تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1685 از 1783 اولاول ... 685118515851635167516811682168316841685168616871688168916951735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,841 به 16,850 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام در بهترین شرایط صبا نت شبی چند گیگ دانلود میشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام در بهترین شرایط صبا نت شبی چند گیگ دانلود میشه؟؟؟
    سلام الان دیگه باید شبانه رو بخرید مثلا 6 ماهه 70 گیگ سقف دانلود داره حدود 34800 برای کسانی که دانلود زیاد دارن به صرفه نیست

3. 2 کاربر از sanso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

صبانت یه پول بچاپ حرفه ای ازموقعی کهispعوض کردم دیگه راحت بازی های حجیممو میگیرم قبلن با اینکه صبانت داشتم بازی هامم باید با پولی زیاد ازبیرون تهیه میکردم واقعن صبانت چه پولی می چاپه ازمن که5سال چاپید

5. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان من 8 ساله مشترک صبانت ام ولی الان که دیگه دانلود رایگانو برداشته میخوام سرویسمو جمع کنم. الان ISP نسبتا خوب کجاست؟ مد نظر خودم پارس آنلاینه ولی گفتم از شما هم مشورت بگیرم ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام دوستان من 8 ساله مشترک صبانت ام ولی الان که دیگه دانلود رایگانو برداشته میخوام سرویسمو جمع کنم. الان ISP نسبتا خوب کجاست؟ مد نظر خودم پارس آنلاینه ولی گفتم از شما هم مشورت بگیرم ممنون
    اگه منطقه شما پارس انلاین پشتیبانی میکنه هر یک روز تاخیر حساب میشه برات من خودم بعداز پرس وجو درتایپگش فهمیدم شبانه رایگان داره بدون محدودیت 1مگ سرعت دانلودمه بانوسان950کیلوبایت خطم رو9مگ بسته شد البته با3بارتماس موافق شدم ویلا خودشون رو6مگ بسته بودن درضمن دوست عزیزبهispکه میخواین نقله مکان کنین بهترتوتایپکه خودش برین دربارش بپرسین نه در تایپک ispکنونی
    Last edited by feranko724; 02-06-2017 at 20:38.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

منم همین سرویس و دارم که آخر این ماه تموم میشه، اگه بعد از اون بیام یه سرویس دیگه بگیرم، دیگه شبانه رایگان ندارم؟
    نه دیگه این سرویس تموم بشه باید سرویس جدید بگیری که شبانه رایگان ندارند بخوای باید بابتش جداگانه پول بدی اینطور که دوستان میگن.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

9. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه منطقه شما پارس انلاین پشتیبانی میکنه هر یک روز تاخیر حساب میشه برات من خودم بعداز پرس وجو درتایپگش فهمیدم شبانه رایگان داره بدون محدودیت 1مگ سرعت دانلودمه بانوسان950کیلوبایت خطم رو9مگ بسته شد البته با3بارتماس موافق شدم ویلا خودشون رو6مگ بسته بودن درضمن دوست عزیزبهispکه میخواین نقله مکان کنین بهترتوتایپکه خودش برین دربارش بپرسین نه در تایپک ispکنونی
    شما چه سرویسی گرفتید و چقدر هزینه کردید؟ الان صبانت هر سرویسی که بگیری تا جایی که خط میکشه بهت پهنای باند رو میدن مثلا سرویس ما جشنواره 4 مگ هست اما سرعتی که داره میده حدود 10 مگ هست. پارس آنلاین هم اینطوری هست یا فقط سرعت اسمی رو میده؟ شبانش هم ظاهرا 5-8 هست سه ساعت در بدترین زمان ممکن.

تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

شما چه سرویسی گرفتید و چقدر هزینه کردید؟ الان صبانت هر سرویسی که بگیری تا جایی که خط میکشه بهت پهنای باند رو میدن مثلا سرویس ما جشنواره 4 مگ هست اما سرعتی که داره میده حدود 10 مگ هست. پارس آنلاین هم اینطوری هست یا فقط سرعت اسمی رو میده؟ شبانش هم ظاهرا 5-8 هست سه ساعت در بدترین زمان ممکن.

عزیزمن صبانت تا فروردین 96 داشتم من موقعی که اومدم پارس برتست 1سرویس 1ماه 2مگ خریدم بعد خطمو بسته بودن 6مگ که بعد خودم به9مگ ارتقا دادم البته با پافشاری و3بار زنگیدن خط هر چقدربکشه برات میزارن تا12مگ نهایتتش هست درمورد جشنوارشم من خودمم برهمون 1ماه شارژمیکنم شاید جشنواره که گذاشتن گرفتم قبلن هارو اطلاع ندارم ولی شنیدم از5تا8بود و1/3بود تازه نامحدود کردشبانه رو میگن من از اونائی که مشترکه قدیمیشن پرسیدم جالب این سرویسی که من دارم ازساعت2تا7 هست شبانه ولی اگه بخوام 6ماه یا1سالشو شارژکنم هزینش گرون می اوفته من که راضیم ازش بدون اوفت سرعت فقط جشنواره ندارند که 1سال تمدیدکنم اونم بزارعالی میشه
    Last edited by feranko724; 03-06-2017 at 02:05.

12. 2 کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام و وقت بخیر
    دوستان خودم الان های وب دارم و مشکل دانلود و.. ندارم. البته من زیاد پرمصرف نیستم ولی متاسفانه پینگ های وب خیلی بده برای بازی!
    کسی هست که اینجا برای گیم آنلاین از صبا نت استفاده کنه؟ والا نت ما که مارو کلافه کرده!
    من شهرستانم ولی هر چی یادمه صبانت همیشه پینگ خیلی خوبی داشته و یکی از اقوام هم که تهران بود پینگ خوبی داشت.
    کسی هست اینجا که با نت صبانتش پینگ این سرور رو برای ما بگیره؟
    آدرس سرور مورد نظر : easo.ea.com
    خیلی ممنون

پ .ن : کسی از دوستان خبر داره د حال حاضر کدوم isp بهترین پینگ رو داره؟
    کسی نبود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با پارس انلاین که من دارم رو سرویس گیم پینگش 230 هست

15. این کاربر از ja137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •