پینگ رو وایرلس عالی هستش خیالتون تخت هیچ جا سرویس وایرلسش بد در نیومده فقط تو بحث وایرلس سرعت میاد رو کار همینطورم قیمت
پینگ رو وایرلس عالی هستش خیالتون تخت هیچ جا سرویس وایرلسش بد در نیومده فقط تو بحث وایرلس سرعت میاد رو کار همینطورم قیمت
یعنی پینگ کمتر از 110 میده تا انگلیس ؟
ببینید شما میخواید adsl نگیرید که پینگتون نوسان داشته باشه یا به هر دلیلی قطعی افت سرعت مرکز مخابراتی درمو دافونو و ... میخواید قید مشکلات adsl رو بزنید و بستر انتقالتون از ارایه دهنده به کاربر رو عوض کنید
شما فقط دارید بستر انتقال رو عوض میکنید دارید یه چن درصد از عوامل تاثیر گذار رو پینگ بهبود میبخشید بیشترش مربوط به ارایه دهنده است که از کجا پهنای باند خودشو تامین میکنه و از کجا نتش رد میشه و چه تعداد روتر و hop سر مسیر قرار میگیره
صبانت از پهنای باند خوبی برخورداره وقتی رو adsl داره از لندن 109 پینگ میده مطمن باشید این پینگ روی وایرلس دو رقمی حدود 99 یا 98 باید باشه زیاد این تغیر نامحسوس نیست فقط شما دارید مشکلات adsl رو دور میزیند محدودیت سرعت اپلود و درموداغونی سیم های مسی و مرکز مخابراتی پاچیده رو درست میکنید اینجا شما باید تحقیقتون بیشتر رو ارایه دهنده ها باشه ببینید چه مقدار از خارج پینگ میده(مثلاصبانت شاید زیر 100 بده ولی یه شرکت دیگه زیر 80 هم پینگ داشته باشه) چقدر از داخل پینگ دارن ( این خیلی مهمه همه شرکت ها زیر 7 از داخل پینگ میدن رو وایرلس) چقدر هزینه میکنید چقدر اعتبار داره شرکت و چقد پشتیبانی داره و ...
خوب ببینید من انتخابم خیلی محدوده تو مشهد یکی شاتل هست که گفت خیلی دورین و باید دیش بذارین و اینا که میشه 2 میلیون فقط دیش و ..... یکی دیگه هم های وب هست که کلا اینترنتش آدم رو روانی میکنه بنابراین فقط میمونه صبانت
انتخاب با خودتونه
منم صبانت دارم کیفیتش خیلی خوب بود اما به بخاطر تبلیغای زیادش مرکز ما پاچید طوریه که پینگم ساعت 5 صبح میرسه به 80 90 شب میشه ساعت 9 700 تا میشه
صبانت تو تهران وايرلس ميفروشه؟
لينك صفحه ش رو بزاريد دوستان
سلام دوستان من یه سوال دارم
من دو ماه خدمت بودم سرعت دانلودم قبلا ۸۰۰kb بود الان شده ۳۰۰ .شما هم اینطورین؟
سرویس های خرید ۱۲ مگ داشتم الان فوقش ۲مگ شده برام قضیه چیه؟
سلام الان دو روزه نمیدونم دارن چیکار میکنن نت هر 3-4 دقیقه برای چند ثانیه قطع میشه همین الان دیدم اینطوری هست مودم رو 10 دقیقه خاموش کردم دوباره روشن کردم که درست شد کسی دیگه این مشکل براش پیش اومده؟
بله کیفت خرابتر قیمت بیشتر تا مرز 1kb
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)