تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1644 از 1783 اولاول ... 6441144154415941634164016411642164316441645164616471648165416941744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,431 به 16,440 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

ما تا مرکز مخابراتی دوریم واسه همین میخوام اینترنت وایرلس صبانت رو بگیرم فکر میکنید پینگ وایرلسش خوبه ؟
    پینگ رو وایرلس عالی هستش خیالتون تخت هیچ جا سرویس وایرلسش بد در نیومده فقط تو بحث وایرلس سرعت میاد رو کار همینطورم قیمت

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پینگ رو وایرلس عالی هستش خیالتون تخت هیچ جا سرویس وایرلسش بد در نیومده فقط تو بحث وایرلس سرعت میاد رو کار همینطورم قیمت
    یعنی پینگ کمتر از 110 میده تا انگلیس ؟

4. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

یعنی پینگ کمتر از 110 میده تا انگلیس ؟

ببینید شما میخواید adsl نگیرید که پینگتون نوسان داشته باشه یا به هر دلیلی قطعی افت سرعت مرکز مخابراتی درمو دافونو و ... میخواید قید مشکلات adsl رو بزنید و بستر انتقالتون از ارایه دهنده به کاربر رو عوض کنید
    شما فقط دارید بستر انتقال رو عوض میکنید دارید یه چن درصد از عوامل تاثیر گذار رو پینگ بهبود میبخشید بیشترش مربوط به ارایه دهنده است که از کجا پهنای باند خودشو تامین میکنه و از کجا نتش رد میشه و چه تعداد روتر و hop سر مسیر قرار میگیره
    صبانت از پهنای باند خوبی برخورداره وقتی رو adsl داره از لندن 109 پینگ میده مطمن باشید این پینگ روی وایرلس دو رقمی حدود 99 یا 98 باید باشه زیاد این تغیر نامحسوس نیست فقط شما دارید مشکلات adsl رو دور میزیند محدودیت سرعت اپلود و درموداغونی سیم های مسی و مرکز مخابراتی پاچیده رو درست میکنید اینجا شما باید تحقیقتون بیشتر رو ارایه دهنده ها باشه ببینید چه مقدار از خارج پینگ میده(مثلاصبانت شاید زیر 100 بده ولی یه شرکت دیگه زیر 80 هم پینگ داشته باشه) چقدر از داخل پینگ دارن ( این خیلی مهمه همه شرکت ها زیر 7 از داخل پینگ میدن رو وایرلس) چقدر هزینه میکنید چقدر اعتبار داره شرکت و چقد پشتیبانی داره و ...

6. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببینید شما میخواید adsl نگیرید که پینگتون نوسان داشته باشه یا به هر دلیلی قطعی افت سرعت مرکز مخابراتی درمو دافونو و ... میخواید قید مشکلات adsl رو بزنید و بستر انتقالتون از ارایه دهنده به کاربر رو عوض کنید
    شما فقط دارید بستر انتقال رو عوض میکنید دارید یه چن درصد از عوامل تاثیر گذار رو پینگ بهبود میبخشید بیشترش مربوط به ارایه دهنده است که از کجا پهنای باند خودشو تامین میکنه و از کجا نتش رد میشه و چه تعداد روتر و hop سر مسیر قرار میگیره
    صبانت از پهنای باند خوبی برخورداره وقتی رو adsl داره از لندن 109 پینگ میده مطمن باشید این پینگ روی وایرلس دو رقمی حدود 99 یا 98 باید باشه زیاد این تغیر نامحسوس نیست فقط شما دارید مشکلات adsl رو دور میزیند محدودیت سرعت اپلود و درموداغونی سیم های مسی و مرکز مخابراتی پاچیده رو درست میکنید اینجا شما باید تحقیقتون بیشتر رو ارایه دهنده ها باشه ببینید چه مقدار از خارج پینگ میده(مثلاصبانت شاید زیر 100 بده ولی یه شرکت دیگه زیر 80 هم پینگ داشته باشه) چقدر از داخل پینگ دارن ( این خیلی مهمه همه شرکت ها زیر 7 از داخل پینگ میدن رو وایرلس) چقدر هزینه میکنید چقدر اعتبار داره شرکت و چقد پشتیبانی داره و ...
    خوب ببینید من انتخابم خیلی محدوده تو مشهد یکی شاتل هست که گفت خیلی دورین و باید دیش بذارین و اینا که میشه 2 میلیون فقط دیش و ..... یکی دیگه هم های وب هست که کلا اینترنتش آدم رو روانی میکنه بنابراین فقط میمونه صبانت

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

خوب ببینید من انتخابم خیلی محدوده تو مشهد یکی شاتل هست که گفت خیلی دورین و باید دیش بذارین و اینا که میشه 2 میلیون فقط دیش و ..... یکی دیگه هم های وب هست که کلا اینترنتش آدم رو روانی میکنه بنابراین فقط میمونه صبانت
    انتخاب با خودتونه
    منم صبانت دارم کیفیتش خیلی خوب بود اما به بخاطر تبلیغای زیادش مرکز ما پاچید طوریه که پینگم ساعت 5 صبح میرسه به 80 90 شب میشه ساعت 9 700 تا میشه

9. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صبانت تو تهران وايرلس ميفروشه؟
    لينك صفحه ش رو بزاريد دوستان

تاريخ عضويت
    Jan 2010

12. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوال دارم
    من دو ماه خدمت بودم سرعت دانلودم قبلا ۸۰۰kb بود الان شده ۳۰۰ .شما هم اینطورین؟
    سرویس های خرید ۱۲ مگ داشتم الان فوقش ۲مگ شده برام قضیه چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام الان دو روزه نمیدونم دارن چیکار میکنن نت هر 3-4 دقیقه برای چند ثانیه قطع میشه همین الان دیدم اینطوری هست مودم رو 10 دقیقه خاموش کردم دوباره روشن کردم که درست شد کسی دیگه این مشکل براش پیش اومده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام الان دو روزه نمیدونم دارن چیکار میکنن نت هر 3-4 دقیقه برای چند ثانیه قطع میشه همین الان دیدم اینطوری هست مودم رو 10 دقیقه خاموش کردم دوباره روشن کردم که درست شد کسی دیگه این مشکل براش پیش اومده؟
    بله کیفت خرابتر قیمت بیشتر تا مرز 1kb

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •