نه هديه چيزي ندادن هفت هزار تومان هم پول گرفتن... بسته هاي آلفا پلاس رو كه هميشه ميخرم ولي هميشه رو ٣جى هست يا گوشيم ساپورت نميكنه يا منطقه امون اصن ٤جى همراه اول رو نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه هديه چيزي ندادن هفت هزار تومان هم پول گرفتن... بسته هاي آلفا پلاس رو كه هميشه ميخرم ولي هميشه رو ٣جى هست يا گوشيم ساپورت نميكنه يا منطقه امون اصن ٤جى همراه اول رو نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
گوشی شما ساپورت میکنه رو نقشه ببینید محل زندگی شما 4g همراه اول هست یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جستجوی دستی شبکه های موبایل چطور 4g رو پیدا میکنه ؟ اگه باشه اصلا در این شبکه ثبت میشه ؟
یک سری از ۵ ها باند پوششی همرا اول رو ساپورت نمیکنه واسه همین به ۴جی وصل نمیشین
شما چک کنین که پارت نامبر گوشیتون چیه و باندهای ساپورت نسل ۴ش کدومهثببینید ۱۸۰۰
یا ۲۶۰۰ رو ساپورت میکنه یا نه
دوستان من امروز با سیم کارت 3g همراه اول دانلود شبانه کردم. صبح دیدم که تا ساعت 5 صبح حدود 19 گیگا بایت رو دانلود کرده و بعد شارژ رو تموم کرده!!!
پس محدودیت 20 گیگی داره؟ سیم کارت های 4g هم محدودیت دارن؟
ربطی به نوع سیم کارت نداره
بسته های 2 تا 7 صبح محدودیت دانلود حدودا 18 گیگ دارن.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
بسته های 1 تا 11 چطور؟
ربطی به سم کارت 4جی نداره من سیم کات 4 جی دارم و تقریبا آنتن 4جی همراه اولم 4 خطش پره
چند روز پیش اینجا ....
گفتم مواظب باشید بسته های 2 تا 7 محدودیت 17 گیگ و نیم دارن و بیشتر از این مقدار دانلود کنید شارژ تون صفر میشه بعضی ها قبول نکردن....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسته های 1 تا 11 من خودم استفاده نکردم ولی کامنت های قبلی دوستان رو بخونی کسی در مورد محدودیت حجم چیزی نگفته احتمال خیلی زیاد نامحدود واقعی هست ولی برای اطمینان اگه یه موقع خواستید استفاده کنید حداکثر تو سیم اعتباری تون 200 تک تومنی بیشتر پول نزارید که اگه یه موقع شارژتون صفر شد ضرر زیادی نکنید
Last edited by Arsenal2012; 24-01-2017 at 11:10.
محدودیت بسته های 1 تا 11 صبح، سی گیگ بود. اما حالا که بسته های 2 تا 7 رو که قبلا بیست گیگ بود رو کردن هفده و نیم گیگ، احتمالش زیاده که سی گیگ اون بسته ها رو هم کرده باشن مثلا بیست و پنج گیگ
1تا 11محدودیت نداره
كارت ملي يا گواهي نامه طرح جديد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)