تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 121 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من ٣١ صفحه نظرات شما رو تك ب تك خوندم
    و باز هم نتونست منو ب سمت خريد اين تي وي سوق بده

استفاده ي من فقط براي Game هست و PS4
    متاسفانه حتي يه دونه نظر راجع ب حالت Game mode اين تلوزيون يا HDR mode اين تي وي نديدم .

مشكل نشت نور ك الا ماشااله هست ... و عمق كم رنگ مشكي ...

كسي از دوستان هست ك مدل KU6300 سامسونگ رو ك همون KU7970 باشه رو با UH850 از نزديك مقايسه كرده باشه؟؟

چون منم واقعا داغون شدم تو اين مقايسه ها

ضمنا tv خونه ما در حال حاضر samsung 46D6960 با مدل جهاني D6600 هست و واقعا تصوير معركه اي ميده ....
    خيلي ميترسم ك اين uh850 يوقت در مقابل اون كم بياره و انگار ٣٣٠٠ ريختم دور و افسرده ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

من این تلوزیون رو دیشب خریدم و بکلی از خریدم پشیمونم شاید واسه قضاوت زود باشه ولی مواردی که پشیمونم کرد و ذکر میکنم
    1_ صفحه نمایش در چهار گوشه بخصوص پایین نشت نور داره که در رنگ مشکی بیشتر نمایانه مخصوصا در منو ها حتی در نشانگر موس هم به صورت عمودی سرتاسر تصویر این نشت نور هست
    2_ سیستم عامل وب او اس 3 دقیقا مثل کویر برهوته در استور ال جی هیچ یرنامه ای وجود نداره. برنامه های پیش فرضم خیلی محدود و کمن که فقط اینترنت برازر و هواشناسیش قابل استتفادست من موندم چرا این سیستم عامل با ارتقاش این همه پس رفت کرده چون ر ال جی های قدیمی تر خیلی برنامه های بیشتر و کلی بازی وجود داره تو این مدل که دریغ از یه بازی یا برنامه
    3_ رسیورش واقعا فاجعست هیچ ماهوارا ای رو نداره من که یاه ست داشتم نتونستم پیداش کنم و اصلن هیچ سیگنال و کوالیتی رو هیچکدوم از ماهواره هاش نداراه خلاصش اصلا روش حساب نکنید و یه مشکل دیگش اینه نمیتونید جدا گانه انتن و ماهواره رو کانال یابی کنید اگه جدا گانه اینکارو کنید کانالای دیگتون میپره
    خلاصه من بین سونی 800d و این مدل ال جی اینو انتخاب کر دم ولی ایکاش سونی خری ه بودم باسیستم عامل اندروید و کلی امکاناتش
    یه توضیح کلی در مورد نشت نور بدم. اکثر این مشکلات بخاطر سیستم بکلایت و البته قاب باریک تلویزیون های جدید هست.حتی مدلهای قوی سامسونگ هم در برخی از سایتها و نقدها مشکل نشت نور داشتند مثل ks8000 که واقعا قدرتمند عمل کرد.استاندارد hdr و مقدار 1000nits برای روشنایی یکم کار تولید کننده ها و سخت کرده و حتی ال جی در مورد این مدل به درو گفته که 1000nits هست که اصلا اینطور نیست و روشنایی این مدل به نصف این عدد هم نمیرسه.جدا از این بحثها ،سیستم بکلایت این تلویزیون ها به صورت مستیقیم نیستو ledها از لبه ها نور پنل و تامین میکنند.هر کدوم از این نوع چینش ledها مزایا و معایب خاص خودشو داره .مثلا در این سیستم (نور از لبه) یکپارچگی رنگ خاکستری بهتر هست و dse یا همون صفحه کثیف ( سایه تصویر) کمتر هست و کلا با یکسری از لایه های فوم و الومینیوم نور پخش میشه و یکدست میشه.بدیه این سیستم هم امکان نشت نور هست که چون این مدل پنل ips داره و عمق مشکی کمی داره این قضیه تشدید میشه!.حالا بریم سراغ local dimming

3. 5 کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

local dimming
    این تکنولوژی وقتی بیشترین تاثیر و میذاره که حتما سیستم بکلایت به صورت مستقیم باشه و البته با تعداد ledهای زیاد و به اصطلاح zone های کوچک و زیاد!.حالا این سیستم به چه درد میخوره؟.برای داشتن کنتراست بیشتر میان با استفاده از پردازش تصویر نقاطی که صفحه سیاه لازم هست همون نقطه led بکلایت و خاموش میکنن و یا نور و کم میکنن .حالا چطور کار میکنه؟تمام این لامپ های بکلایت باید تغذیه (درایو)بشن.و هرکدوم هم از مسیر تغذیه خودشون استفاده میکنن.مثلا داخل یه پنل 55 اینچ 100 عدد led هست . اگر قرار باشه هر کدوم ای این ال ای دی ها از یک مسیر جداگانه تغذیه بشه خوب تعداد سیم ها و خروجی کنترلر هم بسیار زیاد و پیچیده میشه و قیمت تمام شده محصول بالا میره.شرکت ها میان منطقه بندی میکنن و و هر منطقه و جداگانه کنترل میکنن.مثلا برای پنل 55 اینج 10 منطقه در نطر میگیرن و اگر تصویر مشکی داخل هر کدوم از این 10 منطقه باشه لامپ های اون منطقه خاموش و یا کم نور میشن (با استفاده از تکنیک pwm).هرچقد تعداد zone ها کمتر باشه قیمت تمام شده کمتر هست اما مسلما تاثیر این تکنیک هم کمتر میشه.
    مثال و برای همین پنل 55 اینچ ادامه میدیم.برای تغذیه این لامپ ها از دو روش استفاده میشه حالت پایدار و حالت متغیر.حالت دوم بیشتر برای hdr استفاده میشه . در حالت اول به عنوان مثال ما 100 عدد ال ای دی 1 وات برای نور پس زمینه استفاده می کنیم پس نیاز به تغذیه 100 وات داریم و اگر لامپی خاموش بشه بقیه در همون حالت 1 وات کار میکنن.ولی حالت دوم به این صورته که اگر تغذیه از شاخه ای گرفته بشه توان شاخه های دیگه بیشتر میشه و ما در نهایت کنتراست بیشتری داریم.اما این حالت معمولا پایدار نیست و در بسیاری از سایتها از پایداری نور پنل در مد hdr به عنوان یک فاکتور مهم یاد میشه.این قضیه در پنلهای oled به عنوان پیش فرض لحاظ شده و وقتی تمام صفحه سفید باشه شما نور بسیار کمتری را می بینید تا وقتی 10 در صد از صفحه سفید باشه.
    پیشنهاد من اینه که local dimming روشن باشه و اگر تعداد نقاط کم هست و در نتیجه شما تصویر سفید و ابری می بینید(مثل سفیدی علامت ماوس)و مرزها رعایت نمیشیه ، حداقل در حالت low قرار بدید.نور پس زمینه هم در حالت ماکزیمم قرار ندید.یکم با این تنظیمات کشتی بگیرید تا تصویر بهتر بشه. این مدل ال جی تنظیمات پیش فرض خوبی نداره و باید باهاش کار کرد. امیدوارم اطلاعاتم به دردتون بخوره.

5. 6 کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من ٣١ صفحه نظرات شما رو تك ب تك خوندم
    و باز هم نتونست منو ب سمت خريد اين تي وي سوق بده

استفاده ي من فقط براي Game هست و PS4
    متاسفانه حتي يه دونه نظر راجع ب حالت Game mode اين تلوزيون يا HDR mode اين تي وي نديدم .

مشكل نشت نور ك الا ماشااله هست ... و عمق كم رنگ مشكي ...

كسي از دوستان هست ك مدل KU6300 سامسونگ رو ك همون KU7970 باشه رو با UH850 از نزديك مقايسه كرده باشه؟؟

چون منم واقعا داغون شدم تو اين مقايسه ها

ضمنا tv خونه ما در حال حاضر samsung 46D6960 با مدل جهاني D6600 هست و واقعا تصوير معركه اي ميده ....
    خيلي ميترسم ك اين uh850 يوقت در مقابل اون كم بياره و انگار ٣٣٠٠ ريختم دور و افسرده ميشم

اتفاقا من دیشب همین مدل 7970 سامسونگ رو هم دیدم و بنظرم من کیفیتش بالاتر میومد از این مدل ال جی
    تازه قیمتش هم کمتر بود ولی چیزی که من متوجه نشدم مقدار انطباق تصویرش بود که فروشنده میگفت در سری k انطباق تصویر حذف شده
    حالا این حذف شدن انطباق تصویر یعنی چی متوجه نشدم

7. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اتفاقا من دیشب همین مدل 7970 سامسونگ رو هم دیدم و بنظرم من کیفیتش بالاتر میومد از این مدل ال جی
    تازه قیمتش هم کمتر بود ولی چیزی که من متوجه نشدم مقدار انطباق تصویرش بود که فروشنده میگفت در سری k انطباق تصویر حذف شده
    ممنوونم دوست عزيز
    آره Motion flow تو اين مدل ها خيلي پايين اومده و تو پخش ٢٤ فريم هم ك كلا تعطيل شده

واسه سايت rtings نمره ي ٥ رو ب موشن فلو اين مدل داده

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. 2 کاربر از Xenon360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام، منم این تلویزیونو خریدم،فقط اگه ممکنه کسی لیست کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه مثل نسیم و اینارو داره من هر کاری کردم نگرفت دوروزه ور رفتم پیدا نشد
    یکی ی لیست کانال بکاپ بگیره بما هم بده

11. این کاربر از akbar-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

پيش فرض

سلام.دوستان کسی تنظیم بهینه تصویر برای این tv داره بزاره تا ما هم ست کنیم .
    برای tv منو فارسی هنوز کشف نشده درسته؟

13. این کاربر از web2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

من به شما سونی x8500d پیشنهاد میکنم الان بدون گارانتی 4600 در میاد 55 اینچش از مدلهایی که نام بردین تصویرش بهتره

15. این کاربر از m ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من به شما سونی x8500d پیشنهاد میکنم الان بدون گارانتی 4600 در میاد 55 اینچش از مدلهایی که نام بردین تصویرش بهتره
    دوست عزيز چرا اين مدل رو پيشنهاد ميكنيد؟؟
    من در آستانه ي خريد اين مدل ال جي يا همين مدل سوني اي ك شما گفتي هستم ...

يكم بيشتر توضيح ميديد؟؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

تصویرش عالیه همین . شما از tv بجز کیفیت تصویر و رنگ چی میخوای؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •