درود
ممنون که وقت گذاشتید و پاسخگو هستید
من برای خونه میخوام و pc دارم ولی برای تبلت هم میخوام استفاده کنم به نظر شما کدوم مودم مناسبه؟مودم رومیزی میخوام آیا این مودم ها خروجی کابل شبکه برای pc دارن؟
درود
ممنون که وقت گذاشتید و پاسخگو هستید
من برای خونه میخوام و pc دارم ولی برای تبلت هم میخوام استفاده کنم به نظر شما کدوم مودم مناسبه؟مودم رومیزی میخوام آیا این مودم ها خروجی کابل شبکه برای pc دارن؟
خیلی ممنون که پاسخگو هستید.نه مودم رومیزی میخوام بگیرم می ترسم 3جی بگیرم و بعد سرعتش کم شه و با مشکل مواجه بشم برای 4 جی چه مودمی رو پیشنهاد میکنید با تشکر از حوصله و وقتی که می گذارید و پاسخ می دید
بچه ها كسي E8372 رو آپديت كرده؟!
چون كد ميخواد واسه آپديتش و سيستم كدش جديد هست مثل ٣٣٧٢ نيست
اگه برای دانلود کردن میخوای حتما 4 جی بگیر وگرنه برای وب گردی و گاهی دانلود همین 3 جی بصرفه تره البته اگه پولشو داری همون 4 جی بگیر به نظر من یه روتر بگیر با فابلیت نصب دانگل با یه دانگل 4 جی
Last edited by allric; 22-02-2017 at 14:06.
همه سایتهای دریافت کد را فراموش کنید یا کدجدید را نمیدن و یا برای دریافتش پول میگیرن اما این سایت روسی سالهاست که مجانی همه کدها را با الگریتمهای قدیم و جدید و جدیدتر مجانی بتون میده. ازگوگل ترانسلیت هم میتونید کمک بگیرید.فقط مخصوص مودمهای هواوی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سايت رو هم امتحان كردم
همون كدي وو ميده كه اكثر سايتها ميدم و اون كد هم اشتباه هست و مودم قبول نميكنه
بايد الگريتم ورژن ٤ رو بتونه كد بده كه انگار فقط يا IMEI شدني نيست
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه مودم zt mf910 دارم که از شرکت ایرانسله
آیا راهی هست این مودم آنلاک کنم و از سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟؟
![]()
سلام دوستان
امکان شیر کردن دو دانگل Irancell E3372 3G/4G با هم نیست؟ چون راستش من یه دونه از این دانگل ها داشتم یکی دیگه خریدم که با مودم روتر TP-LINK W8968 اون رو با مودم اول شیر کنم ولی متوجه شدم این مدل مودم روتر تی پی لینک با این مودم روتر سازگاری نداره با وجودی که 3.75 جی پورت یو اس بیش پیشتیبانی می کنه!....
فریمور وWEBUI هر دو مودم چهار جی رو هم آپدیت کردم به نسخه های E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04 و WEBUI_17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1 ولی متاسفانه با وجود عوض کردن آی پی یکی از مودم ها در DHCP از 192.168.8.1 به 192.168.8.2 باز هم دو مودم با هم لینکشون بالا نمیاد در ویندوز وحتما باید یکی رو غیر فعال کنم
Last edited by nasir irani; 23-02-2017 at 19:40.
برای استفاده از 2 تا مودم روی یک سیستم 2 تا راه کار داری
1- استفاده از برنامه Connectify Dispatch
2- استفاده از یک ویندوز مجازی بر روی سیستم (مثلا ویندوز XP) با استفاده از VirtualBox
و اینو هم در نظر داشته باش که اگر هر دو مودم روی یک باند باشن سرعت بینشون تقسیم میشه
برای همین باید باند ها با هم فرق کنه مثلا یکی روی فرکانس 1800 و اون یکی روی 2600
سلام میشه هر مدل مودم usb به روتر تی پی لینک 3220 وصل کرد یا این روتر از دانگل های خاصی پشتیبانی میکنه؟؟ ممنون میشم جواب بدید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)