سلام
بله متاسفانه هلیکس غیر رده پرسیژن به بالا در کنار صدای خیلی خوبی که داره اما ضعیفه و توان خوبی نداره.تقریبا حجم صداش مثل فابریکیها هست ولی کیفیت صداش خیلی بهتره.
در مورد میدبیس و سوپر تویتر خیر اصلا توصیه نمیکنم.اگر صدای خوب و با کیفیت میخواهید که خستتون نکنه کامپوننت خوب بهترین انتخاب هست.میتونید عقب رو کواک 9*6 نصب کنید ولی وجود ساب ووفر به نظر من واجبه.
سلام مرتضی جان.ممنونم
نه خیلی زیاد نیست.هر دو نسبت به قیمتشون خوب هستند.مهمتر از ساب باکسشه که متریال خوب داشته باشه و خوبب و اصولی هم ساخته بشه.
سلام.
هر سه ست جزو بهترینها هستند و انتخاب اینکه کدوم بهتره مشکله.این دیگه بر میگرده به سلیقه شنیدای شما و میزان بودجتون.
مثلا ساب های 12 اینچ فرکانس پائین رو به خاطر Cone Area بیشتر بهتر اجرا میکنن و ووفرهای کوچکتر بیسهای محکمتر و پانچی تر بهتون تحویل میدن.
از نظر من همه خوبن.
امپی که انتخاب کردین هم مناسبه برای کامپوننتها ولی اگر بخواهید باهاش بریج و ساب هم درایو کنید چون مشخصاب توان روی بریج رو نگفته نمیدونم چقدر خروجی میده اما بعید میدونم بتونه کامل ساب ها رو درایو کنه
در حال حاظر هم هیچ کدوم موجود نداره شرکت ولی ان شاءالله تو اسفند ماه موجود میشن.
اکسسوری هم پک برق گیج 4 برای هر جفت کانال آمپلیفایر یک جفت کابل RCa سیم اسپیکر خوب ،دمپینگ کردن درها و...
سلام حامد جان خواهش میکنم مراحمین.
با توجه به آمپتون مجبور هستین E62c بردارید. به مچ فکر نکن.
اما اگر آمپ بهتری داشتید بدون شک p62 انتخاب خیلی خوبی میشد.