ان73 یا کا800 ،یک بحث قدیمی و بی سر و ته!!!
ان73 یا کا800 ،یک بحث قدیمی و بی سر و ته!!!
بله میبینم که آقایون صحبت های عجیبی می کنن آخه کپی رایت تو ایران
من گفتم کپی رایت نیست، کجاش عجیبه؟ اگه میگفتم هست عجیب بود...
حداقل اگه میخوای این ریویوهات یه اعتباری داشته باشه، منبعش هم بنویس. آخه gsm.ir هم شد سایت؟ لااقل بگو ترجمه از فلان سایت...
تا اونجایی که من میدونم معتبرترین سایت در زمینه ریویو نوشتن همین Mobile Review اه
درسته metapex جان؟
(ببخشید که پستم زیاد به تاپیک ربط نداره)
نظر منم که مشخصه
N73![]()
منم نگفتم که سایت بدیه. اگه دقت کنی میبینی که من حرف S!N!STeR رو تکمیل کردم نه تایید.![]()
بعدشم تو همین ریویو نوشته که K800 از نظر مولتی مدیا بهتر از N73 هستش. خوب گوشی غیر از جنبه ارتباطی به عنوان یک وسیله سرگرمی استفاده میشه دیگه. لطفا نگین که دلیلش برای این حرف چی بوده، نتیجه ای که گرفته مهمه. با این شد سه جا که گفتنK800 بهتره (GSMArena و GSM Mobile Awards) . دیگه کی باید بگه تا قبول کنین؟راستی یادم رفت،تو Cnet هم انتخاب سردبیر شده و خدا میدونه چند جای دیگه که منو تو نمیدونیم...در ضمن تنها قابلیت و برتری قابل توجه N73 نسبت به K800، برنامه های مخصوص سیمبینه ولی اینم به دردسرها و مشکلاتی که سیمبین داره نمی ارزه.
من خودم ریویو سایت mobile review رو کامل خوندم
اصلا جایی این حرف رو نزده
اینو مطمئنم
به هیچ وجه نگفته که K800 برتر از N73 اه
و مطمئنم که هیچ سایتی این حرف رو نمیزنه. چون خیلی خنده داره
K800 یه مزیت هایی داره و N73 یه مزیت های دیگه
اما در کل N73 برتر از K800 اه
اما هیچ سایت معتبری نمیتونه بگه که کدوم بهتره. چون تصمیم نهایی رو خدو کاربرا با توجه به نیازشون میگیرن
و اینکه یه سایت بگه "در کل فلان گوشی بهتره" کاملا غیر منطقیه
و هیچ جایی هم اینو نگفته![]()
بازم این بحث قدیمی... بابا مقایسه نکنید اینارو ... اصلا قابل مقایسه نیستن. n73 یه گوشی Smart phone در حالیکه k800 یه گوشی Cellular phone .
n73 جز گوشی های هوشمنده اما k800 یه گوشی معمولیه... در ضمن صحبت gsm.ir رو نکنید که من هر وقت بیکار میشم میشینم سوتی هاشو میگیرم خیلی باحالن....
آقا یکی بیاد این تاپیک تکراری قفل کنه !!! آقایی که این تاپیک رو زدی یه سرچ کن همچین چیزی بود
اخ
اصلا اون تاپیک رو یادم رفته بود
اشتباه از من بوده
درسته تاپیک مشابه داشتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)