تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2157 از 2365 اولاول ... 11571657205721072147215321542155215621572158215921602161216722072257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,561 به 21,570 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام من یه پخش تصویری میخوام برای مینی بوس که تصویری باشه گیرنده دیجیتال داشته باشه خروجی مانیتور و دوربین عقب و رادیو تمام موج های sw داشته باشه ایا چیزی هست که بهم پیشنهاد بدید ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. حمید اقا
    حمبد اقا می شود در مورد پخشهای کلاریون سریdxz ((درسته .بالاترین سری کلاریون هست))یک توصیحی بدهید چند مدل توی این سری هست و بگید از کدام مدل ( توی این سری) بالاتر ارزش خردید دارند؟؟؟؟
    من خیلی مدلهاش رو نمیدونم ولی بالاترین مدلش 956mc هست که من خودم داشتم.دارای هارد داخلی هست که 6 عدد cd آدیو رو با همان کیفیت میتونه در خودش ذخیره و پخش کنه.اگر تمیزش گیرتون آمد حتما تهیه کنید.

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

چرا توی مدل های جدید پخش خودرو هیچکدوم امواج رادیویی کامل ندارند مثل SW هر مدل جدیدی رو نگاه میکنم این موج رو ندارند اخه برای گرفتن رادیو فر... لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید راستی میخوام تصویری باشه

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

چرا توی مدل های جدید پخش خودرو هیچکدوم امواج رادیویی کامل ندارند مثل SW هر مدل جدیدی رو نگاه میکنم این موج رو ندارند اخه برای گرفتن رادیو فر... لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید راستی میخوام تصویری باشه
    پخش های جدید هم هستن که موج SW هست
    بهترین پخش هایی که موج SW داشتن و دارن از برند سونی هستن
    کیفیت رادیوهای سونی عالیه

اما اینکه تصویری هم باشه موردی پیدا نکردم.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام بزرگوار پراید 111 از رنج قیمت 150 تا 600 هزار تومان
    یک جفت باند کنوود 7100 قیمت حدود 470 هزار تومن
    آمپلی فایر هم اگر بعدا نیاز به ساب ووفر داری یه 4 کانال بردار که هزینه بیشتر میشه
    اگر نه که با یک امپلی فایر 2 کانال مدل کنوود 527 شروع کنید قیمتش حدود 200 هزار تومن هست.
    هزینه پک سیم و اجرت نصب هم هست
    فکر کنم حدود 800 هزار تومن بشه چون هم باند هم امپ از نوع درجه یک هستن

اگر دقیق بخوای رو 600 هزار تومن تنظیم کنید باید باند های ارزون قیمت تر انتخاب کنید

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پخش های کنوود زیاد جالب نیستن خودشون بیسشون خشکه سابتون هم بیسش خشکه
    بدتر از پخش های کنوود دیگه پایونیره فقط بیسه با صدای تیز و بی کیفیت مخصوصا توی ولومای بالا
    اگر میخوای بگیری یا الپاین بگیر یا سونی
    خودم کنوود 300u که چهار ولتیه دارم دیروز برای یکی از دوستان ضبط سونی مدل جدید 1202 که دو ولتیه و از پخش های رده پایین سونیه گرفتیم و بجای ضبط خودم(300u) تستش کردیم صدا حدودا 40 درصد بلندتر شد و تا ولوم اخر هم تعادل داشت و صدا با کیفیت بالا تازه گین امپ بخاطر پخش 300u که چهار ولتی هست رو 4ولت تنظیم بود و برای پخش 1202 هنوز جا داشت گینو تا نصف باز کنم با اینحال صدای بلندتر و نرم تری داشت
    پخش های پایونیر اتفاقا صدای تیز بیشتری دارن کیفیتشون به نظر من مثل تلوزیون های ال ای دی میمیونه یه کم زیاد از حد صدای زیر و به اصطلاح تریبل داره ولی خوب بعضی های میپسندن تو ایران بیشتر صدای پایونیرو میپسندن ضمن اینکه پخش های خیلی باکیفیت تری هم دارن حالا من بخاطر کمبود بودجه اینو دارم انتخاب میکنم وگرنه شاید گرون ترین پخش تو بازار کنوود به زحمت به 800تومن برسه ولی پایونیر هم تنوع مدل هاش خیلی خیلی بیشتر هم قیمتهاش .پخش های کنوود به نسبت هم رنج خودش خیلی خیلی ارزون هستن شما پخش x400کنوود با 3850پایونیر مقایسه کنید سه خروجی داره 4ولت درصورتی که پایونیر تو این رنجقیمت دوتاخروج دو ولت rcaداره فقط.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقاشما 1260اینفینیتی روبه w311پایونیر ترجیح میدین ؟اگه نه من تا رنج 250چه سابی میتونم بگیرم صدای مطلوبی داشته باشه وهمچنین پخش 2950

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من خیلی مدلهاش رو نمیدونم ولی بالاترین مدلش 956mc هست که من خودم داشتم.دارای هارد داخلی هست که 6 عدد cd آدیو رو با همان کیفیت میتونه در خودش ذخیره و پخش کنه.اگر تمیزش گیرتون آمد حتما تهیه کنید.
    سلام...
    حمید اقا این پخش را داشتید یعنی الان ندارید این پخش را؟؟؟الان پس چی دارید؟؟
    این پخش نسبت به پخشهای الپاین سری قدیم مثل سری 98 در چه سطحی هست؟؟
    اگر این پخش اگر مشکل فنی یا قطعه اش معیوب شود لوازم یدکی اش گیر می اید؟؟
    تشکر.....

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پخش های پایونیر اتفاقا صدای تیز بیشتری دارن کیفیتشون به نظر من مثل تلوزیون های ال ای دی میمیونه یه کم زیاد از حد صدای زیر و به اصطلاح تریبل داره ولی خوب بعضی های میپسندن تو ایران بیشتر صدای پایونیرو میپسندن ضمن اینکه پخش های خیلی باکیفیت تری هم دارن حالا من بخاطر کمبود بودجه اینو دارم انتخاب میکنم وگرنه شاید گرون ترین پخش تو بازار کنوود به زحمت به 800تومن برسه ولی پایونیر هم تنوع مدل هاش خیلی خیلی بیشتر هم قیمتهاش .پخش های کنوود به نسبت هم رنج خودش خیلی خیلی ارزون هستن شما پخش x400کنوود با 3850پایونیر مقایسه کنید سه خروجی داره 4ولت درصورتی که پایونیر تو این رنجقیمت دوتاخروج دو ولت rcaداره فقط.
    اره دیگه منظورم همین بود کنوود کیفیت صداش از پایونیر بهتره و تیز نیست مخصوصا روی میدرنج و سوپر تویتر پخش پایونیر بزاری دیگه واویلاست یا حتی رو خیلی از باند ها ولومو که زیاد میکنی صدا تیزو تیزتر میشه و رو ولوم های بالا صدا کیفیتشو از دست میده ولی کنوود حداقل این مشکلو نداره پخش کنوود امکاناتش هم نسبت به قیمتش خوبه ولی انگار خروجیاش قدرت ندارن ضبط 2ولتی سونی از ضبط من که 4ولتیه قدرتش بیشتر بود تازه گینو برای اون پخش هنوز جاداشت تا نصف باز کنم

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1: من فکر نمیکنم کنوود 710 دو برابر پایونیر 6975 بهتون صدا بده!
    درسته که توان rms کنوود 155 وات هست و پایونیر 80 وات!
    ولی حساسیت کنوود 9 دسیبل کمتره!

تو نت جدول هایی در این مورد هست!
    مثلا تو ییکیشون نوشته:
    یک اسپیکر 640 وات با حساسیت 83 دسیبل = یک اسپیکر 80 وات با حساسیت 92 دسیبل

خلاصه اینکه انتظار نداشته باشید کنوود صدای بیشتری به شما بده!

*تو لینک زیر هم میتونید خودتون حساب کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2: برای همچین سیستمی باید از آمپلی فایری مثل Pioneer GM-D8604 استفاده کنید!

دوست عزیز میشه بگی چجوری میشه مقایسه کرد تو این سایت واینکه دیگر تست ها دقیقا تست چیو انجام میدن به نظر جالب میاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •