تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 191 از 419 اولاول ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,901 به 1,910 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

من دارم روی مودم استفاده می کنم . Huawei e5577s-321 هست و میخوام مشخصات سیگنال رو روی مودم ببینم . گوشیم هم آیفون هست .

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اون نرم افزار های روی اندروید نصب میشه و سیگنال بعضی مودمهای هواوی رو نشون میده. از اپل اطلاعی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سلام.ببخشید این مودم huawei e5186 که راستین بازار آورده رو سفارش دادم بصورت پرداخت در محل.حالا اینجا خوندم که دو فرکانس ایرانسل رو ادغام نمیکنه و خود راستین بازار ی تستی از همین 61a گذاشته.من گیج شدم بالاخره پشتیبانی میکنه یا نه.تستی که خودشون گذاشتن بصورت جدا روی فرکانس 1800 یک و خورده ای روی 2600 چهار و خورده ای و روی اتوماتیک تا هفت مگ سرعت گرفته.لطفا منو راهنمایی کنین که احتمالا امروز یا فردا بدستم میرسه که قبول نکنم.چون هزینه ش بالاس و نمیخوام پشیمون شم.ممنون ازتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

دوستان يه سوال . كانكتور Ts 9 رو چه مغازه هايي دارن؟ من تبريز هستم اگه جايي ميشناسيد راهنمايي كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.ببخشید این مودم huawei e5186 که راستین بازار آورده رو سفارش دادم بصورت پرداخت در محل.حالا اینجا خوندم که دو فرکانس ایرانسل رو ادغام نمیکنه و خود راستین بازار ی تستی از همین 61a گذاشته.من گیج شدم بالاخره پشتیبانی میکنه یا نه.تستی که خودشون گذاشتن بصورت جدا روی فرکانس 1800 یک و خورده ای روی 2600 چهار و خورده ای و روی اتوماتیک تا هفت مگ سرعت گرفته.لطفا منو راهنمایی کنین که احتمالا امروز یا فردا بدستم میرسه که قبول نکنم.چون هزینه ش بالاس و نمیخوام پشیمون شم.ممنون ازتون
    بگید یه عکس از داخل اطلاعات مودم بزارن یا خودتون چک کنید اگر

ca mode =yes
    نوشته بود ‍‍‍تجمیع می کنه و الا نه
    Last edited by ak313; 30-01-2017 at 13:44.

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

بگید یه عکس از داخل اطلاعات مودم بزارن یا خودتون چک کنید اگر

ca mode =yes
    نوشته بود ‍‍‍تجمیع می کنه و الا نه
    ممنونم.تو تستی که شما تو آپارات گذاشتین دیدم ca mod yes رو.خوبه اطلاع رسانی کردین وگرنه من الان پونصد و نود میدادم آخر پشیمون میشدم.من نمیدونم چرا سایتایی مثه دیجی کالا که ی قدم جلوتر از بقیه س مودم cat6 نمیاره.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

یعنی راستین بازار 61a اورده؟!
    جالبه کامنتها خوندم تو سایتش انکار میکنن که تجمیع نداره!! این همه منتظر این مدل موندم از خارج از کشور نگرفتم که اینجا با گارانتی و ارزونتر بخرم اخرشم مدل اشتباهی اوردن و تستی که کرده رو حالت اتومات میگه پلاس! همیشه اتومات نمیره رو پلاس باید قفل بکنن رو پلاس یا ادونسد ، جالبه قیمت بالاست گارانتی یکسالست و انلاک اپراتور استرالیاست یعنی انلاک فکتوری نبوده و مستقیم از شرکت هواوی خریداری نشده .هرچند پلاس همه جا ایران فعال نیست و جدیدا ایرانسل افت زیادی داره.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Last edited by amirbrad; 30-01-2017 at 14:18.

9. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

یعنی راستین بازار 61a اورده؟!
    جالبه کامنتها خوندم تو سایتش انکار میکنن که تجمیع نداره!! این همه منتظر این مدل موندم از خارج از کشور نگرفتم که اینجا با گارانتی و ارزونتر بخرم اخرشم مدل اشتباهی اوردن و تستی که کرده رو حالت اتومات میگه پلاس! همیشه اتومات نمیره رو پلاس باید قفل بکنن رو پلاس یا ادونسد .هرچند پلاس همه جا ایران فعال نیست و جدیدا ایرانسل افت زیادی داره.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    بله خودشون میگن ادغام میکنه دوتا فرکانسو.خودشونم زحمت میکش بالاخره میرن میارن خب عزیز نسخه کاملشو بیار.اگه قرار باشه عادی باشه با دویست تومنم میشه مودم خرید.

11. این کاربر از GhesseyeAmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد این مودمای مثلا 3372 یا 8372 ممنون میشم راهنمایی کنید:
    میشه با یه سیم کارت یک پیامک رو ارسال کرد و بلافاصله سیم کارت دیگه روش انداخت و یه پیامک دیگه فرستاد؟ و همینطور برای چندین سیکارت این کارو انجام داد با گوشی باید حتما ریستارت بشه و زمان زیادی میخاد! میخام ببینم با این دانگل میشه سریعتر این کارو انجام داد؟ اگه میشه زمان تعویض سیمکارت و آماده شدن دستگاه چقد طول میکشه؟
    کسی اگه میدونه لطفا جواب بده جوابش برام مهمه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اصلاحیه برای فرم ویر ص اول تاپیک برای مودم e3372-153
    با جرا کردن فایل inst_add_par در فایل زیر اطلاعات مربوط به باند مثل پهنای باند را هم ببینید.
    در پایان اینتر را بزنید تا مودم ریبوت شود ( سه چهار ثانیه بیشتر زمان نمی برد)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Click here to view the original image of 698x635px.

14. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •