تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1562 از 1849 اولاول ... 5621062146215121552155815591560156115621563156415651566157216121662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,611 به 15,620 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مسلمه !!!
    آتیش هرچی بیشتر باشه گرماشم بیشتره ! تو سرعتای بالای بیشتر کم میشه .

بلانسبت شما ى رفيق ا حمق و پرادعا دارم که فکر مى کنه آخر تکنولوژى و اين حرفاس!!! هرچى من بهش مى گم تو کلش نمى ره و رسيدم ب جواب ابله خاموشیست !! و ممنون از جوابتون خواستم مطمئن شم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ی سوال مبتدیانه دارم جسارتا!!!

آیا در مصرف کسی خط4مگ داره باکسی که 16مگ داره تفاوتی هس که مثلا اون یکی که کمتره حجم مصرفیشم کمتر باشه ب نسبت اون 16مگ؟ منظورم دانلود نیس مثلا همین وب گردی های روزانه و استفاده از شبکه های مجازی...
    نه تفاوتی در حجم مصرفی نداره
    فقط چون شاید اونی که خطش رو 16 مگ باشه چون سرعتش بیشتره صفحه ها زودتر براش باز بشن در نتیجه صفحه های بیشتری رو باز کنه فکر کنه که حجمش داره زودتر تموم میشه !
    اونی که سرعتش بیشتره حجمش زودتر تموم میشه بیشتر وقتا ، ولی دلیلش این نیست که داره حجم بیشتری ازش مصرف میشه !

3. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه تفاوتی در حجم مصرفی نداره
    فقط چون شاید اونی که خطش رو 16 مگ باشه چون سرعتش بیشتره صفحه ها زودتر براش باز بشن در نتیجه صفحه های بیشتری رو باز کنه فکر کنه که حجمش داره زودتر تموم میشه !
    اونی که سرعتش بیشتره حجمش زودتر تموم میشه بیشتر وقتا ، ولی دلیلش این نیست که داره حجم بیشتری ازش مصرف میشه !

جدى!؟ مطمئنى عزيز!؟

خب کسى که رو16 هست ميزان سرعت و اپلودش طبيعتا بالاتره، يعنى ميزان اپلود خط4يا خط بايد کمتر باشه دگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

جدى!؟ مطمئنى عزيز!؟

خب کسى که رو16 هست ميزان سرعت و اپلودش طبيعتا بالاتره، يعنى ميزان اپلود خط4يا خط بايد کمتر باشه دگه
    چه ۱۰۰ مگ چه ۱ مگ سرعت .وقتی یه فایلی ۵ مگ حجم داره یا یه صفحه برای بارگذاری کامل ۵ مگ حجم مصرف میکنه فرقش اینه که کسی که سرعت بالاتر داره زودتر براش انجام میشه‌. مدیریت حجم با خودمونه به سرعت بالا یا پایین تموم شدن بیشتر حجم هیچ ارتباطی نداره . اون ماشینه که هرچی بیشتر گاز میدی سرعتش بیشتر میشه بنزین بیشتر مصرف میکنه ولی تو اینترنت هرچقدر هم سرعت بیشتر باشه حجم مصرفی همون قدری هست که خودمون مصرف میکنیم . یعنی یه فایل ۱ گیگی برای دانلود چه با سرعت ۱۰۰ مگ چه با سرعت ۱ مگ یه حجم رو مصرف میکنن

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Last edited by rahman0158; 21-06-2017 at 20:16.

6. 2 کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

ی سوال مبتدیانه دارم جسارتا!!!

آیا در مصرف کسی خط4مگ داره باکسی که 16مگ داره تفاوتی هس که مثلا اون یکی که کمتره حجم مصرفیشم کمتر باشه ب نسبت اون 16مگ؟ منظورم دانلود نیس مثلا همین وب گردی های روزانه و استفاده از شبکه های مجازی...
    جدى!؟ مطمئنى عزيز!؟

دوست عزیز وقتی شما بخوای یک فایل دانلود کنی که 1 گیگ هست یا 4 تا سایت سر بزنی که 50 مگ هست چه با اینترنت سرعت 16 مگ چه با اینترنت سرعت 4 مگ فرقی نمیکنه هر 2 باید یک حجم دانلود کنه و بیشتر که دانلود یا اپلود نمیشه! فقط با اینترنت 16 مگ سریعتر سایت لود میشه و دانلود انجام میشه و با سرعت 4 مگ دیرتر!

8. 2 کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسى از همه دوستانى که جواب دادن

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

و ى سوال دگه!!!! قند شکن ها باعث مى شه حجم دوبرابر مصرف بشه يا فرقى نمى کنه!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

و ى سوال دگه!!!! قند شکن ها باعث مى شه حجم دوبرابر مصرف بشه يا فرقى نمى کنه!؟
    بستگی به نوع وی پی ان داره که به اصطلاح چطور overhead میکنه. وقتی اتصال امن برقرار میشه از طریق ssl یا ipsec . بعضی ها ۲۰ درصد بعضی ها هم تا ۴۰ درصد والی بیشتر رمزگذاری میشن و باعث استفاده بیشتر حجم میشن . نمیشه گفت یه نوع وی پی ان حتما دو برابر و نوع دیگ ۵۰ درصد بیشتر مصرف میکنه کاملا به نوع اتصال وی پی ان بستگی داره. پس مصرف بیشتر نسبت به حالت عادی قطعیه ولی دو برابر بودن قطعی نیست.
    Last edited by rahman0158; 21-06-2017 at 21:01.

12. 2 کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بلانسبت شما ى رفيق ا حمق و پرادعا دارم که فکر مى کنه آخر تکنولوژى و اين حرفاس!!! هرچى من بهش مى گم تو کلش نمى ره و رسيدم ب جواب ابله خاموشیست !! و ممنون از جوابتون خواستم مطمئن شم
    تو صفحه باز کردن بیشتر نشون میده به نظر من ولی تو دانلود نه !!!

14. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بستگی به نوع وی پی ان داره که به اصطلاح چطور overhead میکنه. وقتی اتصال امن برقرار میشه از طریق ssl یا ipsec . بعضی ها ۲۰ درصد بعضی ها هم تا ۴۰ درصد والی بیشتر رمزگذاری میشن و باعث استفاده بیشتر حجم میشن . نمیشه گفت یه نوع وی پی ان حتما دو برابر و نوع دیگ ۵۰ درصد بیشتر مصرف میکنه کاملا به نوع اتصال وی پی ان بستگی داره. پس مصرف بیشتر نسبت به حالت عادی قطعیه ولی دو برابر بودن قطعی نیست.

که اينطور!!! ممنون.. من بيشتر از سا ي فون استفاده مى کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •