سلام
اول به فکر استیج جلو خوب باش. بعد آمپ خوب بعد کواک
سلام
اول به فکر استیج جلو خوب باش. بعد آمپ خوب بعد کواک
سلام دوستان ، من یه ساب hqr3000 گذاشتم تو صندوق صدا که زیاد میکنم صندوق خیلی صدا میده ، مثل این میمونه صندوق جایی برای خروج صدا نداره و کیپ میشه، من دیدم بعضی ها روی طاقچه دو تا سوراخ میزارن برای ورود صدای ساب به اتاق ، ایا این کار صدای بیس رو بهتر میکنه یا خرابترش میکنه ؟
سلام
اون سوراخ ها بیشتر جنبه ی قشنگی داره و تو صدا بی تاثیره. اگر صدای قر قر ی که از بیرون ماشین شنیده میشه منظورتونه شما میتونید با نصب ورق دمپینگ اونها رو کاهش بدید یا برطرف کنید. البته نوع خودرو هم خیلی تو میزان صداها موثره.
سلام بر حمید اقا واقا امیر...
چطور می شود فهمید وات واقعی یک امپ چقدر هست؟؟
مثلا اگر یک امپ دو کانال دو 150 وات داشته باشیم مثل پایونر 5602 ما با چه دستگاهی وچطور بفهمیم وات خروجی این امپ واقعا 150 وات میدهد یا 130 وات یا 120 وات ....
باند جلو زیاد برام مهم نیست
Sent from my MI MAX using Tapatalk
سلام به همه دوستان.
چند وقتی هست که در مورد ضبط تحقیق می کنم. فعلا پخش های پایونیر 7850bt و کنوود 5100bt مد نظرم هستند. از پخش های سونی هم مدل های n5200bt و gs620bt و m71bt به نظرم خوب باشند اما خب فعلا وارد ایران نشدن. مدل 100bt هم آدم رو وسوسه میکنه اما خب گرونه. دوتا پخش قبلیم پایونیر بود (3850ui و 4950bt) و صداشون بدک نبود. البته باندهام قدیمی هستند (6990s) و مطمئن هستم اگر باندهام رو عوض کنم صدا خیلی بهتر میشه. با این حال فعلا می خوام ضبط رو عوض کنم، بعد یه مدت هم باندها رو و در آینده هم آمپلی اضافه کنم (فعلا نمی خوام بگیرم). دنبال یه سیستم کیفیتی (صدای شفاف، تفکیک شده و گرم با بیس نرم) و انعطاف پذیر هستم. روی کاغذ که پخش کنوود مشخصات بهتری داره اما تا حالا صداش رو نشنیدم. بعضی جاها هم خوندم که گفتن پخش های کنوود صداشون حالت خفه است و دیگه نمی دونم مدل 5100bt هم به این شکل هست یا نه! از این طرف، پخش پایونیر (کلا پخش های پایونیر) فروشش (تو ایران) خیلی بیشتر هست و قرار باشه 7850 رو بگیرم، می تونم دست دو اون رو خیلی راحت بگیرم. تو این رنج قیمت از آلپاین پخش درست و حسابی پیدا نکردم (یا قدیمی یا بدون امکانات بودن). حالا از دوستان تقاضا دارم بنده رو راهنمایی بکنند. تا سقف ۵۰۰ تومان هم پیشنهاد دیگه ای داشتید (بلوتوثی) لطفاً بگید. ببخشید که طولانی شد.
حميد اقا و دوستان و اساتيد محترم و زحمتكش سلام.
اقا ما يه سيستم فكستني داريم ميخوايم نصب كنيم . ميشه راهنماييم كنيد.
امپ ام بي اكوستيك
باند گرد تيوتر دار كنوود
ساب بوفر مكسيدر
پك سيم ماكفو.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام
کنوود 5100bt بردار صداش خفه هست ولی با تنظیم درست اکولایزر و انتخاب قطعات درست می تونی تا حدودی خفگی رو از بین ببری مثلا اگه ماشین پراید هست یه جفت بلندگو 10 سانتی جلو ببندی خفگیش بهتر میشه
سلام بری پیشه نصاب بهتره میزنی قطعات رو میسوزونی خوب وارد نباشی
از اینجا هم نمیشه توضیح داد مثلا تنظیم گین داری باید صدای باندا یا ساب شنیده بشه متناسب اون گین باز بشه
سلام. ببینید جنس صدای کنوودها همگی شبیه همن. ببینید موضوع مهم اینه که پایونیر سالهای اخیر دیگه اون کیفیت سابق رو نداره و از نظر کیفی ضعیف شده. از طرفی همونطور که گفتید امکانات کنوود قابل مقایسه نیست با پایونیر. این امکانات در سیستم های رده بالا که به عقیده من بالای 3 تومن هستن خیلی به کار نمیاد ولی در سیستم های معمول که یک کواک و ساب و آمپ دارن بیشتر به کار میان. آلپاین ضبط های خوبش از 1 تومن به بالا هستن که ارزش هزینه دارن. صدای کنوود حتما کمی بمه ولی نکته مهم اینه که صداشون گرمه و صدای تیز و خسته کننده ندارن در حقیقت یه آرامش تو صدای کنوود هست. زیاد سخت گیری نکن به نظر من و همین کنوود رو بگیر اگه صداش به نظرت زیاد بم بود تو انتحاب درایورهای بعدی دقت کن که وسایلی بگیری که صدای باز داشته باشن.
شما قطعات رو کامل تهیه کردید و نکات خاصی رو برای نصب میخواید؟ یا مثلا آموزش کامل نصب میخواهید؟
البته قطعات فعلی شما اصلا کیفیت خوبی ندارن. جسارت نباشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)