تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1459 از 1849 اولاول ... 459959135914091449145514561457145814591460146114621463146915091559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,581 به 14,590 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

آقا یه چیز عجیب. من تخلیه کردم ولی الان رفتم تو سایت های وب هنوز نام و نام کاربری من و پسوردم هست!!! یعنی هنوز می تونم تو سایتش وارد بشم .

جریان چیه؟

والله من راضی نیستم . می خوام تمام آثار حضورم تو های وب پاک بشه . من امروز می خوام برم ثبت نام کنم واسه ای دی اس ال . نکنه بگن تخلیه نشده . والله از این نکبت وب بعید نیست.

البته من خودم رفتم تو اداره مخابراتمون ظهری. از مسئول ام دی اف پرسیدم نامه تخلیه اومده از های وب . شمارمو چک کرد و گفت آره اومده و تخلیه زدیم .یه بار دیگه واسه محکم کاری پرسیدم مطمئن باشم اونم گفت آره ولی باز می ترسم از این آشغال وب چیزی بعید نیست والله!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

آقا یه چیز عجیب. من تخلیه کردم ولی الان رفتم تو سایت های وب هنوز نام و نام کاربری من و پسوردم هست!!! یعنی هنوز می تونم تو سایتش وارد بشم .

جریان چیه؟

والله من راضی نیستم . می خوام تمام آثار حضورم تو های وب پاک بشه . من امروز می خوام برم ثبت نام کنم واسه ای دی اس ال . نکنه بگن تخلیه نشده . والله از این نکبت وب بعید نیست.

البته من خودم رفتم تو اداره مخابراتمون ظهری. از مسئول ام دی اف پرسیدم نامه تخلیه اومده از های وب . شمارمو چک کرد و گفت آره اومده و تخلیه زدیم .یه بار دیگه واسه محکم کاری پرسیدم مطمئن باشم اونم گفت آره ولی باز می ترسم از این آشغال وب چیزی بعید نیست والله!!
    اگر لینک مودم ثابت نشه یعنی تخلیه شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

ای پی من بجای ایران > ایتالیا هست همیشه چرا؟
    ( بدون استفاده از فیلتر شکن)

4. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ای پی من بجای ایران > ایتالیا هست همیشه چرا؟
    ( بدون استفاده از فیلتر شکن)
    من آسیاتک داشتم اینطور بود. زنگ زدم گفتن: آی پی های ایران مسدود میشه و مجبور هستیم از آی پی خارج استفاده کنیم.
    حالت دور زدن تحریم.

6. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اگر لینک مودم ثابت نشه یعنی تخلیه شده

از راهنماییت ممنونم.خدا رو شکر چراغ ای دی اس ال مودمم ثابت نمیشه . پس تمامه. البته همون طور که گفتم به مخابرات هم مراجعه کردم و مسئول ام دی اف هم گفت تخلیه اش کردم . نفس عمیییییییق

البته من خودم امروز بعد از ظهر رفتم ثبت نام ای دی اس ال کردم . معروف ترین ارائه دهنده اینترنت تو استان بوشهر. خلیج آنلاین.

رفتم پیش مسئولش گفتم یه پینگی بگیر واسم . یه اسپید تست هم بگیر تا اون جا هم ببینم . هم اسپید تست. هم پینگ عالی بود. پینگ 40 !!!

خود فروشنده اینترنت 256 داشت با سرعت بیش از سیصد کیلو بایت تو دانلود منجر دانلود می کرد . نشونم دادتا باور کنم !! البته خودم خواستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    با PS4 گیم بازی میکنم از مخابرات نت داشتم پینگ خیلی بالا بود تخلیه کردم الان میخوام از های وب نت بگیرم باهاشون صحبت کردم گفتند مشکلی نیست. ولی اومدم اینجا رو خوندم کلا نا امید شدم.
    البته میخواستم از شاتل نت و یا صبا نت بگیرم که چند ماهه که اومدن تجحیزاتشونو نصب کردن ولی مخابرات بهش پهنای باند نمیده که شروع به سرویس دهی کنه.
    البته های وب منطقه ما تازه شروع به سرویس دهی کرده و منم فعلا یک سرویس استارتی گرفتم ببینم شرایط به چه صورته؛ خدا کنه خوب باشه.
    چون طبق گفته دوستان اگه بد باشه حاضرم نت نداشته باشم ولی اعصابم درست باشه پس اگه بد بود میره برای تخلیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

سلام
    با PS4 گیم بازی میکنم از مخابرات نت داشتم پینگ خیلی بالا بود تخلیه کردم الان میخوام از های وب نت بگیرم باهاشون صحبت کردم گفتند مشکلی نیست. ولی اومدم اینجا رو خوندم کلا نا امید شدم.
    البته میخواستم از شاتل نت و یا صبا نت بگیرم که چند ماهه که اومدن تجحیزاتشونو نصب کردن ولی مخابرات بهش پهنای باند نمیده که شروع به سرویس دهی کنه.
    البته های وب منطقه ما تازه شروع به سرویس دهی کرده و منم فعلا یک سرویس استارتی گرفتم ببینم شرایط به چه صورته؛ خدا کنه خوب باشه.
    چون طبق گفته دوستان اگه بد باشه حاضرم نت نداشته باشم ولی اعصابم درست باشه پس اگه بد بود میره برای تخلیه.
    های وب اصلا برای بازی انلاین و تلگرام و شبکه های اجتماعی و دانلود از سرورهای خارج از کشور خوب نیست اصلا طرف های وب نیای
    های وب یعنی اینترانت نه اینترنت

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    اخی الهی با اعصابت خدافظی کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سرویس راه اندازی شد ! پینگ 260 الی 300
    بعد از اتمام حجم درخواست تخلیه میدم.

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سرویس راه اندازی شد ! پینگ 260 الی 300
    بعد از اتمام حجم درخواست تخلیه میدم.
    این ادم گفتن به درد نمیخوره باز اومدی الانم میخوای تخلیه کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •