
برای اینکار یک کابل یو اس بی نری به نری لازم داری و درایور huawei و mobile partner حتما نصب شده باشن
اول باید مودم کامل باز بشه ( دو پیچ در زیر مودم B315s-22 مشکی و یک پیچ روی برد) قبلش تمامی کابلهای لن و یو اس بی و برق حتما جدا بشه
عکس پایین
برد رو از قاب پلاستیکیش بیرون بیار و به پشت برگردون تا بوت پویینت مودم مشخص بشه ( حالا کابلهای لن و یواس بی و برق رو دوباره وصل کن و مودم به برق متصل باشد )
(یعنی دقیقا کنار دکمه wps شما باید 5 اتصال لحیم کاری شده پیدا کنید که اولین اتصال از سمت چپ همان بوت پوینت است که در عکس هم مشخص کردم)
پیشنهاد میکنم حتما دیوایس منیجر و قسمت Ports (COM & LPT ) حتما باز باشه تا بعد دیدن و ازاد شدن پورت ارتباط بوت پوینت رو قطع کنی
الان طبق عکس یک اتصال بین بوت پوین و محافظ آیسیها و پردازنده برقرار کن و نگه دار ( با هر وسیله ای که رسانا باشه ) و حالا دکمه پاور رو فشار بده تا مودم روشن بشه
خب الان شما باید یک پورت COM 3G PC UI Interface در دیوایس منیجر ببینی که تو عکس نشون دادم
خب الان شما میتونی با نرمافزار Balong USB downloader فایل بوتلودر یو اس بی رو روی مودم نصب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا در نرمافزار Balong usb downloade بر روی شماره Detect (1) کلیلک کنید تا پورت 3G PC UI Interface [BOOT_3G] شناسایی بشه حالا باید فایل usblsafe_b315s با پسوند BIN. همراه نرمافزار رو انتخاب کنید (3) بعد/
تیک Log Packet را بزار و روی (2) Load کلیک کن تا فایل نصب فایل شروع بشه که کمتز از یک دقیقه زمان نمیبره
بعد از پایان نصب تمام پورتهای مورد نیاز ما شناسایی و با موفقیت نصب میشوند ( حتما درایورهای Huawei و Mobile Partner بدرستی نصب شده باشند )
شخصا تمامی این مراحل رو انجام دادم و فریمویر B315s-22_Update_21.321.03.00.00_M_AT_04.01 براحتی نصب کردم
حتما این فریمویر رو بصورت فایل اجرایی exe. نصب و مودم رو اپدیت کنید
بعد اخرین وب یو آی مربوط به این فریمویر رو از همین تاپیک دانلود و از قسمت تنظیمات داخل مودم local update فایل وب یو آی رو انتخاب و نصب کنید (B315s-22_Update_WEBUI_21.313.05.00.00_Mod1.5)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by xshya; 15-07-2017 at 22:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)