تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2187 از 2365 اولاول ... 11871687208721372177218321842185218621872188218921902191219722372287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,861 به 21,870 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

در جوابه دوستمون mashtio
    کلا میدو سوپر درست شده که صداش بره 3 تا کوچه اونورتر یعنی صداش برای مردم هستش اذیتش برای کسی که تو ماشین هست اینکه بگیم این مید کیفیتی هست فرقی نمیکنه تو ذاته صداش چون اصلا ساخته شده برای پرتابو حجم زیاد
    شما اگه میخای صداشو همه بشنون برای بیرون باشه ببند اگه نمیخای نبند
    تو صدایه ساب هم کمترین تاثیر رو امپ داره خوده ساب و باکس خیلی مهمتر هستش پس کلا دنباله اعداد ارقام نباش که این امپ دمپینگش چنده
    بله درسته رو 2 اهم 700 تا کامل نمیده که بازم بستگی به برقه خوبو بد داره ولی حداقل 550 تا 600 تارو میده که کاملا برای یه سابه 700 تایی کافیه
    شما گفتین دنباله کوبشی هستین من گفتم گلیدن کوبشی تر از ایمیج هست ولی جالبه شما گلیدن رو خذف کردین رفتین سراغه ایمیج
    کلا دیگه سابه 8 خیلی ضعیف میشه بازم بستگی به ساب داره ها ولی بیشتره 8 ها ضعیف هستن حداقل 10 باید باشه
    کلا ساب 10 هم کیفیتی تر میشه کیک بیس بهتری میزنه ولی ساب 12 متعادل هست دیگه همه چی رو به اندازه داره
    بستگی به ماشین هم داره اگه هاچ بک باشه نهایت 300 400 تا برای اون اطاق کافیه اگه صندوق دار هست نهایت 500 600 تا جواب میده
    رو طاقچه که اصلا فایده نداره ساب حیف میشه فقط باکس اونم نه هر باکسی باید باکسه حرفه ای باشه
    اگه میخاین کوبشی باشه باید تو سیلد بزارین ولی اینطوری حجمش کمتر میشه
    اگه میخاین حجمش کم نشه تو پرتدی باید باشه که تیونش بالا باشه که کوبشش بیشتر بشه

2. 2 کاربر از kraytos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

در جوابه دوستمون mashtio
    کلا میدو سوپر درست شده که صداش بره 3 تا کوچه اونورتر یعنی صداش برای مردم هستش اذیتش برای کسی که تو ماشین هست اینکه بگیم این مید کیفیتی هست فرقی نمیکنه تو ذاته صداش چون اصلا ساخته شده برای پرتابو حجم زیاد
    شما اگه میخای صداشو همه بشنون برای بیرون باشه ببند اگه نمیخای نبند
    تو صدایه ساب هم کمترین تاثیر رو امپ داره خوده ساب و باکس خیلی مهمتر هستش پس کلا دنباله اعداد ارقام نباش که این امپ دمپینگش چنده
    بله درسته رو 2 اهم 700 تا کامل نمیده که بازم بستگی به برقه خوبو بد داره ولی حداقل 550 تا 600 تارو میده که کاملا برای یه سابه 700 تایی کافیه
    شما گفتین دنباله کوبشی هستین من گفتم گلیدن کوبشی تر از ایمیج هست ولی جالبه شما گلیدن رو خذف کردین رفتین سراغه ایمیج
    کلا دیگه سابه 8 خیلی ضعیف میشه بازم بستگی به ساب داره ها ولی بیشتره 8 ها ضعیف هستن حداقل 10 باید باشه
    کلا ساب 10 هم کیفیتی تر میشه کیک بیس بهتری میزنه ولی ساب 12 متعادل هست دیگه همه چی رو به اندازه داره
    بستگی به ماشین هم داره اگه هاچ بک باشه نهایت 300 400 تا برای اون اطاق کافیه اگه صندوق دار هست نهایت 500 600 تا جواب میده
    رو طاقچه که اصلا فایده نداره ساب حیف میشه فقط باکس اونم نه هر باکسی باید باکسه حرفه ای باشه
    اگه میخاین کوبشی باشه باید تو سیلد بزارین ولی اینطوری حجمش کمتر میشه
    اگه میخاین حجمش کم نشه تو پرتدی باید باشه که تیونش بالا باشه که کوبشش بیشتر بشه
    دوست عزیز پورتدی ک تیونش بالا باشه ویبره دار نمیشه؟و منظور از تیون بالا یعنی چی اگر بیشتر توضیج بدید ممنون میشم .و گلیدن گفتید کوبشش بیشتر هست در حد چشم گیری بیشتر از ایمیج هستش یا اینکه خیر ؟چون گفتید ایمیج دقتش بالاتر هست و ساب نرمتری و اینکه تو نت دیدم دست ساز امریکایی اصل هست 1جورایی وسوسه میکنه ادموو به نظر شما 10بهتر هست یا 12 برای نیااز من
    Last edited by mashtio; 08-05-2017 at 13:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

نه دوسته عزیز هر چی تیون بالاتر باشه کوبش بیشتر میشه در موردش هم من توضیحی نمیتونم بدم چون اطلاعاته کافی ندارم باید با کسی که باکس سازه حرفه ای هست صحبت کنید که با نرم افزار مدلینگ میکنن میسازن
    بله در حده زیادی کوبش گلیدن بیشتر هست
    اون دقته ایمیج که گفتم منظورم یکم بود که شاید اصلا مشحص نشه
    کلا 10 کوبشش از 12 بیشتر هست
    اگه ماشین هاچ بک هست یه 10 که 300 400 تایی باشه
    جواب میده ولی اگه صندوقدار هست دوبل 10 جواب میده که رو هم بشن 500 600 تا
    و اینم باید شما توجه کنین که با اون میدو سوپر اینقدر ووکال و های رنج زیاد میشه که باید دنباله سابه قدرتی باشی که بیسش گم نشه اون وسط

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

نه دوسته عزیز هر چی تیون بالاتر باشه کوبش بیشتر میشه در موردش هم من توضیحی نمیتونم بدم چون اطلاعاته کافی ندارم باید با کسی که باکس سازه حرفه ای هست صحبت کنید که با نرم افزار مدلینگ میکنن میسازن
    بله در حده زیادی کوبش گلیدن بیشتر هست
    اون دقته ایمیج که گفتم منظورم یکم بود که شاید اصلا مشحص نشه
    کلا 10 کوبشش از 12 بیشتر هست
    اگه ماشین هاچ بک هست یه 10 که 300 400 تایی باشه
    جواب میده ولی اگه صندوقدار هست دوبل 10 جواب میده که رو هم بشن 500 600 تا
    و اینم باید شما توجه کنین که با اون میدو سوپر اینقدر ووکال و های رنج زیاد میشه که باید دنباله سابه قدرتی باشی که بیسش گم نشه اون وسط
    با این تفاسیر پیشنهاد شما کدوم مدل ساب هستش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

شما اول بفرمایید
    1.ماشین چی هست؟
    2.برای ساب نهایت چقدر میخاین هزینه کنین؟
    3.حتما میخاین همون میدو سوپر رو ببندین یا نه هنوز معلوم نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

شما اول بفرمایید
    1.ماشین چی هست؟
    2.برای ساب نهایت چقدر میخاین هزینه کنین؟
    3.حتما میخاین همون میدو سوپر رو ببندین یا نه هنوز معلوم نیست؟
    همین مید و سوپر هارو میبندم چون اهل صدای بلند هم هستم.ساب هم 1تومن تو فکر کلیدن 12extreme و یا ایمیج idq12 بودم.البته گفتم ساب کوبشی و با کیفیت و دقیق میخوام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام دوستام من دوتا امپ دارم یکی کنوود 720 وات مدل kac_m846 و سونی اکسپلود mn1004 با یک جفت باند 6975 ورژن 2 و ی ساب کدنس باکس کارخونه ای ولی نمیدون چند واته چون این سابو دست دوم خریدم ولی در حد نو هستش واسه همین نه کارتون داشت نه روش چیزی نوشته گه چند واته ولی خب خیلی بزرگه طوری که دو سومه صندوق عقب هاچبکو پر میکنه.....خب بری سر سوالم میخواستم بدون کدوم امپو به اسپیکر وصل کنم بهتره کدومو به ساب وصل کنم بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید.اگه ممکنه دلیلشم توضیح بدید بیشتر ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

همون گلیدن رو بگیر که ضرر نمیکنی بهترین انتخابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

همون گلیدن رو بگیر که ضرر نمیکنی بهترین انتخابه
    ممنون.میشه درباره نتورک هم توضیح بدی که ستم رو نتورک ببندم یا نبندم چه فرقی میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوتا امپ یه جفت باند با ی ساب کدنس دارم اینم مدلهاشون
    1:امپ کنوود مدل kac-m846
    2:امپ سونی اکسپلودxm-n1004
    3:باند 6975 ورژن 2
    4:ساب کدنس که نمیدونم چن واته واسه همین عکسشو یر میذارم
    میخاستم بدونم باندو به کدوم امپ وصل کنم سابو ب کدوم اگه میشه توضیح بدین که چرا ممنون میشم
    البته سایت نذاشت من عکس ابذارم
    Last edited by msicx617; 08-05-2017 at 18:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •