تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1539 از 1849 اولاول ... 5391039143914891529153515361537153815391540154115421543154915891639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,381 به 15,390 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من ی تستی کردم فرمایشات دوستان در حجم دزدی کاملا تایید میشه
    مودم تو حیاط بصورت بریج کانفیگ شده و یک رادیو متال بصورت اکسس پوینت تو خونه تنظیم شده و با کابل شبکه بهم متصل ان و هات اسپات روش انجام شده و فقط یک کاربر به وای فای و با یک نام کاربری وصل شده و وبگردی از سایت های داخلی و و ... انجام شده
    میزان اولیه

میزان استفاده بصورت واقعی

یک خروج از اکانت حساب کاربری و دوباره لاگین شدن به پنل های وب این مقدار رو نشون میده که نشون میده واقعا درست حساب میشه

اما بعد گذشت 4 دیقه یک بار دیگ لاگ اوت و اینبار با نت همسایه وارد پنل شدم و سیستم هات اسپات رو لاگ اوت کردم و هی دیوایس فعالی دیگ متصل نبود با کمال تعجب

درصورتی ک بنده 70 مگ سرجمع با اپلود دانلود اینا استفاده داشتم البته مقداری هم مربوط به سیستم داخلی بوده حالا داخلی هم بصورت نرمال حساب شه باید 33005 مگابایت اینترنت داشته باشم ولی میبنید که 32970 شده و اینکه حدود 35 مگابایت این وسط پرید
    دوست عزیز بنده در حدود شش ساله کاربر های وب بودم توی تموم این مدت شاید از موارد و نواقص دیگه ناراضی بودم اما هیچ وقت موردی پیش نیومد یا اونقدر حاد و تابلو نبود که بخوام شک کنم و ترقیب به پیگیری بشم کاسته شدن حجم یا بهتره بگیم هجم دزدیشون فوق العاده تابلو هستش میدونید چون من دیگه بعد از حذف بسته های قبلی و نا مناسب بودن بسته های جدید بسته و سرویس پر حجمی خریداری نکردم متوجه این موضوع شدم اما چون شما با تصور اینکه خوب حجمتون بالا هست و با فراغ خاطر فعالیت و دانلود میکنید دیگه هر لحظه نمیاید حجمتون رو بررسی و چک کنید تا زمانی که حجمتون تموم بشه اون موقع هم خوب ممکنه بگید لابد استفاده کردم دیگه اما من چون بعد از اجرای مصوبه دست به عصا راه میرم هر دیقه باید بیام چک کنم ببینم چقدر دیگه از حجمم باقی مونده بعد از اتمام بسته یکسالم خیلی از فعالیت هام رو کاهش یا کلا قطع کردم و در حد نیاز و الی آخر.
    شما درست میگید زمانی که دانلود تموم میشه قبل از اینکه مودم رو دیسکانکت کنید اگر برید داخل پنلتون حجم رو همون مقدار میزنه اما بعد از اینکه مودم رو دیسکانکت کردید یا خاموش و روشنش کردید حجم واقعی باقی مونده رو نشون میده که متوجه میشید بسیار بیشتر از حجم مورد استفادتون کم کرده طرف یک برنامه رو کرده مبنا همون رو میکنه چماق و هی میگه ما که این برنامه رو ننوشتیم کار برنامه نویس هایه جهانیه جلوی چشم خودش زدم دانلود 200 مگ رو 240 50 مگ کم کرده میگه نگاه کن این رقم با رقمی که توی پنل های وب(قسمت گزارش) ازت کم شده یکیه میگم مشکل من همینه شما که خودت دیدی من یک فایل 200 مگی رو دان کردم خوب چرا باید 240 50 مگ کم بشه میگه خوب این دیگه به ما ربطی نداره سیستمت داره اینقدر دان میکنه اومده تمام آپدیت ها ویندوز رو چک کرده خودم آپدیت آنتی ویروس رو نشونش دادم میگم ببین روی تنظیم دستی هست مگه من کاربر یکی دو روزه هستم عکس هارو نشونش دادم با لجاجت تمام میگه نه این تایمش مهمه میگم احمق به محض اینکه دانلود تموم شده ارتباط رو قطع کردم حین دانلود هم استفاده دیگه ای نکردم و... واقعا اعصابم داغونه از دستشون اگر پیشنهادی دارید جمع بشیم به 195 یا پیج این وزیر بی خاصیت که همه آتیش ها از گور اون پا میشه بریم چند نفری شکایت و پیگیری کنیم اگر هم راه بجایی نمی بریم که بفکر چاره دیگه ای باشیم میخواستم بسته 3 ماهه بخرم اما با این وضعیت ترجیه میدم از دانلود اپراتورها استفاده کنم.

2. 2 کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

متاسفانه به دلیل ناتوانی و ساختار معیوب و ضعیف و عدم نظارت یا شریک قافله شدن هیچ خدماتی در ایران دارای ثبات و بهبود کیفیت نیست این تجربه شخصی خودم هست اکثر ایرانی ها (و قطعا استثناء هم وجود داره ) فروشنده رستوران دار کارخونه دار شرکت دار بخش خصوصی دولتی گارانتی کننده ها خدمات بیمه ووو ... ارزش و اهمیتی به مشتری هاشون یا همون مردم نمیدن اصلا واسشون مهم نیست خواست مردم رضایت مردم اعتماد مردم(که خود مردم هم در این موضوع اکثرا مقصر هستند) اون اوایل تا یک مدتی واسه اسم و رسم در کردن و سر زبون ها افتادن زیر پات رو هم جارو میکنند اما به محض اینکه خرشون از پل مراد گذر کرد دیگه خدارو بنده نیستند اون اوایل اون ها دنبال شما میفتن بعد از مدتی حالا شما باید دنبال اون ها بیفتید، امروز یک گزارشی میخوندم در مورد یک ماده خطرناک و مضر سلامتی که برخی نانوایی ها به تازگی بجای جوش شیرین(که خود این هم بسیار مضر هستش) به نان میزنند به اسم "سدیم دیتیونیت" میتونید توی گوگل سرچ کنید و گزارشش رو بخونید یا گزارشی در مورد افزایش رو به فزونی افسردگی و ریتم یکنواخت زندگی مردم و عدم اهمیت این موضوعات از زبان وزیر بهداشت و... در کل عرض میکنم اینجا جان مردم سلامت مردم و مسائل حیاتی دیگه پشیزی ارزشی نداره دیگه این مواردی که ما داریم در موردش صحبت میکنیم که دیگه واسشون حکم جوک و لطیفه رو داره

4. 5 کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

این سرویسهای جشنواره شبانه رایگان دارن ؟ و اینکه کیفیت های وب برای تماشای استریم و یوتیوب اینا چطوره ؟ پینگش برای بازی ؟
    شاتل الان دیگه جشن.اره هاش به درد خودش میخوره واسه من که مصرفم زیاده اصلا به صرفه نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستانی که در اصفهان هستند . آیا های وب مناسب هست ؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان کسی فشفشه 100 گیگ یه روزه یا بیشتر داره ؟
    من دفعه قبلم همین جا گفته بودم یه نفر داشت اما چون الان فشفشه دارم دست نگه داشته بودم اما الان میخوام بگیرم فوقش .ککد رو نگه میدارم تا فشفشه فعلمی تموم شه لطفا اگر دارین بگین کلی بازی دارم باید دانلود کنم ....

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حجمی بودن اینترنت از اساس مسخره هست و اینا فقط واسه سو استفاده از جیب مردمه حالا دیگه کار به جایی رسیده که از حجمی که با هزارتا منت میدن از همونم میدزدن. من نمیدونم اینایی که هنوز به این حکومت امید دارن دقیقا به چه چیزی فکر میکنن

9. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حجمی بودن اینترنت از اساس مسخره هست و اینا فقط واسه سو استفاده از جیب مردمه حالا دیگه کار به جایی رسیده که از حجمی که با هزارتا منت میدن از همونم میدزدن. من نمیدونم اینایی که هنوز به این حکومت امید دارن دقیقا به چه چیزی فکر میکنن
    بشدت موافقم باهات

الان طوری شده که نامحدود می دن و پول هنگفت ماهیانه می گیرن اما بازم محدود می کنن نمونش خود من که ماهی 48تومن می دم باز محدود می شم

11. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینترنت فیبر نوری با سرعت یک گیگابیت بر ثانیه و حجم نامحدود
    رومانی
    ماهی کمتر از 10 دلار

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چقدر سیریشن اینا
    مدت اشتراکم تموم شد و درخواست جمع آوری دادم، میگه چرا؟ میگم پینگش کمه و دیگه نمیخوام و به درد کاربری مثل من نمیخوره.
    میگه بیا پینگ چک کنیم. میگم ۲ ساله مشترک های وبم، مشکلش حل نشده، الان هم نمیشه، دیگه نیازش ندارم.
    میگه فشفشه تو پنلت داری و میسوزه، گفتم کدش رو به کسی میدم استفاده کنه، مگه نمیشه؟ گفت چرا میشه
    بعد گفت ۵ ستاره ای، همه ش میسوزه، گفتم مهم نیست.
    گفت بی اینترنت میمونی، گفتم lte هست.
    بعد دوباره شروع کرد به اصرار کردن و کاربر ۵ ستاره و این حرفا
    Last edited by kamkar; 28-05-2017 at 10:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه عزیز این حجم‌تنها حجمی هست که در کد تخفیف نمیره،و بعد از تایید خودش به حجم اضافه میشه،برای کسی نیومده،حتما هنوز ۳ ماه نشده وگرنه میاد
    بنده در پست قبلی هم گفته بودم هر وقت ترافیک تموم میشه در قسمت هدایا ظاهر میشه و قابل فعال سازی هستش. اگه ۳ ماه از فعال سازی قبلی گذشته باشه.
    قبل از اتمام حجم سرویس .
    ( لطفا قبل از اینکه نظر قطعی بدید کمی تحقیق کنید . بنده هیچ حرفی رو بدون مدرک نمیگم )

بعد از اتمام حجم سرویس که این ۳۰۰ مگ حجم اضطراری ظاهر میشه
    Last edited by rahman0158; 27-05-2017 at 20:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •