تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2134 از 2365 اولاول ... 11341634203420842124213021312132213321342135213621372138214421842234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,331 به 21,340 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه borhan_3010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز خصوصاً آقا حمید که انصافا اینجا زحمت زیادی می کشن

بنده یه ال 90 پارس خودرویی گرفتم
    پخش اش JVC بود عوض کردم Pioneer 9650bt
    حالا می خوام صدا رو ارتقا بدم تا 1 تومن کنار گذاشتم فعلا ، اگه کمه بعدا می خوام ارتقا بدم
    چی بگیرم بهترین صدا رو بده = صدای واضح + بیس نرم + حجم صدای مناسب = طوری که نیم ساعت گوش بدم سردرد نگیرم و تو ماشین از صدا لذت ببرم.

(یه دوستم از کاپا 11 و آمپلی 8400 تعریف میکرد، البته همونطور که خودتون فرمودین ظاهراً کامپ + ساب برای کیفیت بهتره)

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.حمید اقا چرا کامپونتی که برای پسر دایی نصب کردید کراسش راتوی صندوق عقب نبردید..همان جلو ول نصب شده بود....جلو توی دید امکان دزدیدن بیشتر نمی شود..
    سلام
    نيازي نيست بره عقب اونجوري بايد كلي پول سيم بده،نه اصلا ديد نداره
    سلام خدمت همه دوستان عزیز خصوصاً آقا حمید که انصافا اینجا زحمت زیادی می کشن

بنده یه ال 90 پارس خودرویی گرفتم
    پخش اش JVC بود عوض کردم Pioneer 9650bt
    حالا می خوام صدا رو ارتقا بدم تا 1 تومن کنار گذاشتم فعلا ، اگه کمه بعدا می خوام ارتقا بدم
    چی بگیرم بهترین صدا رو بده = صدای واضح + بیس نرم + حجم صدای مناسب = طوری که نیم ساعت گوش بدم سردرد نگیرم و تو ماشین از صدا لذت ببرم.

(یه دوستم از کاپا 11 و آمپلی 8400 تعریف میکرد، البته همونطور که خودتون فرمودین ظاهراً کامپ + ساب برای کیفیت بهتره)
    سلام خواهش ميكنم نظر لطفتون هست
    ١ تومن كمه بايد حتما افزايش بدين بودجتون رو
    بله بهترين كيفيت رو تركيب كامپوننت و ساب ووفر ميده
    ميتونيد كامپوننت رو rs165slim آمپ رو FD75C4 و ساب هم باكس فابريك m10vb نصب كنيد
    ٦٣٠+٩٠٠+٤٤٠
    اكسسوري هم حدود ٣٠٠ در نظر بگيريد
    بهتره درها ر هم حتما دمپينگ بزنيد واقعا موثره،دو در كامل ٣٠٠
    هزينه نصب حدود ٢٥٠

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    405 تیوفایو دارم میخوام از اون مدل پخش تصویری که دوربین دنده عقب و نقشه جی بی اس داره و کامل عوض میشه داشپورد بخرم.ممنون میشم بگید چه مدلی بخرم و قیمتش و کیفیتش چطوره

تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

سلام خواهش ميكنم نظر لطفتون هست
    ١ تومن كمه بايد حتما افزايش بدين بودجتون رو
    بله بهترين كيفيت رو تركيب كامپوننت و ساب ووفر ميده
    ميتونيد كامپوننت رو rs165slim آمپ رو FD75C4 و ساب هم باكس فابريك m10vb نصب كنيد
    ٦٣٠+٩٠٠+٤٤٠
    اكسسوري هم حدود ٣٠٠ در نظر بگيريد
    بهتره درها ر هم حتما دمپينگ بزنيد واقعا موثره،دو در كامل ٣٠٠
    هزينه نصب حدود ٢٥٠
    حرف تون کاملا درسته و مسلماً هرچقدر پول بدی همون قدر آش میخوری!
    ولی متاسفانه بودجه منم محدوده و بیشتر از این نمیخوام خرج کنم.
    اگه میشه یه سیستم دیگه پیشنهاد بدین که حدودای یک میلیون قیمت داشته باشه، حالا ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن اینور اونور راه داره
    آدم سیستم بازی نیستم اهل کل کل و این حرف ها نیستم بیشتر دوست دارم خودم و توی ماشین از عمق بیس گرم و جزئیات صدا لذت ببرم. اکثراً ولوم متوسط گوش میدم، گاهی آهنگی خوشم بیاد یکم ولوم بدم. قبلا هم سیستم خاصی نداشتم یه پخش معمولی سونی و یه جفت کواک پایونیر داشتم.
    قبول دارم برند گلیدن خیلی با کیفیته و اصیل هستش ولی متأسفانه برای بنده یکم گرونه
    1-اگه ممکنه لطفاً مدل هایی از برندهای قیمت مناسب تر رو معرفی بفرمایید.
    اسپیکر و کامپ برندهای jbl و Infinity و Helix و Pioneer و ... و آمپلی های Kenwood و Pioneer و ... که قیمت هاشون متعادل تره چیز خوبی توشون درنمیاد ؟
    jbl و Infinity رو شنیدم تو خودروهای خارجی خیلی استفده میشه قاعدتاً باید با کیفیت باشن
    2-سیستم پیشنهادی تون تک استیج هستش؟ یه جفت کامپ (جلو یا طاقچه رو نفرموده بودین) + ساب + آمپلی؟
    آیا دو استیج صدا 3D و دلنشین تر نمیشه؟
    3-اکسسوری منظور همون سیم های رابط و BIG3 و کانکتورها هستش؟ گیج 0 خوبه بگیرم یا 2 کافیه؟ کدوم برند ؟
    4-راستی سایز فابریک اسپیکرهای جلو و طاقچه ال 90 چنده شما داشتین؟ خودم حدس می زنم طاقچه 16 و جلو 13 باشه؟ جلو رو می تونم بدون برش 16 بزنم؟
    5-آخرین سوال برای باز کردن رودری جلو از کجا شروع کنم هرچی گشتم تو نت چیزی نبود!
    ببخشید سوال هام زیاد شدن
    Last edited by borhan_3010; 25-12-2016 at 08:26.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    405 تیوفایو دارم میخوام از اون مدل پخش تصویری که دوربین دنده عقب و نقشه جی بی اس داره و کامل عوض میشه داشپورد بخرم.ممنون میشم بگید چه مدلی بخرم و قیمتش و کیفیتش چطوره
    سلام
    باید از پخشهای چینی استفاده کنید.(بنده شخصا پیشنهاد نمیکنم چون کیفیت ندارن.)
    حرف تون کاملا درسته و مسلماً هرچقدر پول بدی همون قدر آش میخوری!
    ولی متاسفانه بودجه منم محدوده و بیشتر از این نمیخوام خرج کنم.
    اگه میشه یه سیستم دیگه پیشنهاد بدین که حدودای یک میلیون قیمت داشته باشه، حالا ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن اینور اونور راه داره
    آدم سیستم بازی نیستم اهل کل کل و این حرف ها نیستم بیشتر دوست دارم خودم و توی ماشین از عمق بیس گرم و جزئیات صدا لذت ببرم. اکثراً ولوم متوسط گوش میدم، گاهی آهنگی خوشم بیاد یکم ولوم بدم. قبلا هم سیستم خاصی نداشتم یه پخش معمولی سونی و یه جفت کواک پایونیر داشتم.
    قبول دارم برند گلیدن خیلی با کیفیته و اصیل هستش ولی متأسفانه برای بنده یکم گرونه
    1-اگه ممکنه لطفاً مدل هایی از برندهای قیمت مناسب تر رو معرفی بفرمایید.
    اسپیکر و کامپ برندهای jbl و Infinity و Helix و Pioneer و ... و آمپلی های Kenwood و Pioneer و ... که قیمت هاشون متعادل تره چیز خوبی توشون درنمیاد ؟
    jbl و Infinity رو شنیدم تو خودروهای خارجی خیلی استفده میشه قاعدتاً باید با کیفیت باشن
    2-سیستم پیشنهادی تون تک استیج هستش؟ یه جفت کامپ (جلو یا طاقچه رو نفرموده بودین) + ساب + آمپلی؟
    آیا دو استیج صدا 3D و دلنشین تر نمیشه؟
    3-اکسسوری منظور همون سیم های رابط و BIG3 و کانکتورها هستش؟ گیج 0 خوبه بگیرم یا 2 کافیه؟ کدوم برند ؟
    4-راستی سایز فابریک اسپیکرهای جلو و طاقچه ال 90 چنده شما داشتین؟ خودم حدس می زنم طاقچه 16 و جلو 13 باشه؟ جلو رو می تونم بدون برش 16 بزنم؟
    5-آخرین سوال برای باز کردن رودری جلو از کجا شروع کنم هرچی گشتم تو نت چیزی نبود!
    ببخشید سوال هام زیاد شدن
    سلام.
    غیر از هلیکس بقیه مرخصن.اون جی بی یا اینفی ها هم که رو ماشینها خارجی نصب هستن با کالاهائی که تو ایران هست کاملا متفاوت هست.اصلا مقایسه نکنید. الان اکثر برندهای قدیمی دیگه حرفه ای و خوب نیستن همه شد تجاری.
    در هر صورت تو این رنج قیمت هم پایونیر و هم کن وود در سطح کاملا معمولی میتونید بگیرید.البته دوتا امپ و دو جفت اسپیکر و ساب و اکسسوری بعید میدونم باز هم روی این قیمت وایسه چون هم پایونیر و هم کن وود گرون شدن.
    بازز هم من براتون از دوستان سوال میکنم ببینم چیا میتونید تهیه کنید اگر بودجتون یاری کرد معرفیتون میکنم.
    منظورم از اکسسوری سیم اسپیکر ،پک برق،کابل RCA و... هست.گیج 7-8 برای شما کافیه. کابل اسپیکر هم 2*1.5mm فق از برندهای معتر تهیه کنید. مثل استریت وایرز،کانکشن،گلیدن،استینگ ر البته اورجینالش چون فیکش هم هست فراوون.
    سایز فابریک جلو و عقب هر دو 13 هست. یه قاب پلاستیکی سیاه رنگ هست با اسپیکرها کامل باید در بیاد تا راحت بتونید 16 نصب کنید بدون برش.
    برای باز کردن رودری هم یه آچار مخصوص نصاب ها دارن مثل چنگال میره زیر خار و با فشار راحت در میاد بدون شکستن. بعید میدون مشما بتونید راحت باز کنید چون خارهای محکم و کاملا کیپی دارن.

7. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    غیر از هلیکس بقیه مرخصن . . .
    باز هم من براتون از دوستان سوال میکنم ببینم چیا میتونید تهیه کنید اگر بودجتون یاری کرد معرفیتون میکنم . . .
    بلی تعریف هلیکس زیاد شده ولی گفتن صداش درنمیاد و راضی کننده نیست، اگه صداشون رو شنیدین نسبت به فابریکی حجم صدا دو برابر میشه؟
    ممنون میشم قطعات پیشنهادی رو زحمت بکشید با مدل همه قطعات رو بفرمایید و درصورت امکان قیمت حدودی البته اگه داشته باشید.

گیج 7-8 برای شما کافیه. کابل اسپیکر هم 2*1.5mm فق از برندهای معتر تهیه کنید. مثل استریت وایرز،کانکشن،گلیدن،استینگ ر البته اورجینالش چون فیکش هم هست فراوون.
    ممنونم حتماً

البته دوتا امپ و دو جفت اسپیکر و ساب و اکسسوری
    1- راستی نظرتون راجب میدبیس و میدرنج و سوپرتیوتر چی هستش؟ یا سری کامپوننت؟ یا عقب کواک و جلو کامپوننت (ظاهراً مچ بودن قطعات هم اهمیت بسزایی داره)
    2- می تونم ساب و آمپلی دوم رو بعداً بخرم؟ منظورم اینکه رو بقیه قطعات صدا در حد قابل قبولی هستش که بدون ساب بشه چند وقتی رو گذروند؟

سایز فابریک جلو و عقب هر دو 13 هست. یه قاب پلاستیکی سیاه رنگ هست با اسپیکرها کامل باید در بیاد تا راحت بتونید 16 نصب کنید بدون برش.
    برای باز کردن رودری هم یه آچار مخصوص نصاب ها دارن مثل چنگال میره زیر خار و با فشار راحت در میاد بدون شکستن. بعید میدون مشما بتونید راحت باز کنید چون خارهای محکم و کاملا کیپی دارن.
    خوبه پس هر دو رو بدون برشکاری میشه 16 استفاده کرد.
    خودم دوربین عقب و سنسور پارک رو نصب کردم فکر کردم مثل اینا راحت باشه. اوکی پس میبرم پیش نصاب، البته باید یکم بگردم چون تو شهرستان نصاب کاربلد خیلی کمه

Last edited by borhan_3010; 25-12-2016 at 10:33.

9. این کاربر از borhan_3010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام حمید اقا .خدا قوت..
    فرق ساب وفرهای سری الفا یا سری ام لاین زیاده یا تفاوت ناچیزی دارند..از نظر کیفیت ساخت.. ودقت منظورم است...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام حمید اقا من میخوام یه نمیچه سیستمی تا عید جمع کنم فعلا تیکه تیکه لوازم رو بخرم بعد از تحقیقات به اینا رسیدم
    sqx165+rs12
    sqx165+sqx10
    sql165+sqx10
    به نظر شما کدوم یکی از این ترکیب ها بهتر با هم مچ میشن و کیفیت بالاتری دارند و قیمتشون رو چنده و کدوماش موجوده الان
    در ضمن برای امپ این
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در نظر گرفتم مشخصاتش عالیهممنون
    Last edited by abbas1886; 26-12-2016 at 22:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و اینکه برای اکسسوری چی لازم دارم
    Last edited by abbas1886; 26-12-2016 at 19:58.

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آقا حمید احوالتون خوبه ؟
    ببخشید من دوباره مزاحم شدم ، میخواستم اگه میشه راهنماییم کنی
    برای درب جلویه 206 بین دوتا کامپ موندم به نظرت Helix E62C.2 بگیرم یا Helix P62c یا در رده پایین تر Helix Match MS 62C​
    با توجه که پخش X400 کنوود ، آمپ 8400 کنوود ، استیج عقب هم Helix E69X دارم ساب هم نمی خوام ببندم ، به نظرت کدوم کامپ با این سیستم صداش بهتر جور درمیاد ؟
    مرسی از لطفت
    Last edited by nemesis_22044; 27-12-2016 at 09:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •