تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2204 از 2365 اولاول ... 12041704210421542194220022012202220322042205220622072208221422542304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,031 به 22,040 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام از کامپ جلوت راضی هستی چه مدلی خریدی؟قدرت و کیفیت صدات چطوره؟
    حرف دوستان درست در خوب بودن استیج جلو شکی نیست ولی مثلا واسه عقب برای مثال یه کامپ صد واتی بگیره چون دورتره و واسه جلو پنجاه واتی تا صدا متعادلتر بشه به نظرم خوبه من صدا از عقب و جلو به گوش برسه و فضای ماشین رو پر میکنه بیشتر خوشم میاد یه حالت استریو فرم میشه در کل بستگی به سلیقه شنیداری فرد داره اینجور موارد
    سلام...اقا سعید..
    کامپم..هلیکس e62c است..صدایش شفاف وکیفیت صدایش عالی است فقط ایرادی که دارد60 واتی است نمی توانی زیاد ولوم بدهی..چون توی ولوم بالا صدا دیستورت می شود..
    به نظر من صدا زیاد از عقب به جلو بیاید کمی اذیت کننده است.لااقل برای من اینجور بوده...نه به نظر من جلو 100 واتی عقب 50 واتی....جلو صدا کنارت باشه بهتره که از عقب به گوشت برسه...مثلا سیستمهای سینمای 5.1 را نگاه کن..اسپکیر ایستاده چند درایو به اون نصبه وصدای پر قدرت می دهد وبلندگوی پشت سرت معمولا درایوهای 4 یا نهایت 5 اینچی دارند فقط صرفا جهت صدای دالبی و3 بعدی...عقب کم وات برای سرنشینان عقب وجلو پرقدرت برای خود راننده....

2. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

شما اگه یه کامپ درست حسابی با وات بالا داشته باشی و حداقل تحمل کامپت هم 120 rms همین حدود حالا بیشتر هم باشه چه بهتر داشته باشی اون موقع متوجه میشی که هیچ صدای از عقب نمیاد هر چقدر ولوم بدی باز جا داری از استیج جلوت لذت میبری و سرنشین عقب هم به همین صورت

کامپ های کیفیتی 60 تا 80 واتی ارزش خرید هزینه زیاد ندارن متاسفانه همین کامپ ها حدود 500 تا 600 هستن که اصلا راضی نمیکنه

کامپ های حرفه ای با برند های معتبر خوب با وات بالا تو بازار زیاده اگه یکسری افراد بیخیال هلیکس گیلدن بشن ... .گرنه میشه انتخاب های بهتری داشت هم کیفیت هم قدرت

سلام...اقا سعید..
    کامپم..هلیکس e62c است..صدایش شفاف وکیفیت صدایش عالی است فقط ایرادی که دارد60 واتی است نمی توانی زیاد ولوم بدهی..چون توی ولوم بالا صدا دیستورت می شود..
    به نظر من صدا زیاد از عقب به جلو بیاید کمی اذیت کننده است.لااقل برای من اینجور بوده...نه به نظر من جلو 100 واتی عقب 50 واتی....جلو صدا کنارت باشه بهتره که از عقب به گوشت برسه...مثلا سیستمهای سینمای 5.1 را نگاه کن..اسپکیر ایستاده چند درایو به اون نصبه وصدای پر قدرت می دهد وبلندگوی پشت سرت معمولا درایوهای 4 یا نهایت 5 اینچی دارند فقط صرفا جهت صدای دالبی و3 بعدی...عقب کم وات برای سرنشینان عقب وجلو پرقدرت برای خود راننده....

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چندتا کامپ خوب کیفیتی معرفی کن ۱۶ سانتی چی خوبه؟

5. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقایون لطفاً به این بحث خاتمه بدید.
    اولاً باید یاد بگیریم که به بزرگترها و صاحب نظرها احترام قائل بشیم.
    ثانیاً با ادبیاتی در فضای مجازی ظاهر بشیم که مورد مذمّت دیگران قرار نگیریم.
    در استخدام واژگان و به کارگیری لغات نهایت حساسیت رو به خرج بدیم و در فضایی دوستانه و صمیمی با همدیگه بحث کنیم.
    اگر عِنان زبان در اختیار عقل نباشه، چون اسبی افسار گسیخته همه چیز رو زیر سم هاش لگد کوب می کنه.

بنده با توجه به شناختی که از بچه های گرانقدر و مؤدب فروم دارم، به ضرس قاطع عرض می کنم که دغدغه ی اغلب کاربران ورود به وادی کیفیت است.
    چون 20 سال هست که سلیقه ی کاربران ایرانی توسط عده ای متعصب به سمت بوم بوم و دیس دیس متمرکز شده.
    کاربران زیادی در طول هفته از طریق P.M به بنده مراجعه می کنند و این نکته در پیغام هاشون مشهوده.

در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ارائه ی مستندات کامل به آقای رحیم عرض کردم که فرمایش شما فقط در رابطه با ماشین های خارجی و امروزی صدق می کنه، نه ماشین های وطنی با تکنولوژی 25 سال پیش و طراحی قدیمی کابین که هیچ جایگاه استانداردی برای لذت بردن موسیقی در استیج عقب وجود نداره.
    اما شما مجدداً از ماشین های خارجی صحبت می کنید. از هیوندای، کیا و حتی بنتلی!
    متاسفانه درآمد ما کفاف زندگی روزمره رو نمیده وگرنه دوست داشتیم همچون شما از صدای سیستم صوتی بنتلی لذت ببریم.
    فکر کنم درک این موضوع که %99 کاربران این فروم، ماشین ایرانی سوار میشن سخت نباشه. اگر سخت هست بیشتر فکر کنید چون شما هم مثل ما از سلول های خاکستری بهره می برید.

افرادی هستند که مایل اند در همین ماشین های وطنی، روی تاقچه هم اسپیکر بگذارند.
    ما به سلیقه و حق انتخاب این افراد احترام می گذاریم و نظرمون رو تحمیل نمی کنیم.
    چون این افراد دوست دارند تا علاوه بر سرنشینان، اهل محل هم از صدای سیستمشون نه تنها لذت، بلکه حساب ببرند. خدا قبول کنه ان شاء الله. مبارکه...

بعضی از دوستان فرمودند که میشه در استیج عقب از اسپیکر هایی با Wattage اندک و کیفیت بالا استفاده کرد تا سرنشینان عقب هم از استماع موسیقی بی بهره نباشند.
    من با این فرمایش شما موافقم و معتقدم که اگر با Fader پخش، حجم صدای اسپیکرهای عقب رو کمتر کنیم، شکایتی از سرنشینان عقب نخواهیم داشت. فکر خوبیه.

راجع به تعصب نسبت به برندها هم عرض کنم که بنده و آقای جبلی با دیدگاه منتقدانه به محصولات نگاه می کنیم.
    نه با حب و بغض...
    اما اگر برای شما سخته که قبول کنید گلیدن و هلیکس در همه ی رده های محصولاتی خودشون موفق و با کیفیت ظاهر شدند، پس خودتون متهم به تعصب هستید.
    بدونید که عزت و آبرو در عرض یک شب و با خواندن وِرد و جادو بدست نمیاد، بلکه حاصل علم و تجربه و طی سالیان دراز است.
    آقا حمید به جایگاهی دست پیدا کرده که مراجعه کننده و معتمدان فراوانی داره. پس این مسیر رو طی کرده. فردی 45 ساله که جای پدر ماست و از قدیمی ترین حرفه ای های Car & Audio ایران.
    ایشون سزاوار قدردانی و سپاسگزاری هستند نه رفتار دیگه ای.

در آخر هم عرض کنم که اخیراً برند های معتبر و با کیفیتی وارد ایران شدند و در حال بازاریابی هستند. مثل Dynaudio که سری Esotar اش فوق العاده حرفه ای هست.
    ما به برخی از دوستان در P.M، این برند ها رو هم پیشنهاد می کنیم، فکر نکنید فقط به هلیکس و گلیدن بند کردیم...
    خود بنده دائماً در حال مطالعه در مجلات خارجی هستم و اطلاعاتم رو به مرز های کشورمون محدود نکردم.
    وقتی حرفی میزنم، پشت پرده اش ساعت ها مطالعه و تحقیق پنهان شده که افراد قدردان و بامحبت متوجه این موضوع میشن.
    میزان دانش هر کسی از مستندات متقن و غنای ادبی نوشته هاش هویداست...
    یاد بگیرید به افراد صاحب نظر احترام بگذارید.
    با احترام
    مهرآذر

7. 11 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

سلام تنوع الان تو ایران هم نسبت به قبل زیاد شده دستتون بازه البته اگه تهران باشی

کامپ فوکال ساخت فرانسه خوشبختانه دیدم وارد کشور هم محصولاتش شده

Focal ES 165KX2

Focal ES 165K2

Focal ES 165K

کامپ راکفورد

Rockford Fosgate T-4652-S

کامپ آلپاین ( قیمتش مناسبه )

Alpine X-S65C

کامپ جی بی ال - این کامپ گرونه ولی فوق العاده هست محصولات حرفه ایی این برند وارد ایران شدن

JBL 670GTi

کامپ هلیکس مدل HELIX C 62C

این کامپ بر عکس سایر کامپ های هلیکس هم قدرتی هم کیفیتی هست محشره اسم نمیبرم ... ولی خودتون میدونید کجا میفروشن

افرادی هم روی استیج عقب مشکل دارن بیشتر دنبال صدای کیفیتی و تا حدی قدرت هم هستن کامپ Focal ES 130K این کامپ 13 سانتی صداش فراتر از حد تصور هست برای افرادی که فابریک باز هستن نمیخوان رو دری سوراخ بکنن

9. این کاربر از rahim1538 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از rahim1538 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا ببنید اینجا تبادل اطلاعات هست - شما هم حرفایی بزنید مستند .

صدای سیستم ایشون که اپلو کرده بودن را شنیدم .

منظور از تک استجی یا چند استیج را گویا شما درک نمیکنی متوجه نیستی ! رفاه سرنشینان برای هر قسمتی از ماشین که میشنن ... شما یه حرفایی بزنید با عقل منطق جور در بیاد بعد اظهار نظر کن

ایشون که میگن یه سیتم تک استیج جلو و یه ساب عقب همین !! اینجوری که نمیشه ! پس تکلیف مابقی سرنشین ها چی میشه ؟

عذر میخوام شما گویا فقط تو ذهنت ماشین هایی ایرانی را میبینی ؟

ماشین های به فرض کره ایی سیستم صوتی که نرمالی که دارن با صدای فراگیر کامل ( روی اونا یه پخش فابریکی نصبه با امپلی فابریک ) قرار نیست بخوایم توقع اینو داشته باشیم صدایی که از یه پخش میلیونی میشنویم را روی اونا بشنیم ( ما اینجا راجب صدای متعادل و چند استجی دارم حرف میزنیم )

ما داریم میگیم صدا باید چند استیج باشه یا تک استیج ! گویا شما کیفیت صدا را با این مورد استیج ها اشتباه گرفتی

بهتره اول مورد انتقادی که از ایشون شد را بخونی بعد همینجوری از روی عجله نظر ندی با دقت بخون که ما داریم راجب چه موردی گفتمان میکنیم ( استیج ها )

یه مثال ساده برات میزنم نمیدونم که متوجه میشی یا نه ! شما که ادعا میکنی ماشین خارجی سوار شدی شما به من بگو وقتی که کولر میگیری تو ماشین های خارجی دیدی که برای سمت یه درچه تهویه هوا قرار داده شده برای رفاه حال سر نشینان به فرض 4 نفر داخل ماشین نشستن میتونن به صورت دلخواه

دما هوا را تحت کنترل داشته باشن ... این یعنی رفاه سرنشنین

شنیداری هم به همین صورت هست سیستم های چند استیجی که روی تمامی خودروهای روز دنیا استفاده میشه همینجوری بی علت نیست وگرنه شرکت براشون صرفه اقتصادی هم داشت راحت حذف میکردن . ولی الان بشتر شرکت ها سیستم های صوتی حرفه ایی دارن

شما سیستم صوتی بنتلی را دیدی ؟ میدونی چه کامپ های 3way کیفیتی داره ؟ یا حتی بنز ؟ یا سیستم های صوتی برمستر ؟ الان همه شرکت های خودرو ساز دنبال سیستم های کیفتی دالبی هستن بعد شما میای اینجوری میگی ؟

بهتره بالا هم گفتم هول نکنی اول مطلب را بخونی بعد تایپ کنی راجب صدا کیفیت داریم صحبت نمیکنیم راجب استیج ها حرف میزنیم .

