خیلی ممنون از دو دوست عزیز که به من جواب دادن
من یه سوال دیگه بپرسم
این هر از گاهی که میگید قطع میشه یعنی چقدر؟
دلیل اختلاف قیمت مثلا دیجی کالا با خود ایرانسل چیه (دیجی ارزونتره)
ممنون
خیلی ممنون از دو دوست عزیز که به من جواب دادن
من یه سوال دیگه بپرسم
این هر از گاهی که میگید قطع میشه یعنی چقدر؟
دلیل اختلاف قیمت مثلا دیجی کالا با خود ایرانسل چیه (دیجی ارزونتره)
ممنون
دوستان
یه مودم ارزون قیمت 4G میخام برای اینترنت همراه اول و ایرانسل که وصل کنم به لپتاپ و کارای روزمره رو انجام بدم
قیمت حداکثر ۱۵۰ تومن که هر دو رو ساپورت کنه
حداکثر هم دیگه بیشتر از ۱۰ مگ انتظار سرعت رو ندارم، ولی کیفیتش افتضاح نباشه که همینم نگیره.
اینجایی که ما هستیم تا سرعت ۲۰ مگ رو همسایه ها با ایرانسل میگیرن
لطفا پیشنهاد بدید
ممنون
3372
بهترين انتخاب
راحت هم آنلاك ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون
اما مدلی نیست که احتیاج به آنلاک نباشه؟
من میترسم نتونم آنلاک کنم بزنم خرابش کنم
هزینه آنلاک کردنش چقدره؟
سلام من با هات اسپات و از طریق یو اس بی شر میکنم نامحدود شبانه همراه اولو رو لپتاپ ولی مشکل اینه بعضی شبا بعد چند مدت میبینم اتصال برقرار نیست و دانلود وسطش قطع شده در صورتی ک تو گوشی نت هست باید هات اسپات و خاموش روشن کنم ک درست شه
مشکل از چیه؟ تنظیمات یا خود اینترنت؟ گوشی هم اپله
نمیدونم چرا قطع و وصلیش فقط ساعت یازده به بعد صبح شروع میشه چون من بسته پنج گیگ هفتگی میگیرم تا یازده خوبه بعدش مدام قطع میشه پیغام نو سرویس میده...به هر حال این موردو گفتم تا دوستمون خواست بخره اینم مد نظرش باشه
منظورم اینه هروقت بسته گرفتم یک ساعت اخر مدام قطع میشه کلا شبکه غیب میشه و چون با مودمهای دیگه تست نکردم نمیدونم دقیق مشکل از کجاست اما در کل مشکل خاصی نداشته واسم و عالی بوده..
فکر نکنم فرقی داشته باشن شما تو سایت راستین بازار هم برید ببینید اونجا چند میفروشن هرجا ارزونتر بود بگیرید..ولی نظر من اینه عصر برید نمایندگیای ایرانسل یا مغازه های کامپیوتری قیمت بگیرید شاید ارزونتر هم پیدا شد..
سلام
دوستان یه مودم هواوی به مدل E5577Cs-321 رو دارم که قفل شبکه هست کد انلاک براش تهیه کردم چند روزه درگیرشم نتونستم کد انلاکشو وارد کنم یعنی جایی تو مدم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرماییدب
با تشکر
دوستان برای مودم سیم کارتی 3G دی لینک وقتی با ویندوز XP کار میکنم پیامک ها راحت بر روی مودم میومد ، اما بر روی ویندوز 8 و 10 پشت سیم میمونه و باید یک بار مودم رو خاموش روشن کنم و از قسمت ذخیره در سیم کارت پیام رو دریافت کنم
کسی میدونه مشکلش چیه تا کمکم کنه ممنوم![]()
راستین بازار بد جور داره مشتریها رو فریب میده واقعا اینطوریشو فکر نمی کردم هر چقدرم گفتم این e5186s-61a ایرانسل رو تجمیع نمی کنه زیر بار نمیره
حالا ببینید کی گندش درمیاد.
این کامنت رو الان گذاشتم ببینید جواب میده و اجازه میده توی سایت ثبت بشه
این فایل رو هم ببینید تا دقیقا فرق 22 و 61 رو متوجه بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مدل 22 خودم که نوشته yes من 5 ماه پیش مدل 61 رو خریدم و یقین کردم جواب نمیده حتی از فروشنده علی اکسپرس هم 35 دلار جریمه گرفتم شاید عکسشو بزارم
اینم سند refund 35 دلار
یوزرهای خود اپتوس هم گفتن فقط روی 2300 تجمیع گرفتن
keywords:
huawei E5186s-61a
ca
تجمیع، پلاس ایرانسل
Last edited by ak313; 11-02-2017 at 23:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)