تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1276 از 1291 اولاول ... 2767761176122612661272127312741275127612771278127912801286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,751 به 12,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

از طریق 195 از ایرانسل شکایت کردم.همه بریم شکایت کنیم شاید یه فرجی شد
    با سلام، به استحضار مي رساند: در حال حاضر تعرفه بلند مدت از بسته هاي تشويقي حذف گرديده است و مشتركين مي توانند از بسته هاي موجود و ارائه شده استفاده نمايند. لازم به ذكر مي باشد طبق بند8 از ماده 3 قرارداد مشتركين، ايرانسل مي تواند به صلاحديد خود مبادرت به ارائه خدمات ارزش افزوده و تعيين هرگونه هزينه بر مبناي تعرفه ها براي اين خدمات نمايد يا اينكه به ارائه چنين خدماتي پايان دهد.

---------------------------------------
    اینم جواب ایرانسل
    یعنی اگه بخوای تغییر تعرفه بدی فقط میشه از تعرفه های نامحدود با قیمتهای کذایی استفاده کرد.یا اگه از قبل تعرفه محدود دارید و حجم کم اوردید باید گیگی هشت تومن بدید.نمیخوان مشتریای وایمکسو به سمت تکنولوژی دیگه کوچ بدن.میخوان فراریشون بدن
    Last edited by iman_s; 23-04-2017 at 15:16.

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با سلام، به استحضار مي رساند: در حال حاضر تعرفه بلند مدت از بسته هاي تشويقي حذف گرديده است و مشتركين مي توانند از بسته هاي موجود و ارائه شده استفاده نمايند. لازم به ذكر مي باشد طبق بند8 از ماده 3 قرارداد مشتركين، ايرانسل مي تواند به صلاحديد خود مبادرت به ارائه خدمات ارزش افزوده و تعيين هرگونه هزينه بر مبناي تعرفه ها براي اين خدمات نمايد يا اينكه به ارائه چنين خدماتي پايان دهد.

---------------------------------------
    اینم جواب ایرانسل
    یعنی اگه بخوای تغییر تعرفه بدی فقط میشه از تعرفه های نامحدود با قیمتهای کذایی استفاده کرد.یا اگه از قبل تعرفه محدود دارید و حجم کم اوردید باید گیگی هشت تومن بدید.نمیخوان مشتریای وایمکسو به سمت تکنولوژی دیگه کوچ بدن.میخوان فراریشون بدن
    فووووق عوضین و فوق پر رو . تجدید نظر بزن . بگو کجای قرارداد گفته کاربر حق تغییر تعرفه نداره و فقط باید یا نامحدود بگیره یا روی طرح فعلی بمونه .یعنی بند ۳ ایرانسل واسه خودش گذاشته یعنی من خدام .هر وقت دوست داشته باشم میتونم همه تعرفه هارو حذف کنم میخواید بهواید نمیخواید نه. یه مشت عوضی تو شرکت ایرانسله همشون ادعای خدایشون میشه . واسه همین 4g هم زنگ میزنی میگی مشکل هست خیال میکنن تووخری خودشون میدونن فقط . بخدا کاره ای بودم تو وزارت ارتباطات هرشکایتی ازشون میشد دقیقن بررسی میکردم پدرشون درمیوردم . بعدم مودم وایمکست رو خوردش کن برو از شرکت دیگه بگیر منم ۴ سال وایمکس داشتم

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
    Last edited by fafool70; 24-04-2017 at 01:14.

3. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام
    نمیدونم برای دوستان دیگه هم پیش اومده یا نه ولی از دیشب شاید ۷۰ درصد سایت هایی که باهاشون سر و کار دارم باز نمیشند
    از گوگل و یاهو گرفته تا دیجی کالا! و تمام سایت های مستفیم کننده فایل مثل rapidpars
    انگار اختلال اساسی هست
    چرا اینجوری شده بزور کلا دو سه تا سایت رو باز میکنه
    جالبه با فیلتر ش ک ن میری همه سایتارو باز میکنه
    سلام

واسه من و یکی از دوستام هم همین مورد پیش اومده و چند روزه که فقط با یک سری هاست و سرور محدود ارتباط داره
    کسی اعصاب و حوصله تماس با 707 داشته که بپرسه قضیه چیه ؟
    چند وقت پیش ها دائم از این مسائل ولی با یک سری هاست خارجی دائم تکرار میشد اما الان تقریبا همه هاست های داخلی و خارجی مشکل دارن و فقط با تعویض IP میشه کاری کرد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من چن باری قبلا اتفاق افتاده بود یکی دوروزه حل میشد الان 4 5 روزه درس نشده اصن

هرکی تونس خبر بگیره لطفاا اینجاا بذاره ببینیم چیکا کنیم

بعید نی اینم بازیه جدیدشونه وایمکسیارو فراری بدن به این ثابتااااا

6. این کاربر از mojtaba318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

سلام

واسه من و یکی از دوستام هم همین مورد پیش اومده و چند روزه که فقط با یک سری هاست و سرور محدود ارتباط داره
    کسی اعصاب و حوصله تماس با 707 داشته که بپرسه قضیه چیه ؟
    چند وقت پیش ها دائم از این مسائل ولی با یک سری هاست خارجی دائم تکرار میشد اما الان تقریبا همه هاست های داخلی و خارجی مشکل دارن و فقط با تعویض IP میشه کاری کرد!

من تماس گرفتم خیلی رسمی و کتابی انگار که داره از روی ی نوشته میخونه میگه که شرکت ایرانسل دسترسی به هیچ آی پی و پورتی رو محدوده نکرده
    بعد من پرسیدم که شما میگی مشکلی نیست یا اینکه مشکلی هست ولی ایرانسل مقصر نیست؟
    طرف با همین سوال ساده هنگ کرد!
    کلا زیر بار نمیرند برام هم دوبار برگه پیگیری پر کردند شماره هم گرفتن ولی تماسی نگرفتن چون خودشون هم میدونن که مشکل چیه و تماس فایده ای نداره!‍
    امروز که تعطیل بود و احتمالا مرخصی بودند مشکلی نداشتم فردا که تشریف بیارن سر کار باز خراب میشه حتما!
    اینها جدا برای فصل کردن آمدن نه برای وصل کردن!

8. این کاربر از Cyber-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من تماس گرفتم خیلی رسمی و کتابی انگار که داره از روی ی نوشته میخونه میگه که شرکت ایرانسل دسترسی به هیچ آی پی و پورتی رو محدوده نکرده
    بعد من پرسیدم که شما میگی مشکلی نیست یا اینکه مشکلی هست ولی ایرانسل مقصر نیست؟
    طرف با همین سوال ساده هنگ کرد!
    کلا زیر بار نمیرند برام هم دوبار برگه پیگیری پر کردند شماره هم گرفتن ولی تماسی نگرفتن چون خودشون هم میدونن که مشکل چیه و تماس فایده ای نداره!‍
    امروز که تعطیل بود و احتمالا مرخصی بودند مشکلی نداشتم فردا که تشریف بیارن سر کار باز خراب میشه حتما!
    اینها جدا برای فصل کردن آمدن نه برای وصل کردن!
    کلا 90% اینا که تو 707 بهشون میزنگی هیچی نمیدونن و دقیقا از یک سری متن و دستورالعمل مثل طوطی تکرار میکنن
    هرچی هم تعطیل و غیر تعطیل باشه باز هم وضع همینه.
    من فقط واسه نامحدود بودن مونده بودم و دیگه همونطوری که خودشون هم میخوان و برنامه ریزی کردن با این کار ها وقت تعویض وایمکس ایرانسل هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

تعویض رایگان مودم وایمکس ایرانسل با مودم TD-LTE مدل GP2101

مودم رایگان

اینم دلیل این بازی جدیدشون

11. این کاربر از mojtaba318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب عرض تسلیت، اینترنت من به کل تعطیل شده الان فقط هرچی انها بزارن می تونم ببینم
    هیچ کدوم از سرویس دهنده هایی هم که دارم دردی را دوا نمی کند.

خیلی وقت بود به این مشکل بر نخورده بودم یادم رفته بود چه حسی می ده

13. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من ثبت نام کردم که به تانوما مخابرات تغییر بدم.
    مودم 4g گرفته بودم و از اون هم واسه دانلود شبانه که داره استفاده میکنم و وایمکس هم بره کنار.
    فقط امیدوارم دانلود شبانه رو بر ندارن.
    اینجا سرعت 4g (FDD)از TD بیشتره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان من دیگه وایمکس رو جمع کردم، مودم رو چه کنم؟ نگه دارم؟ به دردی میخوره؟ مثلا واسه اتصال دو دستگاه بصورت وای فای که خب از همون دیلینک استفاده میکنم؛ یا میشه شاید طرح تعویض رایگان بدن؟ چه کنم توخونه جا نداریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •