تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2216 از 2365 اولاول ... 12161716211621662206221222132214221522162217221822192220222622662316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,151 به 22,160 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

یه دکمه هم روی توییتر خودش داره که من به اون دست نزدم. نصاب گفت اونو دست نزنی بهتره
    هردو روشن کنید صدای زیر تر بهتون میده

2. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان روی sd میخواد سیستم ببنده.
    ضبط 4 کانال داره پایونره ولی مدلشو نمیدونم.
    سیستم با اولویت کیفیت میخواد. بودجه 1 تا 1200 هست.
    چی ببنده و اهل بیرون رفتن صدا از ماشین هم نیست.
    یه ساب و باند و امپلی
    پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماشین برلیانس 230 هست ..خودش تو درهای جلو دو تا باند داره و تو ستون ها تیوتر..ضبظ هم فابریکی هست..من برای درهای عقب میخوام سایز 16
    ممنون میشم کمک کنید
    البته باز هم بودجتون رو مشخص نکردید.
    گلیدن الفا165 فکر کنم حدود 230 باشه
    گلیدن rc165 حدود 320
    فوکال 165ac حدود 350
    راکفورد p1650 حدود 350
    رنج بالای 300 رو اگه انتخاب کنید بعدا اگه آمپ هم بخواید بگیرید میتونید به آمپ وصل کنید و صدای شفاف تری داشته باشید. توجه داشته باشید که در یک سیستم کیفیتی استیج جلو خیلی مهمتر از عقب هست پس ایشالا سعی کنید به ارتقای اون بخش از سیستم صوتی خودتون هم توجه ویژه داشته باشید. حمید آقا هم راجع به محصولات گلیدن میان ایشالا بیشتر راهنمایی میکنن.
    یا علی.

5. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

البته باز هم بودجتون رو مشخص نکردید.
    گلیدن الفا165 فکر کنم حدود 230 باشه
    گلیدن rc165 حدود 320
    فوکال 165ac حدود 350
    راکفورد p1650 حدود 350
    رنج بالای 300 رو اگه انتخاب کنید بعدا اگه آمپ هم بخواید بگیرید میتونید به آمپ وصل کنید و صدای شفاف تری داشته باشید. توجه داشته باشید که در یک سیستم کیفیتی استیج جلو خیلی مهمتر از عقب هست پس ایشالا سعی کنید به ارتقای اون بخش از سیستم صوتی خودتون هم توجه ویژه داشته باشید. حمید آقا هم راجع به محصولات گلیدن میان ایشالا بیشتر راهنمایی میکنن.
    یا علی.
    مرسی ک جواب دادی.من خیلی نمیخوام هزینه کنم.ی باند ۱۶ نهایتا ۱۵۰..چون باندهای جلوش با کیفیته

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

7. این کاربر از karikator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی ک جواب دادی.من خیلی نمیخوام هزینه کنم.ی باند ۱۶ نهایتا ۱۵۰..چون باندهای جلوش با کیفیته

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    والا حقیقت من کواک تو این رده قیمتی تا حالا زیاد گوش نکردم که بخوام راهنمایی کنم. البته دنبال اینم نبودم چون باند گرد 16 ارزون فکر نکنم چیز جالبی ازش در بیاد.

سلام خدمت دوستان p30. دوستان سوال میکردند که کسی صدای 690 فوکال رو کسی شنیده! من امروز موفق به تست این کواک شدم و حدودا 20 تا 25 دقیقه موزیک های مختلفی رو تست کردم. این تست با پخش 7056 و آمپ prime راکفورد بود. صدای پخش در حالت فلت و هیچ گونه تنظیمات اضافه بود. برای امتحان کردن بیس ( درحقیقت کیک بیس چون باند که لو بیس نمیزنه) در دو حالت through و با فیلتر 60 هرتز انجام شد.
    نتیجه:
    صدای کیک بیس عالی و با دقت ارمغان فوکال در این باند بود. همچنین صدا بسیار واید و گسترده پخش میشد. صدا به هیچ عنوان تیزی نداشت و میشد از ساعت ها کوش کردن موسیقی با این کواک لذت برد. توجه داشته باشیم که نمیتوان انتظار دیتیل زیادی از یک کواک داشت و باندی که بتونه صدای گرم و کاملی رو پخش کنه در رده یک کواک خوب قرار میگیره. تیوتر این باند صدا رو در رنج فرکانسی کامل پخش میکنه و رو اعصاب نیست.
    کلا این باند شاید نسبت به ارزش ریالی که بابتش پرداخت میکنید ارزش بالاتری رو داره.

ایشالا که به عزیزان تونسته باشم کمک کنم
    یا علی.
    Last edited by amirsein; 08-07-2017 at 23:12.

9. 7 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نتیجه:
    صدای کیک بیس عالی و با دقت ارمغان فوکال در این باند بود. همچنین صدا بسیار واید و گسترده پخش میشد. صدا به هیچ عنوان تیزی نداشت و میشد از ساعت ها کوش کردن موسیقی با این کواک لذت برد. توجه داشته باشیم که نمیتوان انتظار دیتیل زیادی از یک کواک داشت و باندی که بتونه صدای گرم و کاملی رو پخش کنه در رده یک کواک خوب قرار میگیره. تیوتر این باند صدا رو در رنج فرکانسی کامل پخش میکنه و رو اعصاب نیست.
    کلا این باند شاید نسبت به ارزش ریالی که بابتش پرداخت میکنید ارزش بالاتری رو داره.

یا علی.
    اگر مقایسشو با کاپا11 هم بتونید یه توصیفی کنید خوب میشه

به نظرتون اگر استیج عقب کواک داشته باشیم و استیج جلو کامپ خوب نتیجه کار مطلوب میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

والا حقیقت من کواک تو این رده قیمتی تا حالا زیاد گوش نکردم که بخوام راهنمایی کنم. البته دنبال اینم نبودم چون باند گرد 16 ارزون فکر نکنم چیز جالبی ازش در بیاد.

سلام خدمت دوستان p30. دوستان سوال میکردند که کسی صدای 690 فوکال رو کسی شنیده! من امروز موفق به تست این کواک شدم و حدودا 20 تا 25 دقیقه موزیک های مختلفی رو تست کردم. این تست با پخش 7056 و آمپ prime راکفورد بود. صدای پخش در حالت فلت و هیچ گونه تنظیمات اضافه بود. برای امتحان کردن بیس ( درحقیقت کیک بیس چون باند که لو بیس نمیزنه) در دو حالت through و با فیلتر 60 هرتز انجام شد.
    نتیجه:

یا علی.
    سلام امیر جان، ممنون از وقتی که میزاری
    میخواستم اگه میتونی یه مقایسه بین این باند با هلیکس e69 انجام بدی و اینکه بخوای باند رو بدون امپ ببندی صدای خوبی میده یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر مقایسشو با کاپا11 هم بتونید یه توصیفی کنید خوب میشه

به نظرتون اگر استیج عقب کواک داشته باشیم و استیج جلو کامپ خوب نتیجه کار مطلوب میشه؟
    مقایسه فوکال با کاپا: تستی که من با کاپا انجام دادم با آمپ g four هلیکس و پخش x400 کنوود بود. در اینجا با دو صدای کاملا متفاوت رو به رو هستیم. صدای کاپا بسیار بازه و تیوتر فعال تری نسبت به فوکال داره ولی چه فایده که این بازی باعث شده صدا رو به تیزی بره . گرمی صدا در فوکال خیلی بهتر از کاپا هست و در فوکال اصلا خستگی در گوش کردن موسیقی نداریم. همونطور که قبلا گفتم نباید از کواک انتظار دیتیل بالا داشت و کواکی صداش رو اعصاب نره در رده خوب قرار میگیره. طبق تجربه من باند هایی که تیوتر فعال دارن صداشون رو به تیزی میره. در این مورد کواک t1693 راکفورد بهتر کار کرده و علی رغم صدای باز زیاد صداش تیز نیست.
    در مورد حجم صدا خب مشخصه که کاپا در رده بالاتری قرار میگیره. و حجم بیس فکر میکنم نزدیک به هم قرار میگیرن.
    نتیجه کلی: وقتی با فوکال موسیقی گوش میکردم دوست داشتم دائما به ترک های بعدی برم و به این کارم ادامه بدم ولی در کاپا کاملا برعکس بود دائما از خودم میپرسیدم کواکی که انقدر تعریف میکنن ازش چرا صداش به دل نمیشیه !! در کل صدا سلیقه ای هست و اینا تجربه من بود.
    در مورد سوال دومتون باید بگم ترکیب کواک و کامپ ترکیب قابل قبولیه. برای کسانی که تازه با کیفیت آشنا شدن من توصیه میکنم از این ترکیب استفاده کنن مگر پول خوب بتونن بابت کامپ بدن. خودم الان 6902 در عقب و mx در جلو دارم و ناراضی نیستم البته 100 درصد هم راضی نیستم. الان صدا رو 10 از 15 به کامپ جلو دادم که صدای بسیار کمی فقط برای تکمیل حجم صدا از کواک بیرون بیاد. ولی در کل ترکیب بدی نیست.
    سلام امیر جان، ممنون از وقتی که میزاری
    میخواستم اگه میتونی یه مقایسه بین این باند با هلیکس e69 انجام بدی و اینکه بخوای باند رو بدون امپ ببندی صدای خوبی میده یا نه ؟
    حقیقت من صدای هلیکس رو نشنیدم که بتونم نظر بدمولی برای کسانی که میخوان از فقط کواک روی تاقچه استفاده کنن من فوکال رو پیشنهاد میکنم اونم به خاطر 75 واتی بودنش هست. کلا فوکال رو تو ساخت اسپیکر خیلی باید جدی گرفت و اوازه جهانیش هم در این امره.
    بدون آمپ اگه میخوای بگیری همون هلیکس بهتره. ولی در کل هر باند کیفیتی برای این که حداکثر توان و کیفیت خودشو بده به آمپ احتیاج داره. یک آمپ با کیفیت میتونه صدای شما اونقدر تغییر بده که شگفت زده بشید که آیا امپ انقدر تاثیر داره !! البته بازم رو واژه آمپ با کیفیت تاکید دارم.
    مخلص.
    Last edited by amirsein; 09-07-2017 at 10:33.

13. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نتیجه:

یا علی.
    سلام به نظر شما بین کواک فوکال و گلادن.از نظر تیزی و بیس وحجم صداکدوم بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

راستش دوستان من این یک ماهی که تحقیق کردم به سیستمی رسیدم که تمام اون ایده آلهایی رو که من میخوام داره
    از لحاظ هزینه مقداری بالاس ولی تا سالیان سال در سطح اول انتظاراتمو برآورده میکنه
    سیستمی که هر قسمت اون وظیفه ی ایفای نقش یک قسمت از موزیک رو داشته باشه و وظایف با هم تداخل نداشته باشن، به طوری که تا آخرین حد صدا هم هیچ خشی توی موزیک و صدا و بیس نیوفته و همه منظم کار خودشونو بکنن
    توی این تحقیقاتمم به این رسیدم که کم کم مد باند و بلندگو داره برداشته میشه و نسل جدید سیستم های صوتی ماشین اینطوری باید باشه.

حالا با مشورت چندتا از مغازه ها و نصاب ها یک سیستم با قطعات زیر رو سروهم کردم و قبلش خواستم نظر شما دوستان رو در مورد اون بدونم
    پیشاپیش از همکاری اساتید محترم سپاسگذارم

دو جف (4 عدد) میدرنج 6 اینچ Digital Audio آمریکایی به قیمت 600هزار تومان (هر جفت 300هزار تومان)
    یک جفت سوپر تیوتر Digital Audio به قیمت 300هزار تومان
    یک ساب 300rms ِMassieve آمریکایی به قیمتت 400هزار تومان
    یک آمپلی فایر 4 کاناله leodor (فکر میکنم این اسم باشه ساخت برزیل هست) 380هزار تومان
    یک آمپلی فایر مونو leodor 450هزرا تومان
    یک خازن 120 فاراد

که با جمع کابل - تخته - دستمزد مبلغ 2،650،000 تومان شده
    خوشحال میشم نظرتونو بدونم

بام اگه خانواده دیگه ای از سیستم رو پیشنهاد میدین ممنون میشم

------------------------------------

دوستان میشه در مورد کامپوننت هم بگین؟
    با این هزینه میتونم به کامپوننت هم تغییر بدم اگه بهتر باشه
    Last edited by RedHuman; 10-07-2017 at 13:44.

16. این کاربر از RedHuman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •