تاپیک رو از زیر خاک کشیدین بیرون...
تا اونجا که یادمه این تاپیک تجلیل شخصیت بود تا تحلیل شخصیت... ایده ی خوبی داشت ولی عملی شدنش به صورت صحیح ممکن نشد...
..
..
..
..
تاپیک رو از زیر خاک کشیدین بیرون...
تا اونجا که یادمه این تاپیک تجلیل شخصیت بود تا تحلیل شخصیت... ایده ی خوبی داشت ولی عملی شدنش به صورت صحیح ممکن نشد...
زیبا، جذاب، دوست داشتنی و مهربان. شاید بشه در این جمله کوتاه اما بزرگ و با ارزش از خصوصیاتت خلاصت کرد. اما یک مورد برای شخص من بیشتر از بقیه پررنگتر و پراهمیت تره و اون روحیه آزادیخواهی و نافرمانیه که داری و باعث میشه شخصیت متمایزی داشته باشی. شاید دوستان زیادی باشند که در این انجمن فعالیت میکنند و به رده های بالاتری هم دست پیدا کردند، اما به چه قیمتی؟! به نظر من اون چیزی که یک انسان رو خاص و متمایز میکنه روحیه آزادیخواهی اون شخص هست و اینکه نخواد به هر قیمتی، به قیمت اینکه خفه بشه و تن به خیلی از موارد بده به پیشرفتی در زندگیش برسه. تو این خصوصیت رو داری اما اگر بخوام ازت انتقاد بکنم باید بگم که هنوز هنوز و هنوز مواردی هست که نمیدونم چرا با اینکه میدونی اصلا درست نیستند، اما بهشون اصرار و پافشاری داری. اگر این موارد رو بشکنی زندگی برات زیباتر خواهد بود همونطور که برای زندگی زیبا هستی. هنوز رگه هایی از سنت و تاثیراتی از آموزش های قرون پیش در ذهنت میبینم.
ضمنا من 24 ساعته کار میکنم تا اسیر نون به نرخ روز خوری نشم، اسیر فدای دوستان برای منافع نشم و همیشه بتونم آزادانه تصمیم بگیرم. ممنونم که به این خاطر اون پیام رو برام گذاشتی.
موفق باشی لعنتی .![]()
گرین مایند عزیز شما همون یوزر شاهزاده خانوم هستی؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهران جان بیا اینجا
فکر کنم خیلی خیلی قبل تر از سعید ما هم دیگر و میشناسیم از اون زمان های خیلی دور که تو همکار بودی یک کاربر با رنگ سیاه تا همین الان !جالب بود لایک پست احمد خان
خیلی برام جالب بود کل پست و لایک زدی یا فقط یک قسمت رو و اگه یک قسمت رو دقیقا کدوم قسمت رو .چون تا جایی که یادمه همیشه به خودم در حال تعریف و تمجید
بودی .چون برام این تضاد جالبه سوال من از شما اینه کلش مورد تایید شماست یا فقط یک قسمتش ؟
سلام.
این تاپیک یه زمانی واقعا داغ بود. امید داشتم داغیش ادامه داشته باشم تا شاید روزی نوبت به خودم بشه ولی نشد. الان فکر میکنم نوبت تحلیل خانم green-mind باشه.
ایشون رو از چند سال پیش میشناسم. شخصیتشون یه مقدار خاصه. دلیل دارم برای این حرفم. از اونای ادمایی که برای معاشرت و گفتگو باهاشون باید دقت داشت، چون یه مقدار زودرنجن. حدس من اینه البته.
اما اگه سعی کنید تمام قوانین دوستی رو رعایت کنید میتونن دوست خوبی باشن. هم در احوال پرسی و هم سرزدن به پروفایل های دوستانشون اکثرا پیش قدمن.
پست هاشون در علوم انسانی رو گاهی دنبال میکنم. تفکراتشون باز و حرفا هاشون تامل برانگیزه. هرچند این دلیلی بر موافقت من با همه پست هاشون نیست.
متنایی که تو پروفایلشون میذارن یا میذاشتن بسیار زیبا و خوندنیه. علاقه شون به ادبیات باعث میشه فعالیتشون تو اون بخش خیلی مفید و قابل تحسین باشه.
دیگه چیزی بیشتری ندارم بگم اما فقط یک جمله:
" دوست خوب باشید براشون دوست خوبین. دوست بدی باشید برای ایشون اصلا دوستتون نخواهند بود."
میدونم که یه کاربر قدیمی اند. خوشحالم از بازگشتشون. امیدوارم پیروز و پاینده باشن.
راستی تحلیل ایشون اگه به اتمام رسید خوشحال میشم منم تحلیل بشم.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی
1. شخصیت آزادیخواهی دارید (ب قولی یکی از دوستان).
که آزادی رو به مسئولیت های زیاد و الکی ترجیح می دهید
ولی نا فرمان نیستید (حداقل از خودتان فرمان می برید : دی)
2. اما مهم ترین خصلت شما ، جنگیدن بوده در انجمن ...
که نشان از سرسختی شما میده که البته یکی از لازمه های مهم و ضروری موفقیت (موفقیت های بزرگ) در زندگیه. آن هم در شرایطی که بر خلاف شماست ، شما خلاف جریان آب شنا می کنید راحت .
3. و باز به توجه به حرف 2 تن از دوستان ، اگر آداب معاشرت خود در ارتباط با شما را رعایت کنیم دوستی طولانی، و تاثیر گذار خواهیم داشت ... و مانند بعضی از دوستی ها ، محبت همواره وجود خواهد داشت.
4.توصیف شما در قالب کلمه :
آزاد و سربلند
فعال در حوزه های مختلف
برای دوست های (مثل خودش خاص): راحت و صمیمی
خاص بودن زمانی که خاص بودن مد نبود ....
نا کامی های پی در پی داشتید که امیدوارم با این یوزر عصر طلایی و روز های سبزی داشته باشید انشالـ...
و غیره (مثل طالع بینی ها گفتم : دی)
[ ویرایش: قسمت هایی از شخصیت شما ، میتونه برای بعضیا مثل خودم الهامبخش باشه
پایان /
![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 31-03-2017 at 21:54.
درویش زاده تو اخر انرزی مثبتی
این لطفت بیشتر از ظرفیت واقعی من بود ( این حرفم حقیقته ) ولی خوب این هم حقیقته که من هر وقت دلم گرفته به تو پیام دادم و تو همیشه من و سرشار از انرزی مثبت کردی
دل و زبونت یکیه واسه همینه که باید از این مملکت بری این مملکت مملکت ادم هایی مثل تو نیست ...
مرسی سعید![]()
متاسفانه یا خوشبختانه خوده خوده خودمم![]()
[QUOTE چون یه مقدار زودرنجن. حدس من اینه البته.][/QUOTE]
زودرنج و خیلی حساس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)