تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2133 از 2365 اولاول ... 11331633203320832123212921302131213221332134213521362137214321832233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,321 به 21,330 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..حمید جان...من شاهد این است که در پستهای قبل گفتید که این کامپونتهایrs-xوارد بازار شه قیمت کیفیت بالایی داره وگفتی این حرف من را جایی یادداشت کنیدش
    راستی حمید جان...یک سوال
    یکی از دوستان پراید 131داره ویک بوجه کم برای خرید سیستم وخیلی هم سییتم باز نیست..
    یک پخش کنوود x400به خریده..می خواست تا ۴۰۰یک کواک بخره من منصرفش کردم گفتم کامپ بخره حالا تا ۴۰۰تومن چه دسته دوم چه اک برایش چ یپیشنهادی داری؟؟
    می خواهد کم کم بخرد...بعد امپ و بعد ...
    دوتا کامپ دیدم نظر شما چی هست؟؟
    کامپ کنوود سری اکسلون کنوود۱۸۰۰p ........یا ادیسانapk165....نظرتان در مورد این دو تا کامپ چی هست.....تشکر
    سلام.
    آهان از اون نظر منظورت بود.
    کن وود که خیلی جالب نیست. فکر کنم آدیسان بهتر باشه.
    سلام به همگی دوستان
    چند سال پیش پخش کنوود ۷۰۰btداشتم ازش خیلی راضی بودم اون زمان ماشینو با سیستم روش فروختم الان میخواستم این مدل رو دوباره بگیرم میخواستم بپرسم هنوز اون کیفیت قدیمو داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    KIV700?
    دیگه تولید نمیشه.
    تو خرید 7056 و 8019 شک نکنید.
    دوستان امپ 847 کنوود 800 وات رو با باند هلیکس ای69 گرفتم دو کانال خالی دارم سیم گیجم الان 8 هست
    1.اگه ساب به امپ اضاف کنم باید کل سیم پک رو عوض کنم یا فقط کابل یرق که از باطری میاد رو ضخیم تر بندازم؟
    2.بعد چه کابلی رو بندازم خوبه؟
    3.کابل منفی بدنه هم باید عوض شه یا الزامی نیست؟
    سلام
    1-آمپ قدرتمندی نیست که بخواهید بهش ساب وصل کنید.در هر صورت خیر کابل گیج 8 اگر استاندارد باشه و از این متفرقه ها نباشه تا 500 وات RMS مشکلی نخواهید داشت.
    3- اونم خیر.تا زمانی که مجموع توان کل سیستم زیر 1000 وات هست نیاز به آپگرید کردن نیست. اما حتما تو نصب کابل منفی رنگ بدنه باد کاملا زدوده شود.

2. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام خدمت داداش عزیز
    پارس داشبورد جدید گرفتم میخام در حد 800 900 تومن یه سیستم معمولی باکیفیت ببندم.
    با کیفیت که میگم منظورم یه صدای واضح هستش که خودم لذت ببرم و دنبال صدای قدرتی با بیس زیاد این چیزا نیستم که تا 10 تا کوچه اونورتر بره :-)
    فقط و فقط صدای واضح و با کیفیت .
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
    اسم برند با قیمتاشون بگید که خریداری کنم
    Last edited by shahab.sh7; 21-12-2016 at 18:41.

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام خدمت حمید خان گل و بقیه اساتید
    خواستم خواهش کنم سیستم پیشنهادی که فرموده بودین برای من رو کانفیگ و ریز قطعاتش رو بگید + قیمت
    البته میدونم که فعلا موجود نیستن تا اسفند ماه بار جدید بیاد و محصولات جدید ...
    تک استیج با 2 آمپ + ساب و باکس سیلد یا چی؟! + هدیونیت کنوود 7056 یا 8019 درسته ؟ ریز قطعاتش رو میخاستم بدونم 0 تا 100 ... ببینم تا چقدر میشه و تا چقدر جای مانور دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اساتید و دوستان مرسی بابت جواب دادنتون
    یه سوال دیگه واسم پیش اومد اگه یه امپی بخرم مثلا 500 وات rms بده و من به ساب 300 وات rms وصل کنم میسوزونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام من يه سوال در مورد قرار گرفتن ساب باكس داشتم
    قبلا من اين ساب رو ب حالت افقي قرار داده بودم طوري ك دهنش رو ب بيرون بود
    ولي امروز ساب رو اين شكلي كردم گفتم ببينم مشكلي نداره اينطوريه؟؟؟ تو ويبره و صدا و... تاثير داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت حمید خان گل و بقیه اساتید
    خواستم خواهش کنم سیستم پیشنهادی که فرموده بودین برای من رو کانفیگ و ریز قطعاتش رو بگید + قیمت
    البته میدونم که فعلا موجود نیستن تا اسفند ماه بار جدید بیاد و محصولات جدید ...
    تک استیج با 2 آمپ + ساب و باکس سیلد یا چی؟! + هدیونیت کنوود 7056 یا 8019 درسته ؟ ریز قطعاتش رو میخاستم بدونم 0 تا 100 ... ببینم تا چقدر میشه و تا چقدر جای مانور دارم
    سلام علی جان.
    کدوم سری رو پیشنهاد دادم خدمتت؟الان تو خاطرم نیست.
    هد یونت 8019 یا 7056 هر دو عالی هستند.من خودم از 8019 بیشتر خوشم میاد فیس زیباتری داره.
    باکس بدون شک سیلد برای موسیقی گوش کردن عالیه.
    اساتید و دوستان مرسی بابت جواب دادنتون
    یه سوال دیگه واسم پیش اومد اگه یه امپی بخرم مثلا 500 وات rms بده و من به ساب 300 وات rms وصل کنم میسوزونه؟
    سلام
    خیر اتفاقا باید همینطور باشه یعنی توان آمپ بیشتر از ساب باشه.
    بارها تو همین تاپیک عرض کردم توان بالا (البته نه خیلی بالا و نامتعارف مثلا دو برابر توان RMS درایور) آسیب به درایور نخوهاد زد بلکه بزرگترین دشمن دیستورشن و کلیپینگ هست.
    سلام من يه سوال در مورد قرار گرفتن ساب باكس داشتم
    قبلا من اين ساب رو ب حالت افقي قرار داده بودم طوري ك دهنش رو ب بيرون بود
    ولي امروز ساب رو اين شكلي كردم گفتم ببينم مشكلي نداره اينطوريه؟؟؟ تو ويبره و صدا و... تاثير داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام
    یه بخش از پارامترهای اسپیکرها پارامتری به نام Gloss هست.
    این پارامتر به ما میگه زمانی که ووفر در حالت افقی نصب بشه هنگامی که ووفر Xmax میزنه و بالا و پائین میشه چند درصد باعث خم شد ووفر میشه.اگر این عدد بیشتر از 5% باشه نباید ووفر به صورت افقی نصب گردد.البته این عدد حدودی هست.باید کل پارامترها داخل نرمافزار قرار بگیرن تا بشه نظر بدیم که Gloss این ساب چند درصد هست.
    به طور کلی به نظر من ساب به صورت عمودی و رو به در صندوق بهترین کیفیت و بازدهی رو داره.

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام حمید اقا
    بین این ساب ها کدوم بیس نرم ودقت بیشتری داره
    rs12 sqx10 rs-x10
    و کدومش با کامپ sqx بهتر مچ میشه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام آقا حمید و دوستان.من rs 12fr بزارم طاقچه نتیجه بهتری میگیرم یا ساب کوچیک مثل rs8 یا m10 یا حتی rs10 تو باکس کوچیک؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید اقا
    بین این ساب ها کدوم بیس نرم ودقت بیشتری داره
    rs12 sqx10 rs-x10
    و کدومش با کامپ sqx بهتر مچ میشه
    ممنون
    سلام
    کلا همه ساب ووفرهای گلیدن جنس BASS شون نرمه.تفاوت فقط در قدرت و حجم بیس هست.
    البته باید همیشه سایز ووفرها با هم مقایسه بشن
    هر سه مدل ساب رو میتونید با SQX165 مچ کنید.فقط باید توجه به آمپلیفایر انتخابی داشته باشید.توان انتخابی بهتره بین توان Min و MAX اعلام شده باشه.مثلا RS12 رو گفته 400-600 وات،بهتره 500 وات بهش بدیم.حالا اگر 600 یا 700 وات هم بدیم که بهتر.
    سلام آقا حمید و دوستان.من rs 12fr بزارم طاقچه نتیجه بهتری میگیرم یا ساب کوچیک مثل rs8 یا m10 یا حتی rs10 تو باکس کوچیک؟
    سلام
    کلا ساب باید تو باکس مناسب بسته بشه تا قابلیتهاش رو نشون بده.حتی همین RS12FR هم تو باکس سیلد 35-40 لیتری بیداد میکنه اما رو طاقچه
    تو خودروهای سدان پیشنهاد میشه دو تا 10 بسته بشه.یا دو تا 8 البته هر چقدر ووفر کوچکتر میشه اجرای فرکانسهای پائین کاهش پیدا میکنه ولی کوبشها عالی اجرا میشن.
    ببینید چه موزیکهائی رو بیشتر گوش می کنید،اگر ایرانی هست ساب های کوچک مثل 8 و 10 اما خارجیهای رپ و .. هست ساب 12 و 15 البته تو باکسهای پورتد با تیونهای پائین.

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.حمید اقا چرا کامپونتی که برای پسر دایی نصب کردید کراسش راتوی صندوق عقب نبردید..همان جلو ول نصب شده بود....جلو توی دید امکان دزدیدن بیشتر نمی شود..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •