سلام دوستان،
تقریبا یک هفته است به دنبال خرید مودم فضای باز هستم! در ابتدا به مرکز خدمات نزدیک خونمون رفتم و گفتند خرید با ریسک هست و اگه انتن نده اصلا پس نمیگیرند! که قبول کردم.بعد گفتن موجودی نداریم باید بیانه بدم که برام بیارن! و باز هم قبول کردم!بعد پول پیک را هم حتی روی قیمت محصول کشیدند و مودم 399 تومنی 425 تومن برایم تمام شد اما چون نیاز داشتن چاره ای نبود! قرار بود همون روز تحویل بدهند ولی تا 2 روز بعدش خبری نشد و پس از پیگیری های فراوان بهم گفتند براشون نمیارزه برام مودم بیارند و سودی ندارند ! بنابراین گفتن که 40 تومن باید اضافه بدهم! یعنی مودم 399 تومنی 465 تومن شد! در نهایت هم گفت نخر از ما چون برات فعالش نمیکنیم:||| خلاصه که نشد بگیرم. زنگ زدم ایرانسل و قضیه رو گفتم و هیچ اهمیتی ندادند و گفتند برو از مرکزی خدمات در میدان امام خمینی بگیر !
رفتم انجا! جالبه که من در محدوده سبز کمرنگ هستم و تا سر کوچه هم محدوده سبز پررنگ هست و اون مرکز میگفت شما در محدوده قرمز نیستید! میگفتم قرمز اصلا نداریم یه سبز کمرنگه یه سبز پررنگ! گفت نه ! توی محدوده نیستید باید مودم 4جی بخرید !
دیگه با کلی کلنجار گفتم همینو مودم فضای بازو میخوام که گفت با کابل کشی و سایر متعلقات 1 میلیون باید بدی:|||||||| گفتم خود کارم شبکست همه چی دارم مودمو بده و فعال کنم من برم! خلاصه با کلی کلنجار فرمو پر کردم و دادم و بعد 5 دقه گفت سیستم قطع شده:| برو وصل شد زنگ میزنم بیای:!
یعنی واقعا نمیدونم چی بگم! اینقدر اذیت شدم این یک هفته که حد و حساب نداره:(( نمیدونم چرا نمیخوان این مودمو بدن