دوستان من قبلا یه مودم e3372 داشتم مال ایرانسل بود به راحتی انلاک کردم ولی یکی دیگه جدیدا گرفتم اصلا انلاک نمیشه ؟پیکارش کنم ؟
دوستان من قبلا یه مودم e3372 داشتم مال ایرانسل بود به راحتی انلاک کردم ولی یکی دیگه جدیدا گرفتم اصلا انلاک نمیشه ؟پیکارش کنم ؟
الگوریتم مودم های جدید E3372 به V3 تغییر پیدا کرده. شما تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] IMEI رو وارد کن و دکمه Calculate را بزن و کد 8 رقمی که مقابل Unlock V3 هست رو تو مودم وارد کن.
امتحان کردم جواب نداد اینقد اعداد سایت های مختلف زدم 10 مرتبم تموم شده حالا چیکار میتونم کنم ؟
سلام دوستان . من مودم E3372 با روتر AF23 را سفارش دادم البته بعد متوجه دانگل E8372 شدم با فروشگاه تماس گرفتم که سفارشم را تغییر دهم متاسفانه ارسال کرده بودن حالا به نظر شما بهتره که مودم را تغییر بدم با فرقی با هم ندارند . ممنون میشم راهنمائیم کنید
دوست عزیز به نظر من داشتن مودم با روتر مزیتهای بیشتری داره به نسبت 8372 مطمئن باش بهتره
e8372 خوبیش نسبت به ترکیب مودم روتری که شما خریدی اینه که وای فای سیار همیشه همراهته
خصوصی پیام بده بگم چکار کن
من میخواستم نحوه جدا کردن مودم E3372 رو از کامپیوتر بپرسم!
مشکل من اینه که مودم رو مثل بقیه دستگاه های USB از کامپیوتر جدا می کنم.
از طریق Safely Remove Hardware.
یا اینکه پیغام میده که میشه دستگاه usb رو جدا کرد و برنامه بسته میشه ولی مودم
هنوز با کامپیوتر ارتباط داره و حتی میتونم صفحه وب باز کنم.
نرم افزاری از کامپیوتر جدا نمیشه.
همینطوری میترسم جدا کنم صدمه ببینه.
روش درست چیه؟
چرا ارتباط مودم با کامپیوتر قطع نمیشه؟
سلام
هیچ برنامه یا راهی نیست بشه روی مودم tp-link m7350 اطلاعات سیگنال و شبکه رو مشاهده کرد؟(مثل برنامهltewatch در هواوی)
وای وایرلس آنقدرا قوی نیست و جای کابل لن هم نداره ولی شما زمانی که روتر af23 هممیگیرین هم کوچیک جمع جور و هم قابل حمل
- - - Updated - - -
ولی وایرلسش آنقدرا قوی نیست و جای کابل لن هم نداره ولی شما زمانی که روتر af23 را میگیرین هم کوچیک جمع جور و هم قابل حمل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)