تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2183 از 2365 اولاول ... 11831683208321332173217921802181218221832184218521862187219322332283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,821 به 21,830 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

سلام وقت بخیر به همه کاربران این انجمن و مدیران درخواست راهنمایی و مشاوره برای ارتقاع سیستم صوتی ,که در حال حاظر به شرح زیر پخش 137ebt کامپنت spr-60c درب جلو و spr-69 طاقچه عقب وامپ pmx-f640 چهار کاناله قصد خرید در مرحله اول : ساب و امپ مونو و خازن مرحله دوم : تیوتر و امپ چهار کاناله ,ساب موزیکال و ویبره به اندازه و کیفیت و شفافیت مناسب و دقت خوب و همانگ با امپ مونو و تنظیمات معقول, کدام محصول پیش نهاد میکنید اندازه و مقدار مقاومت و توان فرقی نمی کنه بوجه برای ساب و امپ مونو و خازن حداقل یک م.ت حداکثر دو م.ت بستکی به کیفیت محصول داره و مرحله دوم تویتر و امپ چهار کاناله حداکثر یک نیم م.ت ماشین پژو پارس مشکل دینام و باطری(74امپر شرکت اتمیک ایران),واحتیاج به نصب اکسسوری و سیم با کیفیت و مشاوره و راهنمایی حمیدخان را دارم . ممنون
    Last edited by persepolis0; 28-04-2017 at 17:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام، یه مشاوره فوری میخوام...
    باند عقب DLS 1073 هست، آمپم ساند استریم ۴.۷۶۰ دارم که در اصل دو کانالش استفاده شده...
    پخشم دارم میرم کنوود bt600 ببندم.
    الان میخوام یک جفت باند بخرم برای جلوی پراید، بجای فابریکی ببندم. توی شفافیت اثری داره؟ چی پیشنهاد میدید؟
    ممنون

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام، یه مشاوره فوری میخوام...
    باند عقب DLS 1073 هست، آمپم ساند استریم ۴.۷۶۰ دارم که در اصل دو کانالش استفاده شده...
    پخشم دارم میرم کنوود bt600 ببندم.
    الان میخوام یک جفت باند بخرم برای جلوی پراید، بجای فابریکی ببندم. توی شفافیت اثری داره؟ چی پیشنهاد میدید؟
    ممنون
    اگه باند ده سانتی منظورتونه هلیکس e4x.2 بگیرید.صدای ریز شما رو پر خواهد کرد و شفافیت خوبی داره.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

4. 2 کاربر از mahdiplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه باند ده سانتی منظورتونه هلیکس e4x.2 بگیرید.صدای ریز شما رو پر خواهد کرد و شفافیت خوبی داره.

ممنون از راهنمایی، احتیاج به امپ هم داره؟ میشه از ۲ کانال همون آمپ استفاده کرد؟
    کلا برای بهتر شدن سیستم پیشنهاد دیگه ای دارید؟
    در ضمن قیمتش حدودا چقدره؟

Sent from my HTC One E9PLUS dual sim using Tapatalk
    Last edited by farshad86; 25-04-2017 at 15:32.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایی، احتیاج به امپ هم داره؟ میشه از ۲ کانال همون آمپ استفاده کرد؟
    کلا برای بهتر شدن سیستم پیشنهاد دیگه ای دارید؟
    در ضمن قیمتش حدودا چقدره؟

Sent from my HTC One E9PLUS dual sim using Tapatalk
    صد در صد به امپ نیاز داره میتونید به دو کانال امپتون بزنید.قیمتش حدود 200 تومنه.
    برای بهتر شدن سیستم میتونی به جای باند از کامپوننت ده سانتی همون شرکت هلیکس استفاده کنی که حجم صداش بیشتر و تفکیک و کیفیتش بالاتره ولی خب قیمتش دوبرابره 400 تومنی برات آب میخوره.بنده این کامپوننت رو جلوی پراید فابریکی زدم و بهترین صدای ممکن رو گرفتم به تنهایی ازش.هلیکس برند بسیار خوبی هستش.

7. این کاربر از mahdiplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

صد در صد به امپ نیاز داره میتونید به دو کانال امپتون بزنید.قیمتش حدود 200 تومنه.
    برای بهتر شدن سیستم میتونی به جای باند از کامپوننت ده سانتی همون شرکت هلیکس استفاده کنی که حجم صداش بیشتر و تفکیک و کیفیتش بالاتره ولی خب قیمتش دوبرابره 400 تومنی برات آب میخوره.بنده این کامپوننت رو جلوی پراید فابریکی زدم و بهترین صدای ممکن رو گرفتم به تنهایی ازش.هلیکس برند بسیار خوبی هستش.

با توجه به متفاوت بودن توان خروجی آمپ مشکلی پیش نمیاد؟ چون فکر کنم امپ یک گین بیشتر نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

یه جفت کامپوننت 16 سانتی صداش در همون حد یه جفت کواکسیال هست ولی کیفیت و تفکیک صداش به مراتب بالاتره.
    اگه هرتز میبندی hsk 165 xl و امپ hdp4 .هلیکس هم e62c.2 و امپ g four هلیکس.پخش هم 80prs گزینه خوبیه.اگه خواستی بعدا استیج عقب اضافه کنی برای ساب ووفر احتیاج به امپ مونو داری مثل هرتز hdp1 و هلیکس g one.ساب هم alpine type R گزینه خوبیه اگر بودجه رو زیاد کنی.پکیج برق گیج 2 یا صفر استریت وایرز میتونی انتخاب کنی.
    در مورد برند گلیدن بعضی دوستان تعصب دارند رو این برند چون صداش رو نشنیدم نظری ندارم.

Sent from my Optimus G using Tapatalk
    امروز یه 80prs تمیز پیدا کردم ولی تازه متوجه شدم 80prs بلوتوث نداره!!!!!!من پخشی میخوام که بلوتوث داشته باشه چون بهش عادت کردم!زیر1تومن باشه.الپاین 145e چطوره؟کار باش راحته؟دست دومش راحت گیرمیاد؟ممنون
    Last edited by amirhosseinahmadi; 26-04-2017 at 21:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    امروز که داشتم به صدای سیتمم گوش میکردم فکر کردم اگر تیوترم رو به صورت نتورک ببندم شاید بتونم اون پیکی که تو صدامه رو بگیرم. کامپ mx165 و پخش 7056. البته میدونم نتورک 7056 خیلی تعریفی نداره ولی بازم فکر کنم از این حالت بهتر بشه چون mx کراس خیلی کوچکی داره. البته به خاطر همین پیک تو ذهنم هست که mx رو ارتقا بدم ولی فعلا تو فکر تعویض آمپ هستم و معلوم نیست کی پولم جور بشه.
    به همین دلیل 2 تا سوال دارم:
    اول این که به نظرتون نتورک میتونه پیک صدای تیوتر رو تا حد زیادی برطرف کنه؟
    و دوم این که چجوری میشه نتورک بست.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

یکی به ما بگه نحوه بستن نتورک روی سیستم تک استیجی چطوره ؟

درب جلو کامپ

عقب هم یه ساب

همین

آموزشی فیلمی چیزی هست برای prs80

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با توجه به متفاوت بودن توان خروجی آمپ مشکلی پیش نمیاد؟ چون فکر کنم امپ یک گین بیشتر نداره.
    آمپتون مگه 4 کانال نیست؟ باید دوتا gain level مجزا داشته باشه.مدل آمپتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •