تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 37 از 38 اولاول ... 27333435363738 آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

" دوست خوب باشید براشون دوست خوبین. دوست بدی باشید برای ایشون اصلا دوستتون نخواهند بود."

: )))
    و من هنوز بعد از بیست و اندی سال متعجم که چطور ادم ها زیراب هم و میزنند به هم توهین میکنند بعد قربون صدقه هم میرند و میبینی تو اینستاگرام طرف مقابل و به عنوان بهترین دوستشون معرفی میکنند
    یا دنیای مجازی تو همین پیسیورلد خودم چیزی که خودم با چشم خودم دیدم تو بعضی از بچه های علوم انسانی چطور هم و نابود میکنند بعد فردا انگار نه انگار
    شاید ایراد از منه بالاخره من دارم یک جمعی رو متهم میکنم پس شاید ایراد از خودمه ( این حقیقته ) اما من دنیام و عقایدم برای دوستی متفاوته ..من دوست های مجازی خیلی خوبی داشتم هنوزم دارم ما به هم احترام میزاشتیم و میزاریم داخل پیسوراد بخوام بگم از بالاها تا پایین دوستانی داشتم یادمم تا اونجا که حافظم یاری میکنه نمیاد که حتی تو اشفته بازار بن شدن برم بهشون گفته باشم که برن از قدرت سواستفاده کنند یا برن جبهه بگیرن یا ....اما میدونم که اونا نمیخواستن یا ناراحت بودن من بیشعور نیستم یا حداقل سعی میکنم بی شعور نباشم و یا حداقل سعی میکنم مانیفست با شعور بودن و بگیرم اما میدونم که ناراحت بودن اینم میدونم شاید اگه میخواستن به من کمک کنند خودشون به باد میرفتن ( یک باز یکی سر مسایل کلان به من گفت مافیا شوخی نیست ) به خاطر همینه با همه اونا به دوستیم ادامه دادم چون حس ناراحت بودنشون و درک کردم چون دوستی ماها همیشه توام با احترام بوده پس چر ا که نه /! میتونستم باهاشون خیلی چیزها مبادله کنم خیلی چیزها یاد بگیرم از موسیقی و هنر و ادبیات و تاریخ و... و تا درس زندگی

2. این کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

ادامه ..

هر چند که یک کدوم از بن شدن هام حقم نبود . اما اگه دوست من که بهش احترام قایلم اصلا به خاطر همون احترام قلبیم شده دوست من به من بی احترامی کنه نه تنها دیگه دوست من نیست بلکه اصلا دیگه نمیشناسمش مخصوصا مخصوصا مخصوصا اگه اون دوست جنس مخالفم باشه و اگه این حرف و یک دوست دنیای واقعیم بهم میزد به چهار قسمت مساوی قسمتش میکردم هر قسمتش هم یک دروازه شهر اویزون میکردم تا پسرهای شهر بفهمند به یک خانوم نمیتونند هر جمله ای رو بگند من فمینست نیستم که بهم بگنند" از در میندازن از پنجره میای تو " به دلیل برابری و برادری بشینم قاه قاه بخندم و لقب باجنبه ترین دختر شهر و بگیرم . تو کل زندگیمم ادمی نبودم گوش هام و به شنیدن هر جمله عادت بدم تا فردا روزی دو برابر بدتر از اون جمله بشه برام عادت . . .

راستی دمون نیچه میگه بلند پرواز من گفتن یک جملست که بقیه بابتش کتاب مینویسن میتونید با افتخار به خودتون لقب نیچه پیسی رو بدید

4. این کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.

زودتر معرفی میکردین خب

راستش مراوده ی خاصی نداشتم و متاسفانه زیاد نمیشناسم... این یوزرتونو که ندیده بودم توی انجمن اما شاهزاده خانم رو هر از گاهی توی انجمن ادبیات و اون دور و برا دیده بودم و نکته ای که مورد توجه ام قرار گرفته بود البته همونطور که دوستان قبل از من هم گفتند احساسات آزادیخواهی و پیگیری مطالبات و این چیزا ... در شما بود ... که خیلی خوبه ... از اینجور آدما خوشم میاد واقعا ...

در مورد نحوه ی فعالیت تاپیک

اینکه تاپیک از بین رفت و تحلیل ها ادامه پیدا نکرد یک مقدارش تقصیر من هم بود و باید عذر خواهی کنم ... شاید چند نفر هم که به بنده پی ام داده بودند و توی نوبت بودند من اصلا یادم شده اونا رو دعوت کنم به تاپیک ... من هم مدتی برام مشکلات و درگیری هایی پیش میومد و هر از گاهی اصلا انجمن نمی آمدم...
    Last edited by banii; 01-04-2017 at 21:30.

6. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی

1. شخصیت آزادیخواهی دارید (ب قولی یکی از دوستان)
    که آزادی رو به مسئولیت های زیاد و الکی ترجیح می دهید
    ولی نا فرمان نیستید (حداقل از خودتان فرمان می برید : دی)

2. اما مهم ترین خصلت شما ، جنگیدن بوده در انجمن ...
    که نشان از سرسختی شما میده که البته یکی از لازمه های مهم و ضروری موفقیت (موفقیت های بزرگ) در زندگیه. آن هم در شرایطی که بر خلاف شماست ، شما خلاف جریان آب شنا می کنید راحت .

3. و باز به توجه به حرف 2 تن از دوستان ، اگر آداب معاشرت خود در ارتباط با شما را رعایت کنیم دوستی طولانی، و تاثیر گذار خواهیم داشت ... و مانند بعضی از دوستی ها ، محبت همواره وجود خواهد داشت.

4.توصیف شما در قالب کلمه :

آزاد و سربلند
    فعال در حوزه های مختلف
    برای دوست های (مثل خودش خاص): راحت و صمیمی
    خاص بودن زمانی که خاص بودن مد نبود ....
    نا کامی های پی در پی داشتید که امیدوارم با این یوزر عصر طلایی و روز های سبزی داشته باشید انشالـ...

و غیره (مثل طالع بینی ها گفتم : دی)

[ ویرایش: قسمت هایی از شخصیت شما ، میتونه برای بعضیا مثل خودم الهام‌بخش باشه

پایان /

ممنونم از شما
    سرسخت و زیاد بهم گفتن سرسخت و محکم
    در مورد قسمت هایی ازشخصیتم که الهام بخش میتونه باشه ابدا موافق نیستم خطرناکه خسن

راستی سیزده بارونیتون هم مبارک

8. این کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

سلام.

زودتر معرفی میکردین خب

راستش مراوده ی خاصی نداشتم و متاسفانه زیاد نمیشناسم... این یوزرتونو که ندیده بودم توی انجمن اما شاهزاده خانم رو هر از گاهی توی انجمن ادبیات و اون دور و برا دیده بودم و نکته ای که مورد توجه ام قرار گرفته بود البته همونطور که دوستان قبل از من هم گفتند احساسات آزادیخواهی و پیگیری مطالبات و این چیزا ... در شما بود ... که خیلی خوبه ... از اینجور آدما خوشم میاد واقعا ...

در مورد نحوه ی فعالیت تاپیک

اینکه تاپیک از بین رفت و تحلیل ها ادامه پیدا نکرد یک مقدارش تقصیر من هم بود و باید عذر خواهی کنم ... شاید چند نفر هم که به بنده پی ام داده بودند و توی نوبت بودند من اصلا یادم شده اونا رو دعوت کنم به تاپیک ... من هم مدتی برام مشکلات و درگیری هایی پیش میومد و هر از گاهی اصلا انجمن نمی آمدم...

خوب معرفی کردم که من یوزر گرین مایندم
    شما لطف دارید به من

رییس نوبت من به پایان رسید بودن بچه هایی که اعلام امادگی کردن ممنون میشم نفر بعد و اعلام کنید

10. این کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان

الان که دارم این پست رو ارسال میکنم وضعیت شهرمون (مشهد) داغون شده حدودا ساعت 10.30 صبح یک زلزله 6 ریشتری اومده و بعد اون هم تند تند داره پس لرزه میزنه ... از بس پس لرزه حس کردم دیگه الان عادی شده و اصن شک میکنم که کدوم یکی پس لرز هس و کدوم نیس بهرحال ما که دراز کشیدیم و هر از گاهی هم پتو رو میکشیم بالای سرمون که مثلا آوار اگه ریخت نریزه روی سرمون

تشکر از گرین مایند عزیز که دوباره این تاپیک رو احیا کردند و برای ایشون آرزوی موفقیت داریم

امیدوارم که در ادامه تحلیل ها هم پرشور تر پیگیری بشه ...

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما هم در صفحه پیش اعلام آمادگی برای حضور در تحلیل ها داشتنید و بدین جهت نفر بعدی شما هستید... لطفا دوستانتونو دعوت کنید و پیگیر تحلیل شخصیت خودتون باشید

با تشکر...

12. 4 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام دوستان

الان که دارم این پست رو ارسال میکنم وضعیت شهرمون (مشهد) داغون شده حدودا ساعت 10.30 صبح یک زلزله 6 ریشتری اومده و بعد اون هم تند تند داره پس لرزه میزنه ... از بس پس لرزه حس کردم دیگه الان عادی شده و اصن شک میکنم که کدوم یکی پس لرز هس و کدوم نیس بهرحال ما که دراز کشیدیم و هر از گاهی هم پتو رو میکشیم بالای سرمون که مثلا آوار اگه ریخت نریزه روی سرمون

تشکر از گرین مایند عزیز که دوباره این تاپیک رو احیا کردند و برای ایشون آرزوی موفقیت داریم

امیدوارم که در ادامه تحلیل ها هم پرشور تر پیگیری بشه ...

شما هم در صفحه پیش اعلام آمادگی برای حضور در تحلیل ها داشتنید و بدین جهت نفر بعدی شما هستید... لطفا دوستانتونو دعوت کنید و پیگیر تحلیل شخصیت خودتون باشید

با تشکر...

فکر نکنید پیگیر تحلیلم نبودما بودم. یه سری دوستانو تگ کردم.
    مشکل اینه اکثر دوستام دیگه حضور ندارن.

ولی احتمالا کسی ریسک تحلیل کردنمو به جون نمیخره نه که مثلا خیلی مرموزم : دی

تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

سلام
    به نظر ادم ارومی میاید
    منطقی و بی تعصب به مسایل نگاه میکنید
    مودبید
    احساسی هستید یا حداقل مردی به نظر نمیایید که با احساساتش در تماس نباشه
    تفکراتتون سنتی مدرنه همون دموکراسی اسلامی
    تودار
    بی حاشیه دنبال دردسر نیستید

چند درصد درست بود ؟
    راستی طبق معمول همیشه سلام گفتن یادم رفت .پس سلام سلام جمعتون به خیر وشا ی
    Last edited by green-mind; 07-04-2017 at 14:38.

15. 2 کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام
    به نظر ادم ارومی میاید
    منطقی و بی تعصب به مسایل نگاه میکنید
    مودبید
    احساسی هستید یا حداقل مردی به نظر نمیایید که با احساساتش در تماس نباشه
    تفکراتتون سنتی مدرنه همون دموکراسی اسلامی
    تودار
    بی حاشیه دنبال دردسر نیستید

چند درصد درست بود ؟
    راستی طبق معمول همیشه سلام گفتن یادم رفت .پس سلام سلام جمعتون به خیر وشا ی

سلام. آروم که هستم. منطقی هم یه مقداری شاید. یعنی دوست دارم اینطور باشم.
    بی تعصب نه! فقط سعی میکنم تعصبم نسبت به موضوعات رو به دیگران تحمیل نکنم.
    احساسی در عین درونگرایی درست بود.
    مودب بودنم که نظر لطفتونه. چیزی ندارم بگم.
    بی حاشیه هستم.
    اگه اسمه پیروی از یه روش زندگی و سعی در هماهنگ کردنش با زمان میشه دموکراسی اسلامی بله هستم.
    تقریبا اکثر مواردش درست بود. مرسی ....

17. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

black and white
    علی عزیز
    اول سلام به اولین کاربر فعال تاریخ انجمن !

خب بخواهیم بررسی و تحلیل شخصیتش رو کنیم
    بایستی یک تحلیل از تاریخ بکنیم تاریخ درس شیرینی هست ولی واسه خیلی ها هم تلخ هست ، البته حدس میشه زد چون اول کتاب تاریخی فلسفه ش میزنن که چرا تاریخ مهم هست و بیشتر چیزی من که از تاریخ به چشم خوردم اول از همه همین چرایی و فایده تاریخ بوده ... (بنظرم یکی از روش های خوب بررسی و پیش بینی آینده ، مقایسه گذشته با حال است ! )

تاریخ درس خشکی هست ، اما دمون کنیگ بر عکس تاریخ ، اما میشه نتیجه گرفت که به چیز های خشک هم میتونه خودشو علاقه مند کنه !! یا دنبالشون بره
    با توجه به نوع فعالیتش نشان میده که لطیف هست و انعطاف بالایی دارد و فعال سه انجمن مختلف هست.
    بنظر میاد پیگیر یک چیزی بشه دنبالش میره و بهش میرسه ... و فکر کنم به علایق زندگی ش راحت رسیده و میرسه !
    خوبی هاش زیاد هست ، مثلا به دوستانش همیشه سر میزنه و حال و احوال شون میپرسه ...
    تمام عکسهای آواتارش سیاه و سفید هست من که حالم افسرده هست داغون میشم (شوخی )
    به گفته خودش مرموز هست و روانشناسی رنگ (طوسی) هم همینو میگه تقریبا ، خاکستری رنگ خنثی همیشه میخوان مرموز و یا پنهان بمونند .
    حدود ها رو همیشه رعایت میکنه نه از نظر این ور بوم میفته نه از اون ور ! در کل شخصیتی آرومی داره ... که میتونه کار های درونگرایی رو عالی انجام میده
    اما تنها انتقادی که میشه کرد با عرض پوزش کمی تاثیر پذیری از دیگران هست و بایستی عزت نفس بیشتری داشته باشه (پ.ن: ولی خودپسند هم نباید بود)
    البته مورد اخری حدسی هستش
    آقا علی اگه زحمتی نیست بفرمایید چند درصد حرفام درست بوده؟
    Last edited by Iloveu-ALL; 07-04-2017 at 22:23.

19. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •