تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2195 از 2365 اولاول ... 11951695209521452185219121922193219421952196219721982199220522452295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,941 به 21,950 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دستت درد نکنه داداش حالا بقیه اساتید نظرشون رو بدن ببینم چی میگن راستی شما به چه آمپلی ساب رو وصل کردید؟ حالا همین ساب رو تو باکس پورتد بزاری صداش زیادتر میشه شاید نیاز به ساب دیگه هم نداشته باشی هر چند کیفیت کم میشه
    من اینو به 9105 کنوود وصل کردم و کابل برق هم 4 گیج استریت وایرز هست به همراه خازن. باکس پورتد هم برای سابم دارم به این خاطر که میخواستم امتحان کنم صداشو ولی بعد از امتحان متوجه شدم که به کیک بیس علاقه مندم و این چیزیه که تو باکس سیلد خیلی زیباتر اجرا میشه. تو باکس پورتد شاید حجم صدا تا 2 برابر افزایش پیدا میکنه و لو بیس خیلی عمیق تر میشه و ویبره بیشتر. ولی من به شدت به کیفیت بیشتر علاقه دارم و ترجیه میدم در آینده یک ساب اضافه کنم تا این که برم سراغ پورتد. البته اینم بگم که تو این باکس حجم صدا کم نیستا خوبه ولی من دوست دارم که صدا رو در 80 درصد توانایی ساب گوش بدم که از نهایت کیفیت لذت ببرم.
    بله ایشالا اساتید بیان نظراتشون رو هم بگن که استفاده کنیم ما جوونتر ها

2. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا ما یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد گلیدن rs12 دارم میخواستم براش باکس سیلد ۳۲ لیتری درست کنم لااقل بگین باکس سیلد در ولوم بالا چند ساعت استفاده باعث سوختن ساب یا داغ شدن نمیشه عمر ساب کم بشه ؟یا اینکه چون هوا تو ساب خارج نمیشه اون فشار زیاد هوا به خود ساب بر برگرده به مرور زمان ساب پاره بشه یا چسبش وا بره؟
    شما ابتدا باید انتظارتون رو از ساب مشخص کنید.
    اگر دقت می خواید، ناچاراً حجم صدا و پرتاب صدا کاهش پیدا می کنه = باکس Sealed
    اگر پرتاب و حجم صدای زیادی می خواید، متقابلاً دقت کاهش پیدا می کنه = باکس Ported

اما راجع به آسیب دیدن ساب...
    مقاومت و تحمل ساب در باکس Sealed کمتر از Ported هست. چون هوا محبوس هست و خارج نمیشه.
    به طور مثال، اگر Wattage پیشنهادی کارخانه برای یک ساب، 500 وات RMS باشه، در باکس سیلد شما مجاز هستنید که نهایتاً تا 500 وات بهش فشار بیارید.
    اما در باکس پورتد تا 600 وات قدرت تحمل داره.
    این اعداد حدودی هستند و صرفا جهت رساندن منظور به کار برده شدند.
    اگر خیلی به ساب فشار نمیارید، هیچ مشکلی پیش نمیاد و اگر 10 ساعت مداوم هم ساب بکوبه و بیش از قدرت پیشنهادی کارخانه بهش فشار نیارید جای نگرانی نیست.

به ویدیوی زیر نگاه کنید تا متوجه تغییر رفتار ساب در باکس پورتد و سیلد بشید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AmirELX; 03-06-2017 at 17:37.

4. 4 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من با تجربه نیستم کوچیکتر از اونم که بخوام دوستان رو راهنمایی کنم ولی فکر کردم کمی از چیزایی که میدونم و شنیدم رو بگم بد نباشه.
    اولا که وقتی صفحه ی ووفر ساب تکون میخوره هم طرف جلوی ساب صدا تولید میکنه هم قسمت پشت ووفر.
    باکس پورتد به دلیل اینکه خروجی هوا داره و از هوای پشت صفحه ساب ووفر هم صدا منتقل میشه به بیرون در نتیجه صدای تولید شده بیشتر از باکس سیلد هست که فقط صدای تولید شده ی جلوی صفحه ی ساب استفاده میشه و صدای پشت صفحه ی ساب درون باکس یه جورایی خفه میشه.
    همین خروجی هوای تعبیه شده تو باکس پورتد عاملی هست واسه کاهش کیفیت. دلیلشو دقیق نمیدونم ولی چیزی که مشخصه اینه که هوای پشت ساب ووفر چون فقط از یه مجرای نسبتا کوچیک (نسبت به سطح کلی باکس) با هوای بیرون در ارتباطه پس باعث کمی تاخیر افتادن تو خروج صدا و در نتیجه کمی (تاکید میکنم مقدار کمی) بهم ریختگی صدا و کاهش کیفیت بوجود میاد.
    حالا تو باکس سیلد چون هوای پشت ساب از باکس خارج نمیشه اولا بخاطر اینکه تقریبا فقط داریم از خروجی جلوی ووفر استفاده میکنیم پس کیفیت و یکپارچگی صدا ی تولید شده بیشتره. قدرت صداهای فرکانس پایین (ویبره) تو این باکس بیشتر ار باکس پورتد هست در حالی که فرکانسهای بالا (کوبشی) رو باکس پورتد بخاطر حرکت راحت تر و همچنین استفاده از صدای پشت ووفر توامان با جلوی ووفر با قدرت بیشتری نسبت به باکس سیلد تولید میکنه.
    حالا از طرف دیگه چون در باکس سیلد هوای پشت ووفر در یک محفظه ی بسته هست پس ووفر کمی سختتر حرکت میکنه برای تولید صدا. به عبارت دیگه به مگنت ساب برای تولید صدا فشار بیشتری نسبت به باکس پرتد وارد میشه و این یعنی پایین اوردن عمر ساب.
    برای باکس سیلد یه حالت دیگه هم وجود داره به اسم ریوِرس که یعنی ساب رو برعکس تو باکس قرار میدیم. طوری که مگنت ساب بیرون باکس باشه و صفحه ی روییه ووفر سابتون به سمت داخل باکس باشه و قابل رویت نباشه. اینطوری علی رغم کاهش زیبایی ظاهری و غیر متعارف بودن باعث میشه همون کیفیت باکس سیلد معمولی رو داشته باشین ولی بدلیل در معرض هوای ازاد قرار گرفتن مگنتتون خنکتر بمونه.
    در هر حال هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن کسی نمیتونه واسه همه یه نوعش رو توصیه کنه. در نهایت بسته به نوع موسیقی ای که مد نظرتونه برای گوش دادن و میزان کیفیت و قدرت مد نظرتون باید تصمیم بگیرید.
    Last edited by dashmoji; 03-06-2017 at 18:17.

6. 4 کاربر از dashmoji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام خیلی ممنون از دوستانی که کمک کردن راستش من موزیک ایرانی گوش میدم دوس دارم بیشتر ساب کیفیتی باشه من سیلد دوس دارم ولی من ساب رو میخوام چند سالی نگه دارم اهل سیستم بازی نیستم میخوام به ساب فشار نیاد یا نسوزه از طرفی هم ماشین پراید هستش باکس پورتد فضای بیشتری میخواد جا ندارم
    حالا یه سری باکس بیرون هست جمع جوره مثل سیلذ و از جلو شیار خروجی هوا داره مثلا بخوام از اون استفاده کنم با توجه به فری ایر بودن ساب صداش از رو طاقچه قشنگتر نمیشه؟ برادر امیر حالا شمام گفتین سیلد ببندم آمپلی چند وات بهش وصل کنم بهتره یه ساند استریم دیدم ۴ اهم ۳۵۰ وات میده بریچ کنم به نظر شما کافی نیست از پایونیر ۵۶۰۲ بهتر نیست از لحاظ کیفیتی این رو ببندم؟
    Last edited by saeid 22; 03-06-2017 at 20:33.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
    خیلی ممنونم از امیر عزیز به خاطر قلم زیباشون و همچنین وسواس بالائی که تو تهیه و نصب قطعات داشتن. بهشون تبریک میگم سیستم بسیار خوش صدا و SQ یی جمع کردن. قرار بود برای کامپ و ساب از آمپ ماسکنی زیرو 4 بهره ببرند ولی خب به دلیل قیمت نسبتا بالا موکول به آمپ های موجود شد که واقعا هر دو خیلی عالی ایفای نقش میکنند.
    در مورد پخش کلاریون که دوست خوبمون نظر مناسبی روش ندارن باید عرض کنم کلاریون 956 تقریبا بالاترین مدل پخش از این کمپانی هست (به نظر من از D2 یه رده پائینتر قرار میگیره) که تو بازار ایران تقریبا تا مدتها خیلی به چشم میخورد ولی در حال حاظر دستگاه تمیز و کم کارد با قطعات فابریک خیلی نایاب شده.من اصلا قصد فروش این پخش رو نداشتم و واقعا از صداش لذت میبردم،تنها دلیلم برای فروش وسواس و نکته سنج بودن امیر خان بودچون من اعتقاد دارم جسن خوب باید دست اهلش بی افته حتی اگر بحث ضرر مالی هم درش باشه.از طرفی انتخاب قطعات های اند و با کیفیتی که ایشون انتخاب کرده بودن و تو برنامه شون بود برای تهیه من رو مجاب به فروش 956 کرد.به نظر من 956 همه چیش عالیه اتفاقا نه تنها وکال بلکه مدیبس و بیس هم عالی اجرا میکنه.های رنجش کاملا کنترل شده و زیباس.
    در نهایت امر، صدا کاملا یه امر سلیقه ای هست و نباید به هیچ عنوان به کسی خرده گرفت.شما نظرتون فقط وکاله و از این پخش فقط وکال کشیدین بیرون(یا شنیدین) اما امیر خان همه چی موزیک رو به زیبائی تمام استخراج کردن.پس نه به شما نه امیر جان هیچ کدوم ایرادی نمیشه وارد کرد، فقط بحث سلیقه شنیداری هست.تازه بحث سبک و سیاق موزک هم در میانه.
    باز هم ممنون از بابت قرار دادن عکسهای زیبا

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان گرامی و سروران عزیز بالخصوص دوست قدیمی حمید آقای گل و زحمت کش.(البته اگر مارو فراموش نکرده باشن)
    تا چند وقت دیگه ماشین تحویل بگیرم مزاحمتون میشم برای جمع کردن سیستم.
    قطعات فعلی به شرح زیر هست.
    gladen xion165
    audio system 12-800
    pioneer p80rsII
    cable street wires 4
    در صدد خرید یک امپ as100.4 برای راه اندازی کامپ ها و خرید یک مونوی خوش صدا تا رنج 760 هستم.
    قطعات مورد نیازم
    تقسیم
    کابل ار سی گلیدن
    احتمالا خرید کابل 0 گیج جوشکاب یزد.
    خرید دو آمپلی فایر
    خوروندن p80 به خودرو (با توجه به اینکه پخش فابریک دودین هست).
    سلام محمد ضا جان. احوالت؟پسر کجائی تو؟دلم برات تنگ شده جوون.
    به به زیرخاکیا رو داری رو میکنیا.
    ان شاءالله یه AS100.4 و یه XL250C2 باید برات بگیرم.
    اگر بتونی پخش رو راه بندازی(چون گفتی دو دینه) صدای فوق العاده ای بهت تحویل میدم.ماتشین چیه به سلامتی؟
    من در خدمتم.

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..امیر جان.
    چرا پخشهای کلاریون سری ۵و ۷_ و۸ یو اس بی خورند اما رده ۹کلاریون مثل همین کلاریون شما ۹۵۶ رده بالاست usbخور نیستند؟؟؟

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
    خیلی ممنونم از امیر عزیز به خاطر قلم زیباشون و همچنین وسواس بالائی که تو تهیه و نصب قطعات داشتن. بهشون تبریک میگم سیستم بسیار خوش صدا و SQ یی جمع کردن. قرار بود برای کامپ و ساب از آمپ ماسکنی زیرو 4 بهره ببرند ولی خب به دلیل قیمت نسبتا بالا موکول به آمپ های موجود شد که واقعا هر دو خیلی عالی ایفای نقش میکنند.
    در مورد پخش کلاریون که دوست خوبمون نظر مناسبی روش ندارن باید عرض کنم کلاریون 956 تقریبا بالاترین مدل پخش از این کمپانی هست (به نظر من از D2 یه رده پائینتر قرار میگیره) که تو بازار ایران تقریبا تا مدتها خیلی به چشم میخورد ولی در حال حاظر دستگاه تمیز و کم کارد با قطعات فابریک خیلی نایاب شده.من اصلا قصد فروش این پخش رو نداشتم و واقعا از صداش لذت میبردم،تنها دلیلم برای فروش وسواس و نکته سنج بودن امیر خان بودچون من اعتقاد دارم جسن خوب باید دست اهلش بی افته حتی اگر بحث ضرر مالی هم درش باشه.از طرفی انتخاب قطعات های اند و با کیفیتی که ایشون انتخاب کرده بودن و تو برنامه شون بود برای تهیه من رو مجاب به فروش 956 کرد.به نظر من 956 همه چیش عالیه اتفاقا نه تنها وکال بلکه مدیبس و بیس هم عالی اجرا میکنه.های رنجش کاملا کنترل شده و زیباس.
    در نهایت امر، صدا کاملا یه امر سلیقه ای هست و نباید به هیچ عنوان به کسی خرده گرفت.شما نظرتون فقط وکاله و از این پخش فقط وکال کشیدین بیرون(یا شنیدین) اما امیر خان همه چی موزیک رو به زیبائی تمام استخراج کردن.پس نه به شما نه امیر جان هیچ کدوم ایرادی نمیشه وارد کرد، فقط بحث سلیقه شنیداری هست.تازه بحث سبک و سیاق موزک هم در میانه.
    باز هم ممنون از بابت قرار دادن عکسهای زیبا
    سلام جناب جبلی عزیز
    طاعات و عبادات حضرتعالی هم قبول درگاه حق
    از حمایت شما بسیار سپاسگزارم و امیدوارم همیشه سایه تون بالا سر بی تجربه ها و جوان هایی مثل بنده باشه.
    سیل علم از دامن کوهسار شما جاریست و ما کوزه بدستی تشنه لب، پاخور نهر تجربه و دانش شما هستیم.
    اگر کلاریون 956 رو به بنده اهدا نمی کردید، چنین صدای یکدست و متوازنی رو نمی گرفتم.
    بازهم از حسن توجه شما سپاسگزارم.

سلام خیلی ممنون از دوستانی که کمک کردن راستش من موزیک ایرانی گوش میدم دوس دارم بیشتر ساب کیفیتی باشه من سیلد دوس دارم ولی من ساب رو میخوام چند سالی نگه دارم اهل سیستم بازی نیستم میخوام به ساب فشار نیاد یا نسوزه از طرفی هم ماشین پراید هستش باکس پورتد فضای بیشتری میخواد جا ندارم
    حالا یه سری باکس بیرون هست جمع جوره مثل سیلذ و از جلو شیار خروجی هوا داره مثلا بخوام از اون استفاده کنم با توجه به فری ایر بودن ساب صداش از رو طاقچه قشنگتر نمیشه؟ برادر امیر حالا شمام گفتین سیلد ببندم آمپلی چند وات بهش وصل کنم بهتره یه ساند استریم دیدم ۴ اهم ۳۵۰ وات میده بریچ کنم به نظر شما کافی نیست از پایونیر ۵۶۰۲ بهتر نیست از لحاظ کیفیتی این رو ببندم؟
    ببینید از اونجاییکه ساب فرکانس های محدودی رو پخش می کنه و فول رنج نیست، نیازی نیست هزینه ی خیلی زیادی برای آمپلی انجام بدید.
    ساند استریم که می فرمائید از کدام سری هست؟ چون بنده از سری رفرنس و هیومن رین ها سر رشته دارم.
    آگر Damping Factor ساند استریم بالاتر باشه، علی رغم قدرت کمترش نسبت به پایونیر 5602، ساب رفتار پر دقت تری خواهد داشت.

سلام..امیر جان.
    چرا پخشهای کلاریون سری ۵و ۷_ و۸ یو اس بی خورند اما رده ۹کلاریون مثل همین کلاریون شما ۹۵۶ رده بالاست usbخور نیستند؟؟؟
    سلام دوست خوبم
    چون سری 5 کلاریون تولید سال 2010 و سری 7 و 8 تولید سال 2011 هست و پس از فراگیری درگاه USB در میان هدیونیت ها.
    ولی هیچ وقت صدای سری های فوق به سری 9 قدیم نرسید.

اگر دنبال خرید پخش خوش صدا به همراه USB هستید. پیشنهاد می کنم بلاپونکت بخرید. MP56 خوبه.
    صداش نرمه، میدبیس اش خیلی برجسته است.
    صداش شبیه کلاریونه و خیلی کنترل شده.
    به نظر من خیلی هم زیباست و پنل منحصر به فردی داره.
    در آخر هم مفته...
    یه مورد در فروم مجاور دیدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by AmirELX; 04-06-2017 at 04:43.

14. 6 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام جناب جبلی عزیز
    طاعات و عبادات حضرتعالی هم قبول درگاه حق
    از حمایت شما بسیار سپاسگزارم و امیدوارم همیشه سایه تون بالا سر بی تجربه ها و جوان هایی مثل بنده باشه.
    سیل علم از دامن کوهسار شما جاریست و ما کوزه بدستی تشنه لب، پاخور نهر تجربه و دانش شما هستیم.
    اگر کلاریون 956 رو به بنده اهدا نمی کردید، چنین صدای یکدست و متوازنی رو نمی گرفتم.
    بازهم از حسن توجه شما سپاسگزارم.

ببینید از اونجاییکه ساب فرکانس های محدودی رو پخش می کنه و فول رنج نیست، نیازی نیست هزینه ی خیلی زیادی برای آمپلی انجام بدید.
    ساند استریم که می فرمائید از کدام سری هست؟ چون بنده از سری رفرنس و هیومن رین ها سر رشته دارم.
    آگر Damping Factor ساند استریم بالاتر باشه، علی رغم قدرت کمترش نسبت به پایونیر 5602، ساب رفتار پر دقت تری خواهد داشت.

سلام دوست خوبم
    چون سری 5 کلاریون تولید سال 2010 و سری 7 و 8 تولید سال 2011 هست و پس از فراگیری درگاه USB در میان هدیونیت ها.
    ولی هیچ وقت صدای سری های فوق به سری 9 قدیم نرسید.

اگر دنبال خرید پخش خوش صدا به همراه USB هستید. پیشنهاد می کنم بلاپونکت بخرید. MP56 خوبه.
    صداش نرمه، میدبیس اش خیلی برجسته است.
    صداش شبیه کلاریونه و خیلی کنترل شده.
    به نظر من خیلی هم زیباست و پنل منحصر به فردی داره.
    در آخر هم مفته...
    یه مورد در فروم مجاور دیدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام..امیرجان..
    خیلی ممنونم...
    امیر جان این مدل بلاپونکت که معرفی کردید این خاصیت را دارد که صدایش شبیه زیادی به کلاریون دارد یا تمام بلاپونکت ها این جوری هستند.....خودم هم امپ بلاپونکت دارم..
    راستی این بلاپونکت Mp56 سه مدل است...Queens....Daytona... Casablanca اگر درست فهمیده باشم...
    راستی توی پخشهای کلاریون کدام یک پروسسور داخلی دارند واینهایی پروسسور داخلی دارند صدای بهتری نسبت به بقیه مدلها دارند...؟؟
    Last edited by poloton7; 04-06-2017 at 11:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام..امیرجان..
    خیلی ممنونم...
    امیر جان این مدل بلاپونکت که معرفی کردید این خاصیت را دارد که صدایش شبیه زیادی به کلاریون دارد یا تمام بلاپونکت ها این جوری هستند.....خودم هم امپ بلاپونکت دارم..
    راستی این بلاپونکت Mp56 سه مدل است...Queens....Daytona... Casablanca اگر درست فهمیده باشم...
    راستی توی پخشهای کلاریون کدام یک پروسسور داخلی دارند واینهایی پروسسور داخلی دارند صدای بهتری نسبت به بقیه مدلها دارند...؟؟
    این مدل st louis mp56 هست.

17. 2 کاربر از poorya.27.tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •