تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1538 از 1849 اولاول ... 5381038143814881528153415351536153715381539154015411542154815881638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,371 به 15,380 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

UOT=MMDFullHD;8966349]تقریبا دو ماه و نیمه اومدم رو های وب دقیق 285 هزار تومن تا الان شده
    سه ستاره
    اینم اضافه کنم حدود 300 گیگم مصرفم بوده[/QUOTE]
    اهاااا،من ۵ ساله و ۲ میلیون خرید کردم ۵ ستاره ام برای همون سوال کردم،البته من یکسال و نیم هست بسته یکساله و ۶ ماهه گرفتم و برای سال بعد هم ۶۰۰ گیگ سالانه خرید کردم،چون به صرفه تر هست،و دیگه کوچک ،کوچک وسط سال خرید ندارم،همون زمانی که طرح میاد میخرم ،تا خیالم راحت باشه،الان تا برج ۷ دارم از طرح قبل اما طرح جدید ۶۰۰ گیگی هم خریدم و کلی هم فشفشه هدیه و ... دارم.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اقا این قضیه حجم دزدی اینا اینطور ک میگید نیستا
    خیلی ارقمایی ک دارید میدید فرق داره
    به همین جهت بنده ی ازمایش بدون نرم افزار و اینا با لیمیت کردن حجم میذارم خودتون نذاره گر باشید

3. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

دقیقا همیمی گفتم در پست بالا انجام بدید
    مشکل اینه که بحث یک بار دو بار نیست!
    همیشه وضع همینه
    نمیشه همش دنبال مدرک و ... باشی تا بهشون ثابت کنی و حجم رو برگردونن
    چند تا دستگاه صبح تا شب به وایفای وصلن و دارن نت مصرف میکنن و ها وب هم داره دزدی میکنه و کاری نمیشه کرد.
    نت ایران نوبره واقعا[/QUOTE]

عزیز ،خداشاهده من ۳ بار شکایت کردم و هر بار ۵۰ گیگ به من یکماهه دادن،باید بتونید توجیه کنید،برای منم قبول نمیکردن اما نتونستن به ۱۹۵ با دلایل خودش.ن گفتن و دلایل من اثبات کنند میدادن.من هر ۶ ماه خودم تست میگیرم و شکایت میکنم عزیز،این روش من شده دیگه،خود مدیر عامل به جان خودم میگفت بیا هزینه هات رو‌میدیم خط رو خالی کنید،چون چیزی برای گفتن نداشتناز تمام شواهدتون دقیق بگیرید روی تک کانکشن و باسایت مقایسه کنید البته روی فایل ۵۰۰ مگ به بالا و بزنید ۱۷ درصد کسر میگنه به جای ۶ درصد،همین.خودتون بگیرید و برای ۱۹۵ بفرستید.

5. 2 کاربر از King Tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

دوستان دیشب و امروز هم کلی فایل گذاشتم واسه دانلود از یک فایل 315 مگی 376 مگ کم شد از فایل 415 مگ 475 مگ کم شد از یک فایل 730 مگی 129 مگ کم کرد فایل 205 مگی حدود 260 مگ کم کرد والی ماشاءالله از دیشب هم 3 بار تماس گرفتم چندتا عکس موقع دانلود گرفتم اصلا زیربار نمیرن بار آخر دقیقا 1 ساعت کلنجار رفتم باهاشون دوتا نرم افزار DU meter و networx به گفته خودشون نصب کردم با TeamViewer نصب شد جلوی چشم خودش چندتا فایل رو دانلود کردم مقایسه کردم و... به هر حال زیربار نمیرن که نمیرن که نمیرن هرچی میگفتم یک چیز دیگه میگفت آخر سر هم کلافه شدم کلا بیخیال شدم از این به بعد دانلودهام رو میذارم جمع بشه بعد با بسته های نامحدود با اپراتورها دانلودشون میکنم مگر دیگه خیلی ضروری باشه که بخوام فشفشه بگیرم البته از حجم معمولیم هم کم میشه اما چون بیشتر استفاده وبگردی هست کمتر خودش رو نشون میده و میشه مدت بیشتری رو سر کرد اما واسه دانلود با این وضعیت فعلا کنسله واقعا به اعصاب خردیش نمی ارزه.
    من حرفمو تکذیب میکنم حجم دزدی نداره پارس انلاین عالی اشتباه ازمن بود
    Last edited by feranko724; 26-05-2017 at 23:38.

7. 2 کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اپلیکیشن چرا اینطوری شده؟
    حجم دانلود و آپلود رو دو برابر نشون میده بعد توی " ترافیک کسر شده " درست نشون میده یعنی نصفشو.
    البته میدونم مشکل از کجاست! توی پنل قسمت گزارش یه چیز اضافه شده به اسم ADSL ISG PPPoE Free که volume charge صفر داره
    که حجمش برابر با سه تا آیتم دیگس یعنی domestic notdomestic zero.
    حالا توی اپلیکیشن این pppoe free رو اشتباها محاسبه میکنه.
    البته توی خود پنل هم اون قسمت که مصرف کل رو میزنه همین مشکل رو داره!
    Last edited by alireza_asol; 26-05-2017 at 00:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان اگر فشفشه برای فروش داشتین در خدمتم
    امکان تعویض با شارژ ایرانسل و همراه اول و همچنین فعال سازی بسته های اینترنت ایرانسل و خرید نقدی
    کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منم امروز یه فشفشه 70 گیگ دیگه خریدم 3 ستاره شدم ، یه فشفشه 12 گیگ هدیه داد

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان من ی تستی کردم فرمایشات دوستان در حجم دزدی کاملا تایید میشه
    مودم تو حیاط بصورت بریج کانفیگ شده و یک رادیو متال بصورت اکسس پوینت تو خونه تنظیم شده و با کابل شبکه بهم متصل ان و هات اسپات روش انجام شده و فقط یک کاربر به وای فای و با یک نام کاربری وصل شده و وبگردی از سایت های داخلی و و ... انجام شده
    میزان اولیه

میزان استفاده بصورت واقعی

یک خروج از اکانت حساب کاربری و دوباره لاگین شدن به پنل های وب این مقدار رو نشون میده که نشون میده واقعا درست حساب میشه

اما بعد گذشت 4 دیقه یک بار دیگ لاگ اوت و اینبار با نت همسایه وارد پنل شدم و سیستم هات اسپات رو لاگ اوت کردم و هی دیوایس فعالی دیگ متصل نبود با کمال تعجب

درصورتی ک بنده 70 مگ سرجمع با اپلود دانلود اینا استفاده داشتم البته مقداری هم مربوط به سیستم داخلی بوده حالا داخلی هم بصورت نرمال حساب شه باید 33005 مگابایت اینترنت داشته باشم ولی میبنید که 32970 شده و اینکه حدود 35 مگابایت این وسط پرید

12. 4 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوالی داشتم من تازه اومدم های وب قبلا شاتل بودم.

درصورتی که سرویس فعال داشته باشید و یه سرویس حجمی دیگه خریداری کنید به صورت کد تخفیف وارد تب کدهای تخفیف میشه؟ چون موقع ثبت نام اینجوری شده بود ممنون میشم منو روشن کنید

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوالی داشتم من تازه اومدم های وب قبلا شاتل بودم.

درصورتی که سرویس فعال داشته باشید و یه سرویس حجمی دیگه خریداری کنید به صورت کد تخفیف وارد تب کدهای تخفیف میشه؟ چون موقع ثبت نام اینجوری شده بود ممنون میشم منو روشن کنید
    بله سرویس خریداری شده در قسمت کدهای تخفیف ذخیره میشه تا بتونین بعدا فعالش کنین ...

15. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •