سلام من یه پخش تصویری میخوام برای مینی بوس که تصویری باشه گیرنده دیجیتال داشته باشه خروجی مانیتور و دوربین عقب و رادیو تمام موج های sw داشته باشه ایا چیزی هست که بهم پیشنهاد بدید ممنون
سلام من یه پخش تصویری میخوام برای مینی بوس که تصویری باشه گیرنده دیجیتال داشته باشه خروجی مانیتور و دوربین عقب و رادیو تمام موج های sw داشته باشه ایا چیزی هست که بهم پیشنهاد بدید ممنون
سلام
من خیلی مدلهاش رو نمیدونم ولی بالاترین مدلش 956mc هست که من خودم داشتم.دارای هارد داخلی هست که 6 عدد cd آدیو رو با همان کیفیت میتونه در خودش ذخیره و پخش کنه.اگر تمیزش گیرتون آمد حتما تهیه کنید.
چرا توی مدل های جدید پخش خودرو هیچکدوم امواج رادیویی کامل ندارند مثل SW هر مدل جدیدی رو نگاه میکنم این موج رو ندارند اخه برای گرفتن رادیو فر... لازم دارم ممنون میشم کمکم کنیدراستی میخوام تصویری باشه
پخش های جدید هم هستن که موج SW هست
بهترین پخش هایی که موج SW داشتن و دارن از برند سونی هستن
کیفیت رادیوهای سونی عالیه
اما اینکه تصویری هم باشه موردی پیدا نکردم.
یک جفت باند کنوود 7100 قیمت حدود 470 هزار تومن
آمپلی فایر هم اگر بعدا نیاز به ساب ووفر داری یه 4 کانال بردار که هزینه بیشتر میشه
اگر نه که با یک امپلی فایر 2 کانال مدل کنوود 527 شروع کنید قیمتش حدود 200 هزار تومن هست.
هزینه پک سیم و اجرت نصب هم هست
فکر کنم حدود 800 هزار تومن بشه چون هم باند هم امپ از نوع درجه یک هستن
اگر دقیق بخوای رو 600 هزار تومن تنظیم کنید باید باند های ارزون قیمت تر انتخاب کنید
پخش های پایونیر اتفاقا صدای تیز بیشتری دارن کیفیتشون به نظر من مثل تلوزیون های ال ای دی میمیونه یه کم زیاد از حد صدای زیر و به اصطلاح تریبل داره ولی خوب بعضی های میپسندن تو ایران بیشتر صدای پایونیرو میپسندن ضمن اینکه پخش های خیلی باکیفیت تری هم دارن حالا من بخاطر کمبود بودجه اینو دارم انتخاب میکنم وگرنه شاید گرون ترین پخش تو بازار کنوود به زحمت به 800تومن برسه ولی پایونیر هم تنوع مدل هاش خیلی خیلی بیشتر هم قیمتهاش .پخش های کنوود به نسبت هم رنج خودش خیلی خیلی ارزون هستن شما پخش x400کنوود با 3850پایونیر مقایسه کنید سه خروجی داره 4ولت درصورتی که پایونیر تو این رنجقیمت دوتاخروج دو ولت rcaداره فقط.
حمید آقاشما 1260اینفینیتی روبه w311پایونیر ترجیح میدین ؟اگه نه من تا رنج 250چه سابی میتونم بگیرم صدای مطلوبی داشته باشه وهمچنین پخش 2950
سلام...
حمید اقا این پخش را داشتید یعنی الان ندارید این پخش را؟؟؟الان پس چی دارید؟؟
این پخش نسبت به پخشهای الپاین سری قدیم مثل سری 98 در چه سطحی هست؟؟
اگر این پخش اگر مشکل فنی یا قطعه اش معیوب شود لوازم یدکی اش گیر می اید؟؟
تشکر.....
اره دیگه منظورم همین بود کنوود کیفیت صداش از پایونیر بهتره و تیز نیست مخصوصا روی میدرنج و سوپر تویتر پخش پایونیر بزاری دیگه واویلاست یا حتی رو خیلی از باند ها ولومو که زیاد میکنی صدا تیزو تیزتر میشه و رو ولوم های بالا صدا کیفیتشو از دست میده ولی کنوود حداقل این مشکلو نداره پخش کنوود امکاناتش هم نسبت به قیمتش خوبه ولی انگار خروجیاش قدرت ندارن ضبط 2ولتی سونی از ضبط من که 4ولتیه قدرتش بیشتر بود تازه گینو برای اون پخش هنوز جاداشت تا نصف باز کنم
دوست عزیز میشه بگی چجوری میشه مقایسه کرد تو این سایت واینکه دیگر تست ها دقیقا تست چیو انجام میدن به نظر جالب میاد.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)