سلام دوست عزیز
راهنمای کل بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوست عزیز
راهنمای کل بازی:
![]()
با سلام خدمت اساتید
من تو یه مرحله گیر کردم.
باید با هلیکوپتر یه کامیون رو همراهی کنم و موانع رو از جلوش بردارم .
ایستگاه غذا رو منفجر میکنم . یه ماشین دشمن رو از بین میبرم . یکم میرم جلوتر میرسم به پل که از روبرو یه کامیون میاد .
هر کاری میکنم نمیتونم مرحله رو رد کنم .
کامیون روبرو رو منفجر میکنم بهم همش میگه Speed Up .
منفجرش نمیکنم بازم میگه Speed Up.
ممنون میشم راهنماییم کنین .
داره میگه بجنب دیگه
شما باید یا راننده رو بکشید و ماشین رو بگیرید یا برید کنارش و بپرید کامیون رو بگیرید و اونو ببرید روی همون پل بعد کنار دیوار پادگان منفجرش کنید
سلام من یه چند وقته این بازیو خریدم
از لحاظ سیستم کاملا میتونه بازی رو بکشه اما یه دفعه از بازی می پره بیرون
این اتفاق هم وقتی منوی بازی میاد می افته
salam دوست عزیز
کرک بازیتو عوض کن ببین درست میشه.
بعد موقع ریختن کرک ببین آنتی ویروست به عنوان ویروس نشناستش.
![]()
سلام دوستان
من یه مرحله ای گیر کردم که تو یه باند فرودگاه هستم یه هواپیما سفید و کوچک از روی باند بلند میشه بعدش میگه سوار یه موتور چهار چرخ بشو و به طرف هواپیما حرکت کن هرگاه از باند بلند میشه هواپیما و من به سختی میرم تعقیبش بعدش میزنه باختی هواپیما فرار کرد! اخه چجوری به اون هواپیما داخل باند پرواز برسم و بگیرمش؟!
اون بالا وقتی سوار موتوره میشم میزنه:
Chase the plan
قبل این قسمت هم رفتم اول 6 تا اسناپر رو زدم یواشکی و با دوربین یه تفنگ اسنایچر چند نفر رو کشتم و جون یه نفر رو رو تو همون مکان فردوگاه کوچیک نجات دادم
......................
پ.ن:خودم رد کردم این مرحله رو
Last edited by Iman-Emperatour; 23-09-2015 at 18:35.
چرا من همش تو بازی با این ارور مواجه میشم . تو فلایت سیمیلیتور ایکس و فار کرای 4 این ارور میاد وسط بازی . تو فلایت سیملیتور بعد از چند دقیقه بازی این میاد . تو فار کرای 4 هم همون اول اول بازی که از طبقه دوم میام زیر زمین در رو باز میکنم یهو این ارور میاد ...بخدا سیستم غول خریدم که راحت باشم
میشه مشکل منو حل کنین
ارور میده این بازی
ارورش هم همینه you already have a far cry 4session(game or edito( active or left open after an irregular shutdown.please ensur no session is runing and try agean
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)