salam..be ehtemale 100% dustan ghablan in soalo porsidan vali mikham bedunam barayeh v3x barnameyeh Blacklist soragh darid?????aslan hast ye hamchin barnameyy???TANX
salam..be ehtemale 100% dustan ghablan in soalo porsidan vali mikham bedunam barayeh v3x barnameyeh Blacklist soragh darid?????aslan hast ye hamchin barnameyy???TANX
از جوابتون ممنونم
ولی من این چیز ها رو می دونم و چون از حرفهای gsm جان این طور متوجه شدم که باید اون فایل زیپ رو در .... پس این کار رو کردم.
خوب شما به من بگین من چطور" شطرنج" و" نرم افزار هک با بلوتوث" رو نصب کنم در حالی که jar نیست؟
سلام دوست خوبم...اول اینکه چطوری میشه با در بسته فیلمبرداری کرد یعنی بری رو فیلمبرداری و وقتی در رو می بندی قطع نشه؟
دوم اینکه چطوری میشه وقتی یه اهنگرو با بلوتوث می فرستی در حین ارسال برات پخش هم کنه؟
سوم اینکه یه جا هندزفری فابریک وی3ای رو می گفت 14000تومان ایا ارزش خریدن داره؟
1- البته بر اسا س اون چیزی که من میدونم فقط میتونید با درب بسته عکس بگیرید...(اگه کسی در مورد فیلمبردای اطلاعی داره حتما بزاره)
2-خیر. این کار فقط با v3x میشه.. برای v3i من تا حالا برنامه یا سیم و یا راه دیگه ندیدم...
3- راستش من زیاد تو قیمت ها نیستم.....اما اگه اصل باشه و واقعه همون کیفیت رو داشته باشه....10 می ارزه...
فدای شما....
موفق باشین.......
شرمنده من منظورم رو بد گفتم.......عذر میخوام......![]()
سلام
دوستان لطفا" در مورد v360 نظر بدید... من میخوام این گوشی رو بخرم. کیفیت دوربینش در چه حده؟
ممنون
v3x
فعلا ی مشکل دیگه دارم
میتونم فایل از mob بگیرم اما نمی تونم توش چیزی بریزم از طریق کامی مموری اش هم خالی هست
سلام دوست عزیز..... با این مشخصای که اینجا زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت vga است .. تو مایه های 6600 یا l6 motorola یک نوع کیفیت عادی رو داره.....
الان وقتی مموریت رو باز میکنی... هیچی نیست....؟v3x
فعلا ی مشکل دیگه دارم
میتونم فایل از mob بگیرم اما نمی تونم توش چیزی بریزم از طریق کامی مموری اش هم خالی هست
gsm یا هر کدوم از دوستانی که اطلاع دارن من هم language pack رو دارم هم نرم افزارrsd lite چه جوری میتونم گوشیمو فارسی کنم
دوست عزیز با فلش کردن انجام میشه.. اگه تو این تاپیک به جایی نرسیدی.... برو اینجاgsm یا هر کدوم از دوستانی که اطلاع دارن من هم language pack رو دارم هم نرم افزارrsd lite چه جوری میتونم گوشیمو فارسی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)