جسارتا اینم بدون همه ماشین های ایرانی پراید سمند تندر و الی غیره ایرانی ندارن ... افرادی هم هستن که ملشین های بروز دارن و داشتن استیج کامل براشون خیلی کاربردی مهم هست
    سلام دوست عزیز
    متاسفانه شما از ادبیات صحیح و دوستانه ای در نوشتارتون استفاده نمیکنید.چرا اینگونه؟!!!!مگه جنگ دارید؟شما ظاهرا میخواهید جو تاپیک رو متشنج کنید.من و دیگر عزیزان خیلی دوستانه پاسخ جنابعالی رو دادیم.اما شما جبهه گیری میکنید.دلیلی نمیبینم برای این رفتارتون.لذا به عنوان تذکر خدمتتون عرض میکنم اگر منبعد اینگونه پاسخ دهید پستهاتون حذف خواهد شد.

13. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

چه ادبیاتی آقا ؟ خیلی عادی ساده داریم گفتمان میکنم ما راجب استیج داریم صحبت میکنم به طور کلی اگه کسی غیره این هست خوب بیاد حرفشو درست با مدرک دلیل عنوان کنه همین . بدون حاشیه والا شما دنبال حاشیه هستید خیلی معمولی داریم صحبت میکنم

مردم خودشون عاقل هستن به صحبت های ما یه تصمیم صحیح بگیرین که ما هم بدون تعصب حرفامون دوستانه بزنیم

راجب مبحث کلی استیج ها هم اگه کسی که قبول نداره یه نمونه با دلیل بیاره ؟ خودرو ساز ها همگی الان به سمت به روز شدن محصولاتشون میرن

bmw روی ماشین هاش داره راکفورد میبنده سایره شرکت های کره ای ها هم رفتن سمت هارمون چند استیجی نه دو استیچی حتی - بعد یکی میاد میگه آره کجا روی ماشین ها سیستم های حرفه ایی میبندن ؟ خوب عزیز دل برو تحقیق کن نه همینجوری یه چیز بگی

الان شاید 80% افرادی که اینجا هستن از صدای پر حجم با دیتیل محروم هستن تعادل روی صدا باید برقرار باشه ( استیج ها )

شخصی بالا میاد میگه آره روی تاخچه باند بذاریم میخوره به شیشه اینا ! آخه آقای محترم همین 206 ایرانی خودمون هم برای جلو هم برای درب عقب برای رفاه قابلیت نصب کامپ های فابریکی 16 و 13 سانتی برای عقب گذاشته حالا سایر ماشین ها بماند

خوب حالا شما به فرض جساراتا پراید داری و باند های عقب روی تاخچه هست یا باند ها روی داشبورد شرکت ب صورت غیره حرفه ایی طراحی کرده شما نباید بیای بگی نه استیچ عقب مشکل داره نباید باشه ! اخه بردار شما ماشینت اینجوریه ولی ما کلی داریم روی یه اصول که اکثر ماشین های روز یا حتی همین

چینی ها نمونه جک s5 با اینکه چینی هست یه اصول ابتدایی صدا رعایت کره ( منظور محل نصب برای اسپیکر ها و تعداد اسپکیر ) هر شخصی هم پول زیاد بخواد خرج کنه هدیونیت تغییر میده ما با سبک کیفیت صدا کاری نداشتیم ولی بعضی ها گویا همینجوری وسط نقد یهویی از مبحث اصلی دور میشن
    سلام دوست عزیز
    متاسفانه شما از ادبیات صحیح و دوستانه ای در نوشتارتون استفاده نمیکنید.چرا اینگونه؟!!!!مگه جنگ دارید؟شما ظاهرا میخواهید جو تاپیک رو متشنج کنید.من و دیگر عزیزان خیلی دوستانه پاسخ جنابعالی رو دادیم.اما شما جبهه گیری میکنید.دلیلی نمیبینم برای این رفتارتون.لذا به عنوان تذکر خدمتتون عرض میکنم اگر منبعد اینگونه پاسخ دهید پستهاتون حذف خواهد شد.
    Last edited by rahim1538; 16-06-2017 at 14:53.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه ادبیاتی آقا ؟ خیلی عادی ساده داریم گفتمان میکنم ما راجب استیج داریم صحبت میکنم به طور کلی اگه کسی غیره این هست خوب بیاد حرفشو درست با مدرک دلیل عنوان کنه همین . بدون حاشیه والا شما دنبال حاشیه هستید خیلی معمولی داریم صحبت میکنم

مردم خودشون عاقل هستن به صحبت های ما یه تصمیم صحیح بگیرین که ما هم بدون تعصب حرفامون دوستانه بزنیم

راجب مبحث کلی استیج ها هم اگه کسی که قبول نداره یه نمونه با دلیل بیاره ؟ خودرو ساز ها همگی الان به سمت به روز شدن محصولاتشون میرن

bmw روی ماشین هاش داره راکفورد میبنده سایره شرکت های کره ای ها هم رفتن سمت هارمون چند استیجی نه دو استیچی حتی - بعد یکی میاد میگه آره کجا روی ماشین ها سیستم های حرفه ایی میبندن ؟ خوب عزیز دل برو تحقیق کن نه همینجوری یه چیز بگی

الان شاید 80% افرادی که اینجا هستن از صدای پر حجم با دیتیل محروم هستن تعادل روی صدا باید برقرار باشه ( استیج ها )

شخصی بالا میاد میگه آره روی تاخچه باند بذاریم میخوره به شیشه اینا ! آخه آقای محترم همین 206 ایرانی خودمون هم برای جلو هم برای درب عقب برای رفاه قابلیت نصب کامپ های فابریکی 16 و 13 سانتی برای عقب گذاشته حالا سایر ماشین ها بماند

خوب حالا شما به فرض جساراتا پراید داری و باند های عقب روی تاخچه هست یا باند ها روی داشبورد شرکت ب صورت غیره حرفه ایی طراحی کرده شما نباید بیای بگی نه استیچ عقب مشکل داره نباید باشه ! اخه بردار شما ماشینت اینجوریه ولی ما کلی داریم روی یه اصول که اکثر ماشین های روز یا حتی همین

چینی ها نمونه جک s5 با اینکه چینی هست یه اصول ابتدایی صدا رعایت کره ( منظور محل نصب برای اسپیکر ها و تعداد اسپکیر ) هر شخصی هم پول زیاد بخواد خرج کنه هدیونیت تغییر میده ما با سبک کیفیت صدا کاری نداشتیم ولی بعضی ها گویا همینجوری وسط نقد یهویی از مبحث اصلی دور میشن
    شما اصلا گوش نمیکنید و حرف خودتون رو میزند. ما به خودروهای خارجی چیکار داریم؟
    بحث خودروهای داخلی هست.
    سمند
    405
    پرشیا
    پراید
    ال 90
    206 هر دو اطاق
    حالا باز شما برو بحث X وY رو بکش وسط.
    کسی با اونا مشکلی نداره که.اصلا چند نفر هستن که بخوان و بتونن سیستم خودروهای وارداتی رو آپ گرید کنن؟البته بماند که همین گلیدن یا هلیکس برای اکثر اطاقهای BMW یا فولکس واگن و پاسات درایور طراحی و ساخته قشنگ جای فابریک میشینه و تعویض میشه.
    حتی مرسدس بنز.
    اما ما دارم مدام میگیم خودروهای داخلی

آقا من خودم بارها تست و تجربه کردم که دارم میگم شما میخوای فقط حرف خودت رو به کرسی بشونی و پستت رو بالا ببری؟هیچ کسی با دو یا چند استیجی مخالف نیست.ما دو استیجی هم کامپوننت رده پائین بستیم هم زیرو pp هم با پخش معمولی هم با p99 به هیچ عنوان تو خودروهای ایرانی اسپیکر روی طاقچه صدای خوبی نمیده و نخواهد داد.فقط یه صدای سوراند داریم.به هیچ عنوان کیفیتی که صدای استیج جلو میده رو استیج عقب نمیده و نخواهد داد.(خودرهای داخلی)
    "مردم خودشون عاقل هستن به صحبت های ما یه تصمیم صحیح بگیرین که ما هم بدون تعصب حرفامون دوستانه بزنیم"
    این مردم هم که شما میفرمائی عاقل هستند که هستند و اکثرا هم کسانی که وسواس دارن یا نمیتوانند هزینه بالا نمایند میان تو این گونه فرومها و انجمنها که مشاوره بگیرن.چرا باید بنده ای که خودم چندین سال از فوکال و dls و راکفورد و.... داشتم و همیشه دو استیج بودند، تجربه کردم هزینه پرداختم حالا به این نتیجه رسیدم که نه آقا... نه تو پرشیا نه تو 405 نه تو ال 90 و... همه داخلیها دو استیج پول حروم کردنه ،بهترین کیفیت صدا رو تک استیجی میده، حالا بیام جیب فروشنده رو پر کنم و به طرف بگم برو دو دست درایور بخر A تومن دو تا هم آمپ B تومن.
    من وظیفه دارم درست راهنمائی کنم.بی منت.
    برای اثبات عرایضم هم که ماشینم هست و خیلی از دوستان صداش رو شنیدن. بحث قطعه گرون هم نیست(البته موثره). من با ارزونترین اسپیکر هم براتون صدای عالی تو حالت تک استیج میگیرم اما تو خودروهای داخلی

تبصره:یه عده هستند دوست دارن تاکید میکنم دوست دان حتما و حتما از قسمت عقب هم صدا داشته باشن. این یه امر سلیقه ای هست.(خودروهای داخلی) من همواره نهی میکنم اما وقتی اصرار دارن کاری نمیشه کرد.خودشون بعدا میگن اشتباه کردیم.که بارها این اعتراف رو شنیدم.
    خودروهای داخلی فقط بحثمون روی خودرهای داخلی هست. ولاغیر.به خدا منم میدونم روی لکسوس چی میبندن.منم میدونم روی کره ایها چند درایور نصب میشه.منم میدونم سایز اسپیکرهای مرسدس چنده.میدونم اسپیکرهای BMW چه شکلیه و حتی چند جای پیچ داره برای نصب شدن وووووو
    خودرهای داخلی فقط خودرهای داخلی.

16. 8 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

اقای محترم گویا شما حرفای خودتون هم نقص میکنید بحرحال خواننده ها عاقل هستن ما با صورت کلی بررسی کردیم . گویا شما و دوستان خودتون تا مبحثی برای اثبات ندارید به حاشیه میکشید و اینجوری به مخاطب القا میکنید .
    خیلی عادی داریم بدون تنش حرف میزنیم نظرمون میگیم گویا همین نظرات درست برای شما سنیگن هست تحمل شنیدن ندارید . هر کسی نظر خودشو داره و خواننده خودش قضاوت تصمیم میگیره

راجب راستیج ماشین خارجی ایرانی نداره همین 206 یا همین چینی ها هم همگی طراحیشون هیچ مشکلی برای چند استیجی بودن نداره ربطی به خودرو های داخل خارج نداره

اون دوستتون که که میاد یه چیزی میگه کجای دنیا اینجوری جواب ایشون را دادم بره تحقیق کنه . یا راجب استیج حرف زدن چه ربطی به کیفیت صدا داره روی ماشین های خارجی ( شما هم مطالب با دقت بخون بعد نقل قول )

هر جا که کاملا حرفی برای گفتن ندارید یا تهدید میکنید یا صورت مسله پاک میکنید .

راستی عنوان تاپیک هم یه نگاه بکنید اینجا مشخص نکرده ماشین ایرانی خارجی ( بخش صوتی سایت عمومی هست ) حالا چه ایرانی چه خارجی ... اگه غیره باید تاپیک جدا هم حتما برای این بخش بزنید که ایرانی و خارجی جدا بشن !!! فعلا عنوان تاپیک عمومی هست

باشه p99 بدرد نمیخوره ... prs80 هم آشغاله آلپاین هم فاجعه هست اون وقت فقط تو دنیا 7056 که شما میگی اون خوبه باشه جناب ...
    Last edited by rahim1538; 17-06-2017 at 09:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •