میگفتن با این برنامه میشه که
Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
میگفتن با این برنامه میشه که
Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
نه نمیشه فقط با برنامه میشه پیامک فرستاد
دوستان مودم 3g رایفای آنلاک میشه ؟؟؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام
دوست عزیز ممنون!
فقط طریقه استفاده از این برنامه رو هم میشه بفرمایید؟!
خیلی ممنون بابت تمامی زحمات
دوستان مودم 8372 را چجوری میشه باندشو تغییر داد؟اصلا چجوری بفهمم الان باند پیشفرضش چنده؟
سلام آقایون
من یه مودم z6000 ایرانسل دارم چجوری میشه آنلاکش کرده؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید![]()
دوستان سلام
من یک عدد مودم E3372 دارم و وقتی شب میخوام بزارم رو دانلود به مشکل قطع شدن نت بر میخورم ! تقریبا بعد از ۱ دقیقه از گذشتن تایم دانلود ! فقطم مشکل با Reboot کردن مودم حل میشه و وقتی دوباره میزارم رو دانلود این اتفاق تکرار میشه
اونم به این صورت که فقط تو دانلود شبانه ( دانلود ۵ گیگ ۶ تا ۱۲ قضیه اوکیه) این مشکل به وجود میاد و فقط فقط رو باند 4G ! رو باند 3G این مسئله برطرف میشه ... عجیبه ! آنتم هم ۵ خطش پره ......
آیا مشکل از سمته ایرانسله؟ محدودیت سازی آیاااااا ؟!!
یا از طرف دستگاس؟
در ضمن من قبلا از بسته های نیم ساعت نامحدودم استفاده میکردم که اونم این مشکلو داشت ولی وقتی چنتا بسته می خریدم پشتش مینداختم مشکل حل میشد !!!!! ( رکب میخورد آقا دزده )
نظرتون چیه آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان کسی نمیدونه مودم 3g رایتل ایا انلاک میشه یا نه؟؟؟
رایفای
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام دوستان من از دیواندره کردستان مزاحم شدم از اینترنت تری جی همراه اول با موبایل دانلود میکنم و سرعت دانلودم در بهترین حالت 1.2 مگابایت میباشد و در طرح نامحدود 2 الی 7 تقریبا 10 گیگ میتونم دانلود کنم از عزیزان سوالاتی داشتم خواهشا پاسخگو باشید:
1-اگه با کامپیوتر و دانلود منیجر دانلود کنم میزان سرعت و دانلودم تاثیر میگذارد؟
2_اگه مودم بگیرم چطوره تاثیر داره؟
3_بی زحمت یه مودم خیلی خوب و حرفه ای با آنتن جهت بالا بردن سرعت معرفی نمایید هزینه برام مهم نیست تا 2 میلیون تومان میتونم خرج کنم فقط سرعت دانلودم بره بالا بتونم در طرح نامحدود 1الی 11 تقریبا 50 گیگ دانلود داشته باشم ممنون////
سلام
۱ صد در صد
۲ بله تا ثیر داره البته بستگی به مودم و مدلش داره
۳ یه سری دستگاه هایی هستن اسمشون sxt lte ساخت شرکت mikrotik قیمتشون بین ۵۰۰تا۶۰۰هست وصل میکنی بیرون از خونه خودش مثل انتن عمل میکنه سیمکارتم میخوره،اما نیاز به کابل cat 4 دارین با روتر یا دستگاه دیگه(من از این دستگاهه و نحوه کارش خبر ندارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)