تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 17 اولاول ... 41011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 167

نام تاپيک: عبور ۱۳ میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج!!!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نه چند صفحه پیش یه سری گفتن دختری که تو یه خانواده زندگی میکنه اگه بره بده به خودش مربوطه و به خانواده و برادر و پدر ربطی نداره. حالا سوال من اینه که اگه پسر خانواده هم بخواد از همین آزادی بی حد و مرز استفاده کنه و بره سمت مواد مخدر بازم حتما به خانواده ربطی نداره؟ این دیگه چه مدلشه؟

نه مسلمونم نه مسیحی اما اصلا تو کتم نمیره دختری زناکار تو یه خانواده زندگی کنه و اعمالش به کسی ربطی نداشته باشه.
    شما به همون اندازه که فکر میکنید دختر یک خانواده تنش تحت مالکیت پدرشه، پسر یک خانواده هم تنش به والدینش محدوده؟ یعنی پسر خانواده بخواد رابطه جنسی داشته باشه به همون اندازه معتقدی باید ممنوعش کرد؟
    شما که حداقل اعتقاد داری اختیار بدن خودت مال خودته به کسی ربطی نداره شما سیگار میکشی یا موهاتو چجوری میزنی؟ خب سعی کنید بفهمید کسی که فکر میکنید پدر خانواده مالکشه هم همون حسی رو داره که شما داری اگه بهت بگن موهاتو اینجوری مدل نده یا اینجوری لباس نپوش. حالا حتی اگه این مدل موی شما به اندازه یه اعتیاد برای والدین سخت باشه پذیرشش بازم منطق قضیه عوض نمیشه. مگه ما تو جامعه ای زندگی نمیکنیم که تا 10 15 سال پیش یه ژل ساده مو تابو بود!
    کسی نمیگه اعتیاد خوبه یا رابطه جنسی خارج از عرف خوبه. متاسفانه ما هنوز یاد نگرفتیم وقتی بنیادهای اخلاقیمون نقد میشه هدف بی اخلاقی نیست. بحث اینه که اگه یکی از نظر شما احمقه و داره زندگیشو خراب میکنه، هیچ قاعده و قانونی نمیگه که من و شما می تونیم بهتر از اون براش تصمیم بگیریم چون ما هم همون اندازه انسانیم که اون هست و میتونیم احمیق باشیم!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

2. 9 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

به خدا اعتقاد دارم اما مسلمون یا مسیحی و کلا مذهب خاصی ندارم.

منظورم از زنا رابطه جنسی خارج از اخلاق و انسانیت بود. اما به آزادی بیش از حد هم اعتقاد ندارم اصلا چون انسان بوزینه ای سرکشه مگر اینکه خلافش ثابت بشه. قبلا هم گفتم اگه قرار هست آزادی باشه باید واسه همه باشه نه فقط آزادی زیر شکم. یکی مثل من ماشین بازه دوست داره با سرعت زیاد رانندگی کنه اما آزادی نیست ... یا خیلی کارهایی که دوست دارم انجام بدم اما حتی تو آمریکا هم آزادیش نیست! تو آمریکا فقط فساد جنسی آزاده تو بقیه موارد از ایران سختگیر تره ...

متاسفانه اینطور نیست. کمتر کسی عقل و شعور داره اگه اینجوری بود که دنیا انقدر داغون نمیشد. این همه جرم و جنایت همه از سرکشیه موجودی به اسم انسانه.
    .............................................
    اول قبل از هر چیزی اخلاق و انسانیت مد نظر شما چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدین.
    آزادی خیلی خوبه به شرطی که این آزادی برای انسانهای دیگه ضرری نداشته باشه.

برا مثال من میخوام با جنس مخالف خودم رابطه ی جنسی برقرار کنم، میریم جای خلوت و با رضایت کامل دو طرف کار خودمون رو میکنیم و تمام میشه، الان آدمی مثل من اخلاق و انسانیت مد نظر شما رو زیر پا گذاشتم؟ حتما باید بیام و از شخص شما اجازه بگیرم و بگم که این رابطه رو میخوام بر قرار کنم، آیا اجازه میدین؟ انسانی هست؟ یا اخلاقی هست؟

فساد جنسی رو با روابط آزاد و عاشقانه ی انسانی قاطی نکنید، در ایرانش هم فحشا بیشتر از اون آمریکاست ولی خوب جلو چشم نیست.

اتفاقا عقل و شعور به وفور در انسانها دیده میشه، فقط یه اقلیتی هستند که می خوان دنیا رو به طرفی ببرن که خودشون دوست دارن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

شما به همون اندازه که فکر میکنید دختر یک خانواده تنش تحت مالکیت پدرشه، پسر یک خانواده هم تنش به والدینش محدوده؟ یعنی پسر خانواده بخواد رابطه جنسی داشته باشه به همون اندازه معتقدی باید ممنوعش کرد؟
    شما که حداقل اعتقاد داری اختیار بدن خودت مال خودته به کسی ربطی نداره شما سیگار میکشی یا موهاتو چجوری میزنی؟ خب سعی کنید بفهمید کسی که فکر میکنید پدر خانواده مالکشه هم همون حسی رو داره که شما داری اگه بهت بگن موهاتو اینجوری مدل نده یا اینجوری لباس نپوش. حالا حتی اگه این مدل موی شما به اندازه یه اعتیاد برای والدین سخت باشه پذیرشش بازم منطق قضیه عوض نمیشه. مگه ما تو جامعه ای زندگی نمیکنیم که تا 10 15 سال پیش یه ژل ساده مو تابو بود!
    کسی نمیگه اعتیاد خوبه یا رابطه جنسی خارج از عرف خوبه. متاسفانه ما هنوز یاد نگرفتیم وقتی بنیادهای اخلاقیمون نقد میشه هدف بی اخلاقی نیست. بحث اینه که اگه یکی از نظر شما احمقه و داره زندگیشو خراب میکنه، هیچ قاعده و قانونی نمیگه که من و شما می تونیم بهتر از اون براش تصمیم بگیریم چون ما هم همون اندازه انسانیم که اون هست و میتونیم احمیق باشیم!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    شما میشه دیگه پست های منو نقل قول نگیری؟
    وقتی 180 درجه با من فرق میکنی دلیل نداری ر به ر پست های منو نقل قول بگیری و مخالفت خودتو باهاش اعلام کنی.

من گفتم دختر نباید خانواده اش رو بی آبرو کنه همونطوری که پسر نباید با مسائلی مثل اعتیاد واسه خانواده مشکل ایجاد کنه. این چه ربطی به مالکیت بدن و آزادی و اینا داره؟
    حقیقته اگه پسری سکس داشته باشه واسه خانواده اش بی آبرویی به بار نیاورده اما دختر با توجه به شرایط جسمی و اون 76 حرکت آنگالیایی که میشه روش پیاده کرد قضیه اش فرق میکنه.
    Last edited by تانکر; 13-01-2017 at 09:28.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

حقیقته اگه پسری سکس داشته باشه واسه خانواده اش بی آبرویی به بار نیاورده اما دختر با توجه به شرایط جسمی و اون 76 حرکت آنگالیایی که میشه روش پیاده کرد قضیه اش فرق میکنه.
    ... What the

6. 5 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چندین ماه بحث با شما احتمالا کافیه
    من فقط احساس تاسف میکنم برای شرایط زندگی دختر احتمالی شما در چند دهه آینده

8. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چندین ماه بحث با شما احتمالا کافیه
    من فقط احساس تاسف میکنم برای شرایط زندگی دختر احتمالی شما در چند دهه آینده
    چشم ... بیشتر برای خودتون احساس تاسف کنید که دختر احتمالی شما در آینده بخواد تهران رو آباد کنه.

شماها اگه مرد بودید و قدرت کافی جنسی داشتید فرق بین رابطه زنا و رابطه سالم جنسی رو درک می کردید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من ازدواج نمی کنم چون زیر بار مسئولیت مالی (مهریه) نمی خوام برم پول هم اون قدر ندارم و زیاد هم مذهبی نیستم که بخوام اجباری بدونم ازدواج رو. بحث اصلی اینه که آیا کیفیت زندگی شما با مجرد بودن یا شریک زندگی داشتن بهتر میشه یا بدتر؟ آیا موفقیت کاری براتون مهمه یا آرمان های دیگه مثله داشتن بچه ؟ بعضی ها اولویتشون با رتبه علمی و صنعتی هست بعضی ها هم خانواده براشون مهم تر هست.

یه مغلطه هم این جا میارم : سازمان ملل همه رو مجبور نکرده که ازدواج کنن. ازدواج یه جور قرارداده. آمار ازدواج و طلاق مثله آمار بیکاری می مونه. آمار بیکاری فقط می تونه بگه با یه معیار خاص(چند ساعت در هفته) بیکار داریم. نمیاد بگه آیا کسی که کار داره صلاحیتش رو داره؟آیا فرد مدرک تحصیلی اش به کارش می خوره؟ آیا علاقه به کارش داره؟ آمار جوانان عذب هم همین طوره، لزوما مجردی در سن بالا بدبختی نیست. لزوما فشار جنسی رو جوان مجرد تجربه نمی کنه. فقط مدرک قرارداد رو نداره.

ویرایش :

شماها تا حالا اون زن هایی رو دیدید که وقتی بعد از 10 سال می بینن شوهرشون پتانسیل نداره؟ تا حالا اون زنهایی رو دیدید که بعد از یه مدت شوهرشون رو بی عرضه می بینن و جدی نمی گیرن؟ تا حالا مردهایی رو دیدید که وقتی می رسن به یه شغلی می خوان یه روال ثابت تو زندگی شون داشته باشه و زن هاشون از این روال ثابت خسته بشن؟ یکم در این مورد هم فکر کنید البته off topic هست اما بدم نیست اون ور قضیه رو هم ببینید. ترس از شکست های روحی و عاطفی. ما هممون دنبال آرامش هستیم.
    Last edited by salman2003; 13-01-2017 at 13:16.

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

چشم ... بیشتر برای خودتون احساس تاسف کنید که دختر احتمالی شما در آینده بخواد تهران رو آباد کنه.

شماها اگه مرد بودید و قدرت کافی جنسی داشتید فرق بین رابطه زنا و رابطه سالم جنسی رو درک می کردید.
    .............................
    سلام
    عزیز اون مثالی که من در بالا آوردم رو نگفتین
    حالا رابطه زناست یا رابطه سالم جنسی؟

12. این کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

موضوع تایپیک عبور 13 میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج هست طرف اومده از روشهای نوین زندانی کردن نوامیسش پرده برداری میکنه.
    انسان چه دختر چه پسر تا سن هجده سالگی تحت نظر و حمایت پدر و مادر هست.بعد از اون سن آزاد انتخاب بکنه که با هرکس دلش خواست رابطه داشته باشه به هیچکس هم مربوط نیست.
    به نظرتون این 13 میلیون مجرد الان همشون باکره نشستن تا یه مرد با اسب سفید بیاد یا یه دختر آفتاب مهتاب ندیده از پشت کوه بیاد و با هم خوشحال تا آخر عمر زندگی کنن؟
    دولت به جای اینکه مسیر مناسب بوجود بیاره برای رسیدن دو جنس مخالف تو بهترین حالت جلوی بیرون اومدنه آمار مجردا و بیکارا و افزایش جرم و جنایت رو گرفته.
    حالا نسلهای قدیم یکم خوددار بودن و تحمل میکردن نسل های جدید همین الان خیلی راحت دارن بدون دنگ و فنگ ازدواج سنتی با هم میرن زیر یه سقف زندگی میکنن.
    خوشم میاد با وجود رسانه های آزاد هر روز افراد نسبت به حقوق خودشون آگاه میشن و نسل این موجودات مریضی که خودشونو صاحب دختر و خواهرشون میدونن داره منقرض میشه.

14. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

.............................
    سلام
    عزیز اون مثالی که من در بالا آوردم رو نگفتین
    حالا رابطه زناست یا رابطه سالم جنسی؟
    من نباید جواب بدم باید از خانواده اون دختره پرسید که راضی هستن دخترشون به 76 روش آنگالیایی مورد عنایت قرار بگیره.
    پس فردا هم ولش کنن بره یکی دیگه پیدا کنه.

اینجا خانواده رد میشه آدم رو مجبور میکنید هرچی بگه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این چیزا قوانین و آداب و رسوم خودش رو داره. شما مستراب هم میخواهی بری قوانین خاصی داره که باید بری جای خاصی کارتو بکنی نمیتونی واسط خیابون کارتو انجام بدی. رابطه جنسی هم همینه و باید قوانینش رعایت بشه. هیچ ربطی هم به زندانی شدن و این حرفا نداره! شما دست به آب داری باید بری دست به آب نمیشه که وسط خیابون بر*نی و بگی من زندانی نیستم!

خیلی راحت دارن بدون دنگ و فنگ ازدواج سنتی با هم میرن زیر یه سقف زندگی میکنن.
    فکر نکنم بیشتر از 1 ماه طول بکشه و مرد با لگد اون زن رو از خودش دور نکنه و حالا تکلیف چیه اون زن باید دوباره بیاد تو خانواده اش دیگه؟ پس به خانواده مربوطه ...
    یعنی دختر سنش برسه به 40 سال و هر روز بره زیر سقف یکی و دوباره شب برگرده پیش خانواد اش؟
    Last edited by تانکر; 13-01-2017 at 17:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •