آقا شما چرا دنبال اذیت کردن خودت هستی ! شما میتونی یدونه آلپاین 9887 بخری خودتو خلاص کنی نیازی به تعویض چیپ هم نداری
اگر هم 9886 میخوای بخری بخاطر فبش مموری کیت h100 بخر همراهش
آقا شما چرا دنبال اذیت کردن خودت هستی ! شما میتونی یدونه آلپاین 9887 بخری خودتو خلاص کنی نیازی به تعویض چیپ هم نداری
اگر هم 9886 میخوای بخری بخاطر فبش مموری کیت h100 بخر همراهش
سلام...
پخش ۹۸۸۷...قیمتش دو برابر ۹۸۸۶هست به خاطر پروسسور داخلی و نتورکش امکاناتش... عیبش این است فلش نمی خوره...کیت h100پانصد تومن است....
این ترک فوق العاده بود
سیم ریموت اشتباه وصل کرده بودن/درستش کردم/تشکر از دوستان بابت راهنمایاشون
سیم پکیج mb اکوستیک کیفیتش چطوره؟فکر کنم افتضاح باشه چون همون اول کار سیم ریموتش خراب از اب در امد و نصاب سییم جدا کشید منم سیمه به دلم نبود کندم مجدد یه سیم خوب استفاده کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منفی را وصل کرده بود به پیچ کمربند زیر صندلی 206 که فکر نکنم پیچه رسانای خوبی باشه باز کرذم رنگ بذنه را سمباذه زذم بستمش / سیم مستقیم با بذنه در تماسه کافیه دیگه؟
پخشم ایکس 400 کواک اینفینتی کاپا 11 امپ گلیدن rs100c4
از کیفیت و قدرت راضی نیستم به نطرتون ساب گلیدن اضاف کنم یا فکر تعویض پخش باشم / به نطرم ولوم پخش کم هست رو 35 انچنتن صدایی نداره البته فعلا نتونستم گین را خودم تنظیم کن و همون تنظیم نصاب هست
Last edited by ahriman323; 05-06-2017 at 15:29.
سلام پاپ استریو قیمت KTX-H100 رو زده 157 تومن. جریان چیه؟ همین مستقیم میخوره به پخش؟؟ پروسسور هم داریم اینقد ارزون؟؟
جاش درسته همین جا خوبه ولی فقط :
این سیمی که نصاب اینجوری کرده اصلا اصولی درست نیست .
شما باید یه بست فلزی دایره بخری سیم داخلش بذاری بعد بذاری زیرش پیچ کنی
شما بهتره به فکر تعویض پخشت باشی
یه پخش مناسب با خروجی 5 ولتی یا نهایت 4 ولتی تهیه کن البته بستگی به هزینه ایی که میخوای کنی داره
Last edited by rahim1538; 05-06-2017 at 18:11.
9886 هم برای این کار مناسب هست.
بله متاسفانه همونطور که قبلا عرض کرده بودم، نصب در ایران از اصول غیرحرفه ای منشاء می گیره.
شماره ی مهندس: -----'گذاشتن شماره خلاف قوانین هست لطفا تو خصوصی اعلام بفرمائید.
در تلگرام باهاشون صحبت کنید.
آقا اون پکیج سیم به درد نمی خوره.
جای اتصال منفی همونجاست، ولی شما باید محل اتصال رو کاملاً صیقل بدید. سنباده آهن و مته سنگی خوبه.
وگرنه نویز خواهید داشت.
- مشکل شما از پخش و اسپیکرهاتون هست، به نظر می رسه مشکلات نصب هم داشته باشید.
یعنی با ضرر بفروشمش؟چیز خوب بگیرم
عکس قبل از سمباده زدنه/سمباده که زدم رسید به اهن تقریبا/ دیگه عکس نگرفتم/ ولی تو همین عکس بعضی نقاطش رو آهن ماشینه یه نگاه بکنید اگر بیشتر نیازه تا برم تو کارش
الان سیم قشنگ رو قسمت اهن قرار داره و فشار پشتشه ولی اصولیش اینه که بست بزنی
برای ساب باید مجدد پکیج سیم خریده بشه درسته؟
برلي ٣٣٠ اتومات دارم تحويل ميگيرم.
يكي از دوستان كه تحويل گرفته بود نتونسته بود ووفر هاشو به در بخورونه.
مجبور شده بود از سري اسليم گليدن خريد كنه.
با سلام خدمت همه دوستان مخصوصا آقا حمید و امیرخان عزیز .
حقیقتا میخوایم یه سیستم برای خودرو L90 یکی از دوستان ببندیم ولی نیاز به راهنمایی های شما دارم ... عمده آهنگ هایی که قراره این سیستم Play بکنه ، آهنگ های لایت ، پاپ (ایرانی و خارجی) و رپ هست . توی این سیستم کیفیت ، شفافیت و وضوح صدا برام اهمیت بیشتری داره تا قدرت و کوبش ! البته از اون طرف هم اگه یه وقت جایی احتیاج به ولوم دادن شد (توی فضای باز) ، تو پرتاب صدا کم نیاره و حرفی برای گفتن داشته باشه .
حالا ارنجی که من انتخاب کردم :
- برای پخش : بین هدیونیت جدید Sony MEX XB100BT یا Pioneer 9650BT نمیدونم کدوم بهتر جواب میده (از تیزی صدای پایونیر میترسم)
- برای بلندگو های اصلی : بین بلندگوهای بیضی و میدرنج تردید دارم (به همون دلیلی که گفتم نمیخوام کم بیاره ولی از یه طرف هم نمیخوام ارنج سیستم کیفیتی به هم بریزه) ... درباره بلنگوهای کواکسیال نظرم روی یک جفت Infinity Kappa 693.11i (برای عقب) هست ولی با شک و تردید !!
- برای کامپوننت : نظرم روی کامپوننت های Helix Precision P62C هست برای درب های جلو ولی مشکل اینجاست که میگن درب های جلو ال90 این کامپوننت های 16.5 سانتی رو جا نمیده تو خودش !! ولی دیدم که تا 17 سانت هم نصب کردن !!
- برای ساب ووفر : برای ساب ووفر اصلا نمیخوام بیس قدرتی و کوبشی بزنه (از اون بیس های سنگین که پیچ و مهره های ماشین رو نوازش میکنه) ... یه بیس نرم و کیفیتی ولی در حدی که بتونه خودش رو نشون بده توی آهنگ ... انتخابم MTX Audio RT 1504 یا MTX Audio RT 1204 (توی باکس سیلد یا پورتد هست) ... از ساب ووفر های Helix مثل P12 هم تعریف زیاد شنیدم ... در این مورد هم راهنمایی میخوام .
- برای آمپلی فایر باز تردید دارم ... برای آمپلی فایر 4کانال نظرم روی Helix Match MA40FX یا Helix G Four هست ... و برای آمپلی فایر ساب هم یکی از این دو : Helix G One - Helix G Two ... از طرفی هم اگه بخوام یه آمپلی فایر 5کاناله جایگزین اینا کنم (برای صرفه جویی در حجم) مطمئن نیستم که آمپلی فایری مثل Helix G-Five پنج کاناله آیا میتونه کار این 2 تا آمپلی فایر رو به خوبی انجام بده یا خیر ؟؟
و در نهایت اینکه آیا خازن نیازی هست برای این سیستم یا نه ؟؟
بودجه هم نهایتا 4 تا 4.5 میلیون هست .
در آخر ازتون میخوام اگه پیشنهادی برای بهتر شدن صدا (تو این راستا مثل اضافه یا کم کردن قطعه ای) یا ارنج بهتری به نظرتون میرسه ، بنده رو راهنمایی کنید ...
با تشکر .
Last edited by fcdanial; 06-06-2017 at 02:43.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)