تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2205 از 2365 اولاول ... 12051705210521552195220122022203220422052206220722082209221522552305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,041 به 22,050 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان...
    از دوستان گرامی اقا حمید واقا امیر اقا رحیم می خواهم این مبحث را ادامه ندهید....چون حریم ها .وارزشها در حال از بین رفتن است....دوستان اگر خیلی وسواس دارند که دو استجی یا تک استجی دوست دارند بروم چند مورد پیدا کنند گوش کنند وخودشان قضاوت کنند...با این حال. تجربه نشان داده کدام حالت بهتر است.....
    والسلام.....

2. 10 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بنده هیچ تمایلی برای ادامه ی بحث ندارم ولی شبهاتی مطرح شده که باید پاسخ بدم.
    حتی یک پست و یک P.M بدون سند و مدرک از جانب بنده در فروم وجود نداره، جالبه که متهم به دروغگویی و فریب میشم؟! چقدر خوب دستمزد ما رو میدید...
    حساسیتی که اینجانب در نوشتن پست ها و ارائه ی لینک ها و مستندات به خرج میدم به حدی هست که قبل از ارسال پست، چندین بار اون رو مطالعه می کنم تا حتی از لحاظ نگارشی هم ایراد نداشته باشه، چه برسه به ایراد علمی یا سندی. (البته ممکن هست بنده هم اشتباه کنم، چون اجتناب ناپذیره)

مبحث اول: موافق هستم که استیج های متعدد ارتباطی به کیفیت صدا نداره ولی باز هم تکرار می کنم که کابینی بزرگ، قابلیت کشش Multiple Stage رو خواهد داشت. نه خودرو های کامپکت شهری و یا کلاس D.
    چون در چنین کابین کوچکی، حاجت به افزایش حجم صدا به بیش از 95 دسی بل نیست. این کار خلاف اصول Sound Quality می باشد.

بگذارید با سند صحبت کنیم. مسابقاتی به نام European Mobile Media Association هر ساله در سطح جهانی (Global)، قاره ای و حتی کشورهای حوزه ی خلیج فارس (اعراب) برگزار میشه.
    مسابقات EMMA در رده های مختلفی برگزار میشه که یکی از اون ها Sound Quality هست.

نکته 1: مهمترین دلیل قهرمانی یک تیم در این مسابقات توجه به اصول و قوانین نصب هست، نه صرفاً استفاده از قطعات High-End... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته2: اگر به مقاماتی که تیم های مختلف دنیا در مسابقات EMMA کسب می کنند نگاه کنید، هیچ تیمی رو پیدا نمی کنید که در رده ی SQ مسابقات شرکت کرده باشه و از چند استیج استفاده کنه.

نکته3: در رده های SPL و سیستم های تلفیقی، چند استیج بودن کاملاً متداول هست و امتیاز مثبت داره.

آقای رحیم...
    بنده نمیدونم که سابقه ی شما در Car & Audio چقدر هست و تا چه اندازه مطالعات و تحقیقات دارید. اما بنده حرفی رو بدون سند و مدرک عرض نمی کنم. هیچ لزومی هم نمی بینم که شما رو مجاب کنم. چون شرافت انسان ها بالاتر از بحث های دون ارزش هست.
    اینجا خط مقدم نیست و کسی هم نوک مسلسل رو به سمت شما نشانه نگرفته که احساس غریبی و تنهایی کنید.
    بنده با کسی خصومت ندارم، اما در برابر پیشنهادات پشت کامپیوتری و بدون تجربه ی برخی افراد که موجب هدر رفتن پول بندگان خدا میشه با تمام قدرت می ایستم. شما که دوست ندارید مشغول الذمه ی مردم بشید؟
    بازدیدکنندگان گرامی با خواندن متون و نوشته های بنده قضاوت خواهند کرد.
    چون این عزیزان از قدرت مقایسه و انصاف بالایی برخوردار هستند.

مبجث دوم: در 206 به طور فابریک امکان نصب اسپیکر های 13 سانتی وجود داره. اما چه اسپیکری؟
    کواکسیال گرد؟ یا کامپوننت؟

فرض اول: اگر بخواهیم از کامپوننت استفاده کنیم، بایستی برای توئیتر ها پاد بسازیم. (400-300 هزار تومان)
    اما توئیتر ها کجا نصب بشن؟
    حالت اول: روی درب عقب
    حالت دوم: روی ستون B به قاب کمربند پیچ بشه.
    حالت های ناممکن و غیر اصولی: روی تاقچه، روی سقف، روی ستون C

هر کسی که داخل اتاق 206 نشسته باشه اطلاع داره که در صورت نصب پاد در هر کدام از موارد ممکن فوق، با مشکل مواجه میشیم.
    زیرا به دلیل کمبود فضا در Foot Space، اغلب سرنشینان جلو مجبورند صندلی خودشون رو به عقب بیارند.
    بدین ترتیب برخورد صندلی با پاد حتمی هست.
    آیا می توان بدون جهت دهی مناسب توئیتر ها به سمت گوش، از شنیدن موسیقی لذت برد؟ به مقدسات قسم که نمیشه.

فرض دوم: کواکسیال گرد
    کواک گرد 13 سانتی یر روی درب عقب 206 بدون مشکل نصب میشه. انجام این کار بر اساس سلیقه ی کاربر تعیین میشه و ما نه کسی رو از انجامش نهی می کنیم و نه به انجامش تشویق.
    اما هر کابر تازه کاری هم میدونه که کواک گرد نه در مقام Detail و نه در مقام Transparency و Separation فرکانس ها، به هیچ وجه با کامپوننت قابل مقایسه نیست.
    چون در اسپیکر های هم محور، فرکانس های Low و Mid و High از یک محور یکسان به سمت شنونده پرتاب میشن که به دلیل اختلاط آنها، صدای دریافتی فاقد تفکیک فرکانسی است. (مگر کواک های گرد بسیار گران قیمت شرکت Morel که متعلق به رژیم غاصب صهیونیستی هست و ورود ممنوع)

بنده با مستنداتی که ارائه دادم اثبات کردم که نظر شما راجع به حفظ اصول SQ در ستاپ های Multiple Stage، حتی در خودروی 206 که جایگاه نصب اسپیکر روی درب عقب تعبیه شده، اشتباه هست.
    به عبارتی میتوان از نصب اسپیکر در در استیج عقب بهره برد، ولی خلاف اصول نصب با مقاصد SQ هست. اما با مقاصد SPL و ترکیبی همسو می باشد.

مفهوم SQ در کلاس خودرو های کامپکت و D فقط با یک عنوان تعریف می شود.
    اســـتـــیـــج جـــلـــو...

امیدوارم دوستان عزیز از نقایص عرایض بنده چشم پوشی کنند.
    Last edited by AmirELX; 19-06-2017 at 11:20.

4. 9 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان.
    امیدوارم بحثتون تموم شده باشه این بحث و جدلا عاقبت خوشی نداره و مثل فرومای همسایه باعث تعطیلی فروم و این نیمچه رفاقتای خوب تو فروم میشه و امثال من بی سواد از کسب اطلاعات و تجربیات افراد با تجربه محروم میشیم.
    به نظرم بعد از این حرفایی که رد و بدل شده هر کسی نظر خودش رو تمام و کمال گفته و لازم نیست طرف مقابل خودش رو وادار کنه از موضع خودش کوتاه بیاد چون هرکسی بنا به تجربیات خودش و اطلاعاتی که داره یه نظری داره و دلیلی برای جدال بین نظرای مختلف وجود نداره چون به تعداد ادمایی که موسیقی گوش میدن نظر وجود داره و کسی نمیتونه بگه نظر من از نظر بقیه درست تره وگرنه اینهمه سبک موسیقی وجود نداشت.
    البته منظور حقیر این نیست که کسی سعی داشته نظر خودش رو تحمیل کنه فقط عرض میکنم نظرا بیان شد و من به شخصه متوجه موضع هر طرف شدم و فکر میکنم بقیه هم متوجه شده باشن پس جسارتا دلیلی برای جدال و ادامه بحث وجود نداره.
    پوزش از دخالت احتمالا نابجای بنده

6. 8 کاربر از dashmoji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مجدد. سوالی داشتم که گفتم شاید جاش باشه اینجا مطرح کنم.
    در پایین یک نمونه شناسنامه راکفورد که مربوط به p600 خودم هست رو آپلود کردم. سوالم اینه که این آمپلیفایر روی 4 اهم رو هر کانال چقدر خروجی میده؟ آیا این خروجی به طور مداوم همینقدره؟ چون از یکی از نمایندگی ها پرسیدم گفتن توان این آمپ حدودا 100 واته در 4 اهم ولی این عدد از روی شناسنامه برداشت نمیشه.
    سوال بعدیم اینه که چرا راکفورد توان های اعلامیش از توان واقعی آمهاش کمتره؟ خیلی عجیبه برای خودم.
    و سوال سوم هم اینه که آیا رابطه ی مستقیمی بین توان در 2 اهم با توان در 4 اهم وجود نداره؟ مثلا چرا t600 و p600 هر دو در 2 اهم توان برابری دارند ولی در 4 اهم توان p600 کمتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام ، این باند چطوره Focal 690 AC؟ یه مقایسه بین این باند با e69x می کنید ؟

- - - Updated - - -

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام امیر جان.
    فرق ساب ووفری که پورت لوله ای دارد یا پورت شیاری از کنار است چی هست؟؟

10. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام خدمت اقا امیر
    چون شما فرمودین که همیشه در مورده هر موضوعی تحقیق میکنین این سوالو میپرسم
    الان چند وقتی هست که مخصولات فوکال وارد شده امرداد هم وارد کرده
    مدلهای زیادی هم وارد شده از کامپو کواکو امپو ساب که بیشتر موضوع سوال کامپ هستش
    از 500 600 تومن تا 2 3 تومن
    و اینکه هم شما هم خیلی از دوستان میدونن که فوکال تخصصش اسپیکر هست
    سوال اول. با توجه به اینکه تو سالهای قبل همیشه گفته میشده که فوکال خیلی تقلبیش زیاده و اینکه خیلی کم هم پیدا میشد ایا الانکه به تعداد زیاد وارد شده اینا اصل هستن یا نه
    سوال دوم با فرض اینکه اصل باشن ارزش خرید دارن به نسبته هم رده های خودش
  12. این کاربر از kraytos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، این باند چطوره Focal 690 AC؟ یه مقایسه بین این باند با e69x می کنید ؟

- - - Updated - - -
    سلام
    من هنوز محصولات جدید فوکال رو تست نکردم ولی به نظر میاد از هلیکس E69X بهتر باشه.حد اقل 25 وات قویتره ولی بایدتست بشه تا نتیجه نهائی گرفته بشه.

14. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام امیر جان.
    فرق ساب ووفری که پورت لوله ای دارد یا پورت شیاری از کنار است چی هست؟؟
    سلام
    با اجازه امیر خان.
    ساب فری ایر که پورت لوله ای داره معنی نداره.
    پورتها یا گرد هستند یا اسلات.
    فرقی تو ماهیت ندارن فقطط ساخت پورت اسلات کمی سخت تره.رسیدن به فرکانسهای پائین هم درش راحت تره چون میشه طول پورت رو افزایش داد و مثلا داخل باکس چرخوندش.

16. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اقا امیر
    چون شما فرمودین که همیشه در مورده هر موضوعی تحقیق میکنین این سوالو میپرسم
    الان چند وقتی هست که مخصولات فوکال وارد شده امرداد هم وارد کرده
    مدلهای زیادی هم وارد شده از کامپو کواکو امپو ساب که بیشتر موضوع سوال کامپ هستش
    از 500 600 تومن تا 2 3 تومن
    و اینکه هم شما هم خیلی از دوستان میدونن که فوکال تخصصش اسپیکر هست
    سوال اول. با توجه به اینکه تو سالهای قبل همیشه گفته میشده که فوکال خیلی تقلبیش زیاده و اینکه خیلی کم هم پیدا میشد ایا الانکه به تعداد زیاد وارد شده اینا اصل هستن یا نه
    سوال دوم با فرض اینکه اصل باشن ارزش خرید دارن به نسبته هم رده های خودش
    1-حتما اورجینال هست چون داره از طریق شرکت وارد میشه.برای اطمینان باید به خود فوکال ای میل بزنی یا به بخش نمایندگیهاشون مراجعه کنید و ببینید شرکت امرداد رو تائید کردن یا نه.
    2-چون تازه وارد شدن(حدود 20-25 روزه) باید یه مدت بگزره تا ببینیم بازخورد بازار چیه.از مدل گرون بالای 2 تومنیش که فکر کنم سریه KRX باشه ظاهرا تو خ سورنا نصب کردن اما مشتری نسبت به پولی که پرداخت کرده ناراضی بوده.من خودم همیشه طرفدار فوکال بوده و هستم.الان هم تو منزل ست چوروس فوکال رو دارم.قطعا اگر مانند گذشته از کیفیت بالا برخوردار باشه و مخصوصا ساخت فرانسه باشه میتونه گزینه مناسبی برای ارنج سیستم باشه.
    تو بخش آمپلیفایر فوکال خیلی موفق نبوده اما تو درایور سازی و طراحی و ساخت آنها قدمت بالائی داره.

18. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •