سلام دوستان چندتا باند یایز ۵ در ۷ اگر میشناسید با قیمتش معرفی کنید ممنون میشم
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام دوستان چندتا باند یایز ۵ در ۷ اگر میشناسید با قیمتش معرفی کنید ممنون میشم
سلام
RCA درست و غلط نداره. امکان داره چپ و راست رو جابجا بزنید.البته ممکنه خود کابل از داخل مشکل داشته باشه.البته کابل طلائی رنگه سر فیشش ظاهرا بخشیش کنده شده.به نظرم عوض بشه بهتره.
در مورد گین که تا وسط بازه کار غلطی هست. با رها در مورد تنظیم صحیح گین توضی دادم سه تا لینک هم کهخ تو امضاء ام گذاشتم تا مطالعه کنید اما ظاهرا کسی نگاه هم نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لینک فوق تنظیم گین رو پیدا کنید و دقیق آمپتون رو تنظیم نمائید.
در مورد نصبRCA ها هم بله درسته. برای هر جفت اسپیکر یگ جفت کابل نیازه. حالا چه یک جفت اسپیکر به دو کانل وصل بشه یا یه ساب بریج بشه به دو کانال.
سلام برهان جان.
من اشتباها نوشتم PM تو تلگرام بوده. شب جمعه از ساعت 8 و خورده ای تا حدود 11 چت کردیم. همچنین جمعه شب 10 تا 10:30چطوری همه اونا رو بیارم اینجا
دوستان هم هر کسی سوالی داره بنده تا جائی که سواد دارم در خدمتش هستم.
سلام
من با هلیکس موافقم.
به خاطر ضعیف بودنش هست. چون اکثر ما ایرنیا دوست داریم اسپیکرمون برامون بکوبه.و تو ولومهای بالا تحت فشار به پاخ پاخ نیوفته اما هلیکس متاسفانه اینگونه نیست و نمیشه فشار بهش آورد وگرنه از نظر کیفیت صدا واقعا عالیه.
کجا توضیجح دادید دوست عزیز؟ منظورم کدوم پست؟
من یه سری سوال دارم درباره نرم افزار دارم
کسی اطلاع نداره ؟
مرسي دوست عزيز
از تپتاك استفاده ميكنم بخاطر همين امضاها ديده نميشه!
اما در مورد تنظيم آمپ و گين دقيقا همونطوري كه شما هم توضيح داده بوديد توي تاپيك ، تنظيم كرده بودم و منظورم از اينكه كين تا وسط باز بوده اين بوده كه تا اومجا باندم كشش داشته و ديستورشن نداشته ! به قول خودمون معمولا گين آمپم رو ساعت ١١ هست و صدا هم خوبه.
الان تقريبا صدام خوب شده يه جفت كامپ رو معمولي وصل كردم به دو كانال كه ٧٥ تا بستشه و كواك رو بريج بستم ولي يه مشكل دارم ، بعضي وقت ها يه مقدار ولوم ميدي يا حتي ولوم پايين بعضي وقت نور پشت آمپر و نور داخل كابين كم و زياد ميشه ! فكر نكنم مصرف برق وسيله هام سنكين باشه جمعا يه جفت كامپ ٧٥ وات و يك جفت كواك ١٠٠ وات وصله.
كابل منفي م زياد بنظرم رديف نيست ديدم نوشته بوديد كابل رديف باشه يعني انقدر ميتونه تاثير داشته باشه برا اين قطعاتس كه گفتم ؟!
ولوم هم كه پخشم ٤٠ تايي تا ٢٩ ميبرم قطع ميشه و مجدد وصل ميشه مربوط به برق ميشه با تفاسير بالا يا پروتكت آمپ ؟!
چون تا ولوم ٣٩ ديستورت ندارم !
پيشنهاد شما چيه ؟!
تعويض كابل مثبت منفي ؟
خازن ؟
بخاطر اينكه ممكنه باندي كه رو بريج بستم استيبل نباشه ؟
تعويض باطري كه مقدور نيست برام از لحاظ مالي.
آمپ هرتز he4
كامپ mtx tunder 6000
كواكسيال راكفورد t1693
پخش پايونير 3150 dvd
باطري هم فك كنم ٦٦ آمپر باشه.
ماشين هم تازه خريدم و كابل كشيش رو طرف برنداشت اون كابل هاي ديگه رو ماشين چيه ديگه ؟ چند تا مثبت گرفته از باطري ؟![emoji848].
كابل مثبت و منفي هم عكس زير :
![]()
Last edited by sougand1389; 12-01-2017 at 17:31.
سلام
با اجازه از اساتید
باید حتما حتما سیم منفی تونو قوی تر کنید
همچنین منفی باطری به بدنه هم باید قوی کنید
زیر اتسالات هم باید از رنگ پاک کنید
من خودم این کارارو انجام دادم
باور نکردنی بود برای خودم
صدا و بیس سیستمم میتونم بگم دوبرابر شد
فعلا وقت نکردم از دینام به باطری هم تقویت کنم
چون سیمش خیلی نازکه
سیم ها هم مرتب کن چون این شلختگی باعث نویز های کوچولو میشه
Last edited by alihadady1; 12-01-2017 at 20:00.
سلام حمید جان احوالت خوبه ؟ ببخشید مزاحمت شدم
برای یکی ازدوستان میخوایم باکس برای سابش درست کنیم تویه کاتلوگ ساب اینا رو زده :
Sealed box volume : 28.3liter
Sealed Box Dimensions : 375 x 360 x 350mm ( 21mm thick MDF)(WxHxD)
منظورش رو از WxHxD نفهمیدم اگه میشه خودت یه زحمت بکشی اندازه دقیق بدی برای همین 28.3 لیتر (سیلد) که راحت باکس رو بسازم ممنون میشم
Last edited by nemesis_22044; 15-01-2017 at 12:09.
خوب داداش ،خوشبختانه شما ساده ترین جاشو متوجه نشدید! وگرنه باید خود آقا حمید راهنمایی میکردن.
WxHxD مخفف Width x Height x Depth هست!
که Width یعنی عرض
و Height یعنی ارتفاع
و Depth هم یعنی عمق
Last edited by amir200812; 15-01-2017 at 15:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)