تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1443 از 1849 اولاول ... 443943134313931433143914401441144214431444144514461447145314931543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,421 به 14,430 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان های وب شبانه داره؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوستان های وب شبانه داره؟
    خیر دوست عزیز
    برای دانلود باید فشفشه بخرید 4 گیگ فشفشه 1 روزه را 2200 میده که میشه گیگی 550

3. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام

داداش من ک دارم میرم اسیا تک
    365 گیگ 18 ماهه 99 تومن
    ممنون از شما،اسیاتک هم یکی از گزینه های من هستش

بای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

داداش من ک دارم میرم اسیا تک
    365 گیگ 18 ماهه 99 تومن
    دقت دارید که طرح اصلی 100 گیگ یکساله و 256 گیگ هدیه برای استفاده 4 الی 8 عصر هست که اسم طرح هم عصرانه آسیاتکی هستش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دقت دارید که طرح اصلی 100 گیگ یکساله و 256 گیگ هدیه برای استفاده 4 الی 8 عصر هست که اسم طرح هم عصرانه آسیاتکی هستش؟
    اره ولی واقعا میارزه ب این تعرفه های گرون های وب و تصمیمات عجیب و غریب
    نمونمش واسه من ک 4 ساله مشتریشم
    زده تعرفع عای کم حجم رو حذف کرده و بعد میگم چرا میگن مرکز مخابراتی این کارو کرده
    رفتم پیش ریئس مخابرات میگه اصلا کارای شرکت های خصوصی به ما چه ما فقط وظیقه داریم پورت بدیم همین ما تو سیاستشون دخالتی نداریم که
    همین چند صفحه پیش دوستی حرف قشنگی زدن زده طرح های کم حجم رو حذف کرده و بعد میگه مرکز مخابراتی در صورتی ک همون مرکر مشترک جدید باشی همون تعرفه های هست(اینو خودم به عینه دیدم)
    حالا هم 265 گیگ بین اون ساعا باشه روزی خوبه 1 گیگ هم دانلود کنی اون 100 گیگ هم بمونه واسه اینستا و تله و بقیه............
    و از همه مهم تر این قیمت خوبشه حالا کاری ب ساعتش نیس داداش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اره ولی واقعا میارزه ب این تعرفه های گرون های وب و تصمیمات عجیب و غریب
    نمونمش واسه من ک 4 ساله مشتریشم
    زده تعرفع عای کم حجم رو حذف کرده و بعد میگم چرا میگن مرکز مخابراتی این کارو کرده
    رفتم پیش ریئس مخابرات میگه اصلا کارای شرکت های خصوصی به ما چه ما فقط وظیقه داریم پورت بدیم همین ما تو سیاستشون دخالتی نداریم که
    همین چند صفحه پیش دوستی حرف قشنگی زدن زده طرح های کم حجم رو حذف کرده و بعد میگه مرکز مخابراتی در صورتی ک همون مرکر مشترک جدید باشی همون تعرفه های هست(اینو خودم به عینه دیدم)
    حالا هم 265 گیگ بین اون ساعا باشه روزی خوبه 1 گیگ هم دانلود کنی اون 100 گیگ هم بمونه واسه اینستا و تله و بقیه............
    و از همه مهم تر این قیمت خوبشه حالا کاری ب ساعتش نیس داداش
    دوست عزیز کاملا با شما موافقم. راستش من خودم شاتلی هستم. یعنی 6 ساله که مشترک شاتلم و رفتم درخواست تخلیه بدم که خودشون هم خندیدن گفتن لابد میخوای بری آسیاتک طرح عصرانه رو بگیری )
    شاتل عملا داره جیبمون رو میزنه. محدودیت پشت محدودیت. به صرفه نیست. منم به این فکر افتادم که یا بیام های وب (که الان همه میگن با کیفیت ترین هستش) یا برم آسیاتک که با وجود تعاریف بدی که ازش در رابطه با پشتیبانیش شنیدم این طرح عصرانه به صرفه اس تا یک سال و نیم دیگه خدا بزرگه یه کاری میکنیم. به هر حال همه دزدن

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز کاملا با شما موافقم. راستش من خودم شاتلی هستم. یعنی 6 ساله که مشترک شاتلم و رفتم درخواست تخلیه بدم که خودشون هم خندیدن گفتن لابد میخوای بری آسیاتک طرح عصرانه رو بگیری )
    شاتل عملا داره جیبمون رو میزنه. محدودیت پشت محدودیت. به صرفه نیست. منم به این فکر افتادم که یا بیام های وب (که الان همه میگن با کیفیت ترین هستش) یا برم آسیاتک که با وجود تعاریف بدی که ازش در رابطه با پشتیبانیش شنیدم این طرح عصرانه به صرفه اس تا یک سال و نیم دیگه خدا بزرگه یه کاری میکنیم. به هر حال همه دزدن
    کیا میگن با کیفیت ترین هستش؟؟؟؟ اگه شما صفحه های این انجمن رو خوب مطالعه کرده باشید مشکل های مختلف اینترنت های وب همه رو کلافه کرده و تمامی هم نداره یعنی یک روز خوب هم نداریم شاتل از نظر کیفیت با توحه به این که یک سال از سرویسش داشتم خیلی بهتر از های وب هست ولی خوب مشکلات خودش رو داره ولی از من به شما نصیحت نه های وب نه اسیاتک به درد نمیخوره.شاتل رو بچسب که پشیمون میشی.

9. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بسته به منطقه و شهر شما داره اما من خودم ابتدا که های وب گرفتم عالی بود از هر لحاظ اما از عید به اینور متاسفانه افت خیلی زیادی داشت و غیر قابل تحمل شد و انتظار من رو از یک اینترنت پر سرعت تامین نکرد من هم از های وب خداخافظی کردم اما نکته ای که هست شما قبل ازخرید از هم محله ای یک پرس و جو کن ببین کدام شرکت بهتره ممکنه در حمله شما خوب باشه در بعضی مناطق کشور عالی های وب اما در برخی مراکز واقعا کیفیت افت کرده

- - - Updated - - -
    Last edited by mehdidotcom; 01-12-2016 at 02:57.

11. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کیا میگن با کیفیت ترین هستش؟؟؟؟ اگه شما صفحه های این انجمن رو خوب مطالعه کرده باشید مشکل های مختلف اینترنت های وب همه رو کلافه کرده و تمامی هم نداره یعنی یک روز خوب هم نداریم شاتل از نظر کیفیت با توحه به این که یک سال از سرویسش داشتم خیلی بهتر از های وب هست ولی خوب مشکلات خودش رو داره ولی از من به شما نصیحت نه های وب نه اسیاتک به درد نمیخوره.شاتل رو بچسب که پشیمون میشی.
    میگم این غیرحجمی چطوره؟ سر 25 گیگ محدود میشیم؟ توی شاتل با آرت یک که نوشته 13 گیگ من تا 60 هم رفتم

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میگم این غیرحجمی چطوره؟ سر 25 گیگ محدود میشیم؟ توی شاتل با آرت یک که نوشته 13 گیگ من تا 60 هم رفتم
    غیر حجمی های های وب رو میگی ؟؟؟ من تا حالا خرید نکردم کلا های وب فقط روی فشفشه مانور میده و ساید سرویس هاش اصلا به درد نمیخوره.

14. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •