یعنی speedtest سرعت 38 مگابیت رو نشون داد؟
اگه اینطوری بوده که فکر کنم سرعتش از FDD بیشتره که
پ.ن: میشه بگید کیفیت مودم dt-350 چطوره؟ هنگی داره؟ قطعی داره؟ چطوره؟ منطقه ای که دارید استفاده میکنید تو پوشش سبز کمرنگی یا پررنگ؟ چون قصد دارم بخرم!
مرسی
یعنی speedtest سرعت 38 مگابیت رو نشون داد؟
اگه اینطوری بوده که فکر کنم سرعتش از FDD بیشتره که
پ.ن: میشه بگید کیفیت مودم dt-350 چطوره؟ هنگی داره؟ قطعی داره؟ چطوره؟ منطقه ای که دارید استفاده میکنید تو پوشش سبز کمرنگی یا پررنگ؟ چون قصد دارم بخرم!
مرسی
دوستان نامحدود ساعتی تا چند گیگ میشه دانلود کرد باهاش؟
- - - Updated - - -
دوستان نامحدود ساعتی تا چند گیگ میشه دانلود کرد باهاش؟
این 4.5G اینقدر ارزش داره که بخاطرش 350 پول مودم بدیم وآیا بنظرتون فراگیر میشه ؟ کسی تجربه ای از سرعت این سرویس داره که چقدر بهتر از 4G هست ؟
برای استفاده خانگی مودم 4G بگیرم یا TD-LTE ؟
ما که مقاله هم راجع به تفاوت 4G و LTE خوندیم ولی متوجه نشدم ، مثلا الان خود ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مودم 4G و هم مودم LTE گذاشته تفاوتهاشون چیه ؟
بستگی به ساعت استفاده ، نوع مودم ، فاصله تا دکل ، پوشش دکل در منطقه شما و گوشی/مودم مورد استفاده متغیر هست ولی حدودا تا ساعتی 20 گیگ هم در شرایط نرمال گرفتن دوستان .
سلام
قبلا 4.5 سرعت تا ۸ مگ میداد ولی خیلی وقته الا ثابت شده ۲-۱ مگ حداکثر سرعتش شده با پینگ افتضاح.
ولی رایتل به 3G
۲مگ بر ثانیه قشنگ سرعت میده ادم به حال میاد.
شما وصیه میکنم بسته های TD رو ببینید چقدر تنوع کمتر و گرانتر از ۴جی است
سلام دوستان من میخوام مودم 4g بگیرم
به کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟
آیا عاقلانه هست از مودم های انحصاری ایرانسل استفاده کنم یا از مودم های آنلاک خریداری کنم چون به دلیل ثابت نبودن شرایط اپراتور ها دوست دارم دستم باز تر باشه وآیا سرعت سرویس های ایرانسل روی مودم های انحصاری بیشتر یا تفاوتی نمیکنه؟
تا به امروز من از ADSL استفاده میکردم و قصد دارم به 4g اسباب کشی کنم.
پیشاپیش از جوابتون ممنونم و اینم میدونم شاید سوالاتی که پرسیدم قبلا جواب داده باشید ولی نتونستم تو 150 صفحه پیداشون کنم.
- - - Updated - - -
Last edited by alistarwaker; 03-04-2017 at 00:29.
مودم آنلاک برای TD نداریم , اگر هم از خارج کشور بگیرید ایرانسل بهتون سیم کارت نمیده چون هر سیم کارت رو با مودم میفروشه
خب تو خونمون سرعت fdd به 70 مگ هم رسیده اون هم با گوشی داخل اتاق نه مودم و انتن خارجی
در مورد مودم راست ش ایراد خاص ی نداره نه هنگی نه قطعی فقط کاش انتن میخورد. پوشش سبز پر رنگ هستم
Last edited by mehban; 03-04-2017 at 11:12.
4g همراه چطور؟ ایا شما اطلاعی ازش دارید؟ یا تایپیک جدایی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام
یه سوال راجب مودم 6000 ایرانسل داشتم
این مودم گاها خودبه خود قطع میشه و باید ریستارتش کنم تا بره اینترنت
برای رفع این مشکل راه حلی هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)