تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1532 از 1849 اولاول ... 5321032143214821522152815291530153115321533153415351536154215821632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,311 به 15,320 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقای فدایی من باورم نمیشه این کیفیت خطتون باشه اولش به چشمام شک کردم آقا SNRت 157؟!!! هست؟
    آقا واقعا خوش بحالت میدونی SNR من روی چنده؟ با سرعت 8 مگ روی 13 با سرعت 16 مگ روی 6.2 با این SNR پناهندگی میدن
    کشش خطم هم نهایت 14 تا 15 مگ که بیشتر از اون SNR تعطیل به کل آقا من واقعا نمیدونم کیفیت خطتتون هرکی ندونه فکر میکنه فتوشاپه
    خطتتون تا حدود 25 مگ هم کشش داره که روی 16 واستون بستنش یعنی با این شرایط شما باید حدود 2 مگابایت در ثانیه دانلود داشته باشید
    Last edited by t800; 20-05-2017 at 22:26.

2. این کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز اینکه میگی با سیم جداگانه ازکوچه کشیدی مستقیم جدا ازسیم کشی تلفن سیم دیگه گشیدی یا کلن تلفن بخیال شدی سیم ازکوچه کشیدی
    کلا سیم کشی خونه رو بیخیال شدم،رفتم ازباکس داخل کوچه یه سیم تا مودم کشیدم،اونجا اسپلیتر زدم واسه تلفن خونه هم استفاد بشه
    کلا اخلاقمه هر جا تا حالا برای خودم اینترنت گرفتم این کارو کردم.
    آقای فدایی من باورم نمیشه این کیفیت خطتون باشه اولش به چشمام شک کردم آقا SNRت 157؟!!! هست؟
    آقا واقعا خوش بحالت میدونی SNR من روی چنده؟ با سرعت 8 مگ روی 13 با سرعت 16 مگ روی 6.2 با این SNR پناهندگی میدن
    کشش خطم هم نهایت 14 تا 15 مگ که بیشتر از اون SNR تعطیل به کل آقا من واقعا نمیدونم کیفیت خطتتون هرکی ندونه فکر میکنه فتوشاپه
    خطتتون تا حدود 25 مگ هم کشش داره که روی 16 واستون بستنش یعنی با این شرایط شما باید حدود 2 مگابایت در ثانیه دانلود داشته باشید
    فکر کنم اون ۱۵۷ ضربدر (1.) بشه > میشه اس ان آر 15.۷ ...بازم دقیق نمیدونم اگه اشتباه میکنم دوستان بگن
    ولله اینقدر شما تعریف کردی از خط ،یه لحظه فکر کردم خارج از ایرانم!
    کیفیت خط که عالیه روی 16 هم بستن
    مشکل همینه میگن مرکز کشش نداره
    الان که هنوز 1 هفته ای هست که خوب شده،گاهی وقتها نهایتا میشد 400 کیلوبایت از سایتهای داخلی دانلود کرد...

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فکر کنم اون ۱۵۷ ضربدر (1.) بشه > میشه اس ان آر 15.۷
    بله فکر میکنم حق با شماست الان واسه خودم رو چک کردم نوشته بود db ام واسه شما 0.1db که احتمالا میشه 15.7 اما خوب باز تقریبا دو و نیم برابر 6.2 هستش
    بعید نیست علتش به احتمال زیاد مرکز مخابراتیتون باشه یکی از معایب انحصار مخابرات همین مسائل هستش

5. این کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بله فکر میکنم حق با شماست الان واسه خودم رو چک کردم نوشته بود db ام واسه شما 0.1db که احتمالا میشه 15.7 اما خوب باز تقریبا دو و نیم برابر 6.2 هستش
    بعید نیست علتش به احتمال زیاد مرکز مخابراتیتون باشه یکی از معایب انحصار مخابرات همین مسائل هستش
    بجاش من سرعتم تقریبا دو و نیم برابر از شما کمتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

خوبه انصافا
    من که رفتم سیم یه تیکه گرفتم از خود سیم اصلی از تویه کوچه کشیدم تا پای مودم مشخصات خط رو پیوست کردم.
    ایده عال ترین حالت 1مگ میشه .میگن روی 16 بستس ولی من تا حالا ندیدم بیشتر از 1 بشه دانلود کرد.
    جون داداش یه عکسی از این شاهکارت بگیر واسم ببینم تو اون پست توی کوچه چطور وصل کردی اون تلفن رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

کلا سیم کشی خونه رو بیخیال شدم،رفتم ازباکس داخل کوچه یه سیم تا مودم کشیدم،اونجا اسپلیتر زدم واسه تلفن خونه هم استفاد بشه
    کلا اخلاقمه هر جا تا حالا برای خودم اینترنت گرفتم این کارو کردم.

فکر کنم اون ۱۵۷ ضربدر (1.) بشه > میشه اس ان آر 15.۷ ...بازم دقیق نمیدونم اگه اشتباه میکنم دوستان بگن
    ولله اینقدر شما تعریف کردی از خط ،یه لحظه فکر کردم خارج از ایرانم!

مشکل همینه میگن مرکز کشش نداره
    الان که هنوز 1 هفته ای هست که خوب شده،گاهی وقتها نهایتا میشد 400 کیلوبایت از سایتهای داخلی دانلود کرد...
    lمگه میشه؟
    اصلا اون پست داخل کوچه هم ممنوع هست و هم اینکه اصلا کسی نمیتونه تشخیص بده کدوم زوجها مربوط به خونه خودشون هست.ما الان 3 تا خط دارین تا حالا که مامور اومده چک میکرده خودش از روی برگه چک میکرد. کلا ببینن دیگه هیچی به عالم و آدم باید جواب پس بدید.
    الان منم اس ان آر روی 16 مگ در مخابرات اس ان آر 30 دارم و در خونه با سیم مخابرات اس ان آر 25 دارم ولی به داخلی خونه اس ان آر 11 تا 8 دارم اگر به سیم مخابرات بزنم اس ان آرم 19 میشه. خب لزومی نیست که به سیم داخل پس مخابرات زد چون سیم درب منزل با اون هیچ فرقی نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جون داداش یه عکسی از این شاهکارت بگیر واسم ببینم تو اون پست توی کوچه چطور وصل کردی اون تلفن رو
    عزیز دل عکس گرفتن نداره
    مگه سیم نیومده داخل منزل؟؟همون رو وصل میکنی به سیمی که میخوای
    فقط وقتی خواستی سیم جدید بندازی دقت کن ببین رنگ سیمهای خط خونه چیه بعد داخل پست سیمی که میخوای رو مستقیم وصل کن اونجا

10. این کاربر از rfadayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

lمگه میشه؟
    اصلا اون پست داخل کوچه هم ممنوع هست و هم اینکه اصلا کسی نمیتونه تشخیص بده کدوم زوجها مربوط به خونه خودشون هست.ما الان 3 تا خط دارین تا حالا که مامور اومده چک میکرده خودش از روی برگه چک میکرد. کلا ببینن دیگه هیچی به عالم و آدم باید جواب پس بدید.
    الان منم اس ان آر روی 16 مگ در مخابرات اس ان آر 30 دارم و در خونه با سیم مخابرات اس ان آر 25 دارم ولی به داخلی خونه اس ان آر 11 تا 8 دارم اگر به سیم مخابرات بزنم اس ان آرم 19 میشه. خب لزومی نیست که به سیم داخل پس مخابرات زد چون سیم درب منزل با اون هیچ فرقی نداره.
    4تا سیم مگه سخته پیدا کردنش
    به دوست عزیزمون الان توضیح دادم☺️
    در مورد غیرقانونی بودنش که من اطلاع ندارم☺️
    یه آشنایی دارم که مخابرات کار میکنه،خودمم برای سیمکشی باهاش رفتم تاحالا انصافا چیز خاصی نیست...
    اکثر دوستان که مشکل خط دارن اگه یه زحمتی به خودشون بدن و برن حتی از همون پریزی که مخابرات براشون گزاشته یه سیم یک تیکه تا مودم بیارن مشکلی پیدا نمیکنن از لحاظ Snr
    نمیدونم تا حالا وقتی سیم بانهای مخابرات سیم تلفن رو وصل میکنن دیدین یا نه...اگه سیم کم بیارن همینطوری الکی تیکه میزنن و نویز و این حرفها هم براشون مهم نیست
    سیمی که بدای منزل ما وصل کرده بودن تویه 4متر 3جا تیکه بود! حالا خودتون حساب کنین!!
    Last edited by rfadayi; 21-05-2017 at 03:49.

12. 2 کاربر از rfadayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

الان مبین نت داره زور میزنه که خیلی ارزون بده بسته یه ترابایت میده1 تومن با دو ترا شبانه که شبانه اش تا 4 مگ محدودهو کلا اگ شبانه رو حساب نکنیم روش این یه تومن با یه ترا حجمی ک داره میده گیگی هزار تومن میشه
    ولی های وب با همین 1 تومن میشه تقریبا 2 تا بسته 840 گیگی خرید حدود 1700 گیگ میشه که تقریبا گیگی 600 تومن میشه و محدودیت شبانه و بیخوابی شبارم نداره درضمن اگ مثل من تازه اومده باشین رو های وب ستاره هاتون بالاتر بره اون فشفشه های 6 7 ستاره ها حرف نداره هر 3 ماه میدن هم حساب کنین خلاصه خیلی ارزون تر میافته اگ کیفیت خوبی دارین مرکز صد در صد بیایین رو های وب اینایی ک از رو های وب میپیچن میرن خوشی زده زیر دلشون فقط تنها مشکلش از نظر من اینه ک بدرد گیمر ها نمیخوره و همه جا کیفیت ی دستی نداره ک یخورده شبکه اشون رو درست درمون کنن مدیریت رو بهتر کنن با کاربرا گرم تر بگیریین مثل پارس انلاین واقعا میترکونه تو ایران این های وب

14. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان مبین نت داره زور میزنه که خیلی ارزون بده بسته یه ترابایت میده1 تومن با دو ترا شبانه که شبانه اش تا 4 مگ محدودهو کلا اگ شبانه رو حساب نکنیم روش این یه تومن با یه ترا حجمی ک داره میده گیگی هزار تومن میشه
    ولی های وب با همین 1 تومن میشه تقریبا 2 تا بسته 840 گیگی خرید حدود 1700 گیگ میشه که تقریبا گیگی 600 تومن میشه و محدودیت شبانه و بیخوابی شبارم نداره درضمن اگ مثل من تازه اومده باشین رو های وب ستاره هاتون بالاتر بره اون فشفشه های 6 7 ستاره ها حرف نداره هر 3 ماه میدن هم حساب کنین خلاصه خیلی ارزون تر میافته اگ کیفیت خوبی دارین مرکز صد در صد بیایین رو های وب اینایی ک از رو های وب میپیچن میرن خوشی زده زیر دلشون فقط تنها مشکلش از نظر من اینه ک بدرد گیمر ها نمیخوره و همه جا کیفیت ی دستی نداره ک یخورده شبکه اشون رو درست درمون کنن مدیریت رو بهتر کنن با کاربرا گرم تر بگیریین مثل پارس انلاین واقعا میترکونه تو ایران این های وب
    مشکل های وب و کلا ADSL کیفیت بد خطوط تلفن هست ، الان من خط خونه ام نویز داره بیشتر از ۲ مگابیت نمیکشه ، اما TD-LTE اگر آنتن دهی خوب باشه تا ۴۰ مگابیت هم سرعت داره ، شهر ما که هنوز TD-LTE مبین نیومده ،‌ اما اگر بیاد ، من حاضرم برای سرعت بیشتر ۴۰۰ تومن بیشتر بدم.
    الان من با 4G همراه اول و ایرانسل راحت میتونم ، شبکه های آنلاین رو با کیفیت HD استریم کنم ، اما های وب استریم شبکه های HD باهاش غیر ممکنه ، اگر های وب هم انترنت اش با همین تعرفه رو روی بستر بی سیم ارائه میداد خیلی عالی میشد.

16. این کاربر از A-L PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •