تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2212 از 2365 اولاول ... 12121712211221622202220822092210221122122213221422152216222222622312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,111 به 22,120 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1-متاسفانه هیچ کدوم از این دوم کامپ کیفیتی نیستن.ولی شاید کن وود بتونه کمی به سلایق شما نزدیکتر باشه.
    2-خب بهتره کامپ و کواک روی آمپ 4 کانال باشن و ساب روی یه مونو یا دو کانال.ولی خب 8400 هم به نظر من آمپ جالبی نیست.
    یک آمپلی تک کانال خوب در آن بازه هزینه ای که گفتم می‌فرمائید؟
    صدای ۱۸۰۰ کنوود شنیده اید؟

Sent from my SM-A720F using Tapatalk
    Last edited by chaharnazm; 01-07-2017 at 15:44.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام..ممنونم اقا فرشاد....
    متاسفانه طرفی که امپ مونوی کنوود داشت گفت من ۳۵۰تومن می دهم نه ۳۰۰تومن...فکر کنم من اشتباه فهمیدم
    باز هم با اختلاف ۱۰۰هزار تومانی باز هم امپ مونو کنوود ترجیح داره به این پایونر؟؟؟
    سلام
    نه نمی ارزه الان امپ 8106 که جدیدتر هم هست 410 تومنه بخاطر 60 تومن ؟؟؟!!!خب میری نو میخری خیالت هم راحت گارانتی هم داره
    در هر صورت امپ مونو کلاس d بگیری بهتره بیس خوشکلتری داره مخصوصا ویبره رو خیلی بهتر و عمیقتر اجرا میکنه حتی اگه احیانا بعدا خواستی دوتا ساب هم میتونی روش بزاری در صورتی که رو 2کانال فقط یه ساب میتونی بزاری

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام قربونت حیف صاحبش نیاز داره وگرنه میگرفتم ولی خداییش اینقدر تعریف میکنن آدم وسوسه میشه یبار این باند رو امتحان کنه خخخ از لحاظ بیس و قدرت که روش اصلا حساب نکردم بخاطر کیفیت شفافیت صداش میگم فقط یه ته صدایی داشته باشه واسه سرنشینای عقب جلو هم کامپوننت ببنده
    ساب گلیدن از نظر خودم عالیه تو باکس سیلد خیلی نرم و دقیق میکوبه اگه m12 نخریدی rs12 بگیر حتما. قدرتشم بالاتره کارکردشم بگردی پیدا میشه
    در مورد کنوود 8105 با پایونیر 5602 :کنوود تظیمات کاملتری داره مثلا hpf داره -ساب سونیک داره -مونو هستش مصرف برق کمتری داره خلاصه هر چی باشه واسه ساب طراحی شده
    ----------------------------------------------------------------------------------------تجربه من از سونی xb100-----------------------------------------------------------------------------
    دیشب یه سونی xb100 گرفتم انصافا صداش خوبه به نظرم نیاز به دستکاری اکولایزر هم حتی نداره از کنوود 7056 بیشتر قبولش دارم نه خفه هست نه تیز صدا ملایم باز و شفافه
    کنوود تنظیمات زیادتری داره دست آدم بازتره ولی چه فاید صداش از نظر من خوب نیست
    سعید جان مبارک باشه. ایشالا توشادیا استفاده کنی.
    یک نظر کوچیک طبق تجربه خودم در مورد پخش بدم.به نظرم اگر 2 تا پخش میخوان واقعا با هم مقایسه بشن باید با آمپ ها و کامپوننت های رده بالا این کار انجام بشه که صدای واقعی پخش ها شنیده بشه. به شخصه خودم سیستمی داشتم که با 6650 پایونیر صدای بهتری نسبت به 7056 میداد . این به این دلیل نبود که 7056 بدتر بود. به این خاطر بود که آمپ ضعف هایی داشت که با پایونیر بهتر برطرف میشد. وقتی آمپم رو عوض کردم باز تست کردم. انصافا کنوود یه سر و گردن بالاتر بود.
    تجربه دیگه این که صدای 7056 تو حالت فلت کمی بمه. ولی من با کواک کاپا 11 و هلیکس g four شنیدم صدای پخش کنوود رو که در حالت فلت بم نبود !! این به خاطر کیفیت متوسط درایور های دیگه بود نه صدای واقعی پخش. پس باید با توجه به اعضای دیگه سیستم پخش انتخاب بشه.
    بازم اساتید هستند و نظراتشون رو میگن ولی اینا تجربه های من بود.
    راستی من طرفدار هیچ برند و محصول خاصی نیستم. تو امضا هم نگاه کنی تقریبا از برندهای مختلف توش هست
    Last edited by amirsein; 01-07-2017 at 14:57.

5. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...حمید اقا...
    چرا امپ دو کانال را انتخاب نکردید؟؟؟این دو کانال هم ارزانتر است و هم در حالت بریج ۴۵۰ وات می دهد ولی این مونو ۳۰۰ وات می دهد!!!!!؟؟؟؟
    اگر غیر این کنوود توی همین قیمتها امپ مونوی هست لطف کنید بگید؟؟..مثل پایونر ۸۶۰۱
    سلام.
    5602 متاسفانه امپ جالبی از آب در نیومد،پروتکت زیاد میکنه.(گزارشاتی که به من دادن) برای همین من دیگه پیشنهاد ندادم و نمیدم.بعد کن وود ساب سونیک هم جزو فیلترهاش هست البته 8105 تو 8106 فکر کنم حذف کردن.این فیلتر برای یه زمانی اگر بخوای باکس پورتد استفاده کنی و یه تستی بگیری 100% لازمه.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعید جان مبارک باشه. ایشالا توشادیا استفاده کنی.
    یک نظر کوچیک طبق تجربه خودم در مورد پخش بدم.به نظرم اگر 2 تا پخش میخوان واقعا با هم مقایسه بشن باید با آمپ ها و کامپوننت های رده بالا این کار انجام بشه که صدای واقعی پخش ها شنیده بشه. به شخصه خودم سیستمی داشتم که با 6650 پایونیر صدای بهتری نسبت به 7056 میداد . این به این دلیل نبود که 7056 بدتر بود. به این خاطر بود که آمپ ضعف هایی داشت که با پایونیر بهتر برطرف میشد. وقتی آمپم رو عوض کردم باز تست کردم. انصافا کنوود یه سر و گردن بالاتر بود.
    تجربه دیگه این که صدای 7056 تو حالت فلت کمی بمه. ولی من با کواک کاپا 11 و هلیکس g four شنیدم صدای پخش کنوود رو که در حالت فلت بم نبود !! این به خاطر کیفیت متوسط درایور های دیگه بود نه صدای واقعی پخش. پس باید با توجه به اعضای دیگه سیستم پخش انتخاب بشه.
    بازم اساتید هستند و نظراتشون رو میگن ولی اینا تجربه های من بود.
    راستی من طرفدار هیچ برند و محصول خاصی نیستم. تو امضا هم نگاه کنی تقریبا از برندهای مختلف توش هست
    سلام امیر جان.
    آفرین. به نکته خوبی اشاره کردی.
    من با ست RS گلیدن (ساب آمپ و کامپ) رو پرشیا با 7056 چنان صدای فوق العاده ای گرفتم که شاید باورتون نشه. حجم و کیفیت صدا بسیار عالی و دلنشین بود.
    نو موزیک تنظیمات دمپینگ خوردن درها، نو ع و کیفیت ساخت باکس محل قرار گیری و جهت تویترها، انتخاب فرکانس مناسب،برک شدن دراویرها و کلیه متعلقات ،برق سالم،اکسسوری با کیفیت و.... همه اینها تو داشتن یه صدای خوب موثره.
    7056 با قطعات خوب و نصب خوبتر به نظر من نسبت به قیمتش پخش بدی نیست.من تو رنج خوب قرر میدمش. البته این یه نظر کاملا شخصی و سلیقه ایه و به نظر همه عزیزان احترام میگذارم.

9. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Axim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اساتید یه کمک کنید سیستم صوتی هیوندای سوناتا 2007 ام رو درست کنم.
    چیزهایی که از سیستم ماشین قبلی بدرد میخوره یه ساب باکس کنوود ه و امپلی کنوود 4 کانال800 وات(847f) . طبیعتا باندهای خربزه ای اینفینیتی رفرنس قابل نصب رو سوناتا نیست بدلیل سوراخ کاری وبرش های احتمالی. پیشنهادتون چیه برای نصب سیستم به صورت فابریکی و عدم دستکاری و سوراخ کاری در ماشین؟ کیفیت صدای شفاف و کریستالی نسبت به بودجه میخام و طبعا ولوم زیاد تو چنین ماشینی وجهه نداره.پس حجم صدای عجیب غریبی نیاز نیست.

پخش 2 دین (bt & camera support)و احتمالا باند یا کامپ برای درها بصورت فابریکی لازمه. و نمیدونم شاید امپلی؟ بودجه با نصب زیر 2 تومن ترجیحا

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام امیر جان.
    آفرین. به نکته خوبی اشاره کردی.
    من با ست RS گلیدن (ساب آمپ و کامپ) رو پرشیا با 7056 چنان صدای فوق العاده ای گرفتم که شاید باورتون نشه. حجم و کیفیت صدا بسیار عالی و دلنشین بود.
    نو موزیک تنظیمات دمپینگ خوردن درها، نو ع و کیفیت ساخت باکس محل قرار گیری و جهت تویترها، انتخاب فرکانس مناسب،برک شدن دراویرها و کلیه متعلقات ،برق سالم،اکسسوری با کیفیت و.... همه اینها تو داشتن یه صدای خوب موثره.
    7056 با قطعات خوب و نصب خوبتر به نظر من نسبت به قیمتش پخش بدی نیست.من تو رنج خوب قرر میدمش. البته این یه نظر کاملا شخصی و سلیقه ایه و به نظر همه عزیزان احترام میگذارم.
    سلام.حمید اقا....
    شما گفتید باست rs گلیدن(ساب.کامپ وامپ)صدای خیلی خوبی گرفتید....پس می شود نتیجه گرفت اگر همیه اجزا از یک برند باشه صدای بهتری می گیرم تا اجزا از برندهای مختلف باشه؟....

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.حمید اقا....
    شما گفتید باست rs گلیدن(ساب.کامپ وامپ)صدای خیلی خوبی گرفتید....پس می شود نتیجه گرفت اگر همیه اجزا از یک برند باشه صدای بهتری می گیرم تا اجزا از برندهای مختلف باشه؟....
    سلام
    این یه قانون نیست. میشه از ست کردن قطعات مختلف به صدای خوب رسید اما باید تجربه بالائی داشته باشید قطعات رو بشناسید که چی با چی مچ میشه.ولی به طور قطع کمپانیهای سازنده کالاهای خودشون رو طوری طراحی میکنند که بهترین Performance رو با لوازم و قطعات خودشون به مشتری ارئه کنند. گلیدن رو من از سال 90 تست کردم و واقعا وقتی ست کامل بسته میشه حالا چه از یک رده و چه رده های مختلف یه هارمونی خاص بین تمام قطعات ایجاد میشه و از همه نظر عالی جواب میده.
    البته این موضوع رو من تو فوکال (سالها قبل) بهش نرسیدم.مثلا آمپلیفایرهای فوکال اصلا جالب نیست. حتی با درایورهای خودشون هم جالب نبود.تا جائی که اون زمان که هنوز ماسکنیی وارد نشده بود وکسی نمیدونیست همچین برندی هم وجود داره تکنیکال فوکال توصیه داشت که کامپوننت k2power رو با ماسکنی نصب و صدا گیری نمائیم.

13. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان کسی موفق به تست این باند Focal 690 AC شده ؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلاموبر حمید اقا واقا امیر...
    چرا اسپیکرهای صفحه کاغذی از اسپیکر های با جنسهای دیگر صدای بهتر وزیبا تری دارند؟؟؟وجنس های اسپیکرهای امروزی غالبا از چه جنسی هستند؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •