تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 405 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان پکیج خونه ما بوتان مدل اپتیما هستش دو سال پیش سوراخ شد دادیم جوشش دادن الان تنها مشکلی که داره هی فشارش میره بالا میره بالای ۲ و ۳ فکر کنم دیگه عمرشم به سر آمد حالا میخواستم بدونم الان تو بازار چ مارکی از پکیج خوب هست از نظر اقتصادی هم کم مصرف باشه و...
    بوتان
    ایران رادیاتور
    ایساتیس
    و...

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    پکیج خونه ما بوتان مدل اپتیما هستش دو سال ,پیش سوراخ شد دادیم جوشش دادن
    الان تنها مشکلی که داره هی فشارش میره بالا میره بالای ۲ و ۳ فکر کنم دیگه عمرشم به سر آمد
    حالا میخواستم بدونم الان تو بازار چ مارکی از پکیج خوب هست از نظر اقتصادی هم کم مصرف باشه و...بوتان ایران رادیاتورایساتیسو...
    سلام

بالا رفتن فشار با گرم شدن دستگاه طبیعیه به شرطی که در حد نرمال باشه و هر چی درجه ی آب مصرفی و شوفاژ رو بالاتر ببریم فشار هم بالاتر میره
    اگر مشکلی جز این نداره پس سالمه بشرطی که وقتی سرده فشارش روی 1 و ربع باشه و موقع کار هم از 2.5 بالاتر نره
    اگر به 3 میرسه , وقتی که روی 3 هست پیچ هوای یک رادیاتور شوفاژ رو باز کنین و فشار رو به 2.5 کاهش بدین
    بعد از یک ماه یا بیشتر ممکنه دوباره بره بالا که علتش تولید گاز هیدروژن در رادیاتورها هست
    اما اگر زود زود فشار میره بالا پس ممکنه شیر پرکن خراب باشه و یا باد منبع انبساط کم باشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-11-2016 at 19:05. دليل: تصحیح

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم.
    من باید واسه خونمون یه پکیج بخرم (طی 5-6 ماه اینده)
    جای پیکج هم از اونجا که تو اشپزخونست، باید فن دار باشه.
    مشکلم تو صدای فن هست.
    من کلا یا ایران رادیاتور میگرم یا بوتان.

توی این بررسی ها که در اخر لینکشو میذارم، تو بخش نقد و بررسی نوشته ایران رادیاتور با صدا تره. ولی بوتان کم صداست و حدود 35 دسی بل صدا داره.

حالا شما نظرتون رو بگین. من خودم اول بوتانی بودم، ولی نظرم رو عوض کردن رو ایران رادیاتور. اخه از چندتا تعمیرکار پرسیدم، میگن ایران رادیاتور با دوم تره و خرابیش نسبت به بوتان کمتره.

پ.ن: نمیشه بعد از خرابی فن تو پکیج ایران رادیاتور ، فن بوتان رو بهش خوروند؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sent from my tapatalk
    Last edited by 880446534; 24-11-2016 at 14:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام
    مشکل جدید پکیج ما اینه که چند روز بود پیلوت پکیج bx20 بوتان گاها خاموش میشد و من روشنش می کردم ولی دیگه خاموش شده و روشن نمیمونه
    می خواستم ببینم علت از چی هست و در مورد کارکرد پیلوت و سنسور جوش اطلاع پیدا کنم .
    اون سر پیلوت که توی شعله هست رفته به یک سنسور بالای پکیج و از اون یک سیم فلزی دیگه آمده به کاربراتور وصل شده . یک بست هم در حدود 10 سانتی شمعک پیلوت این دو سیم فلزی را به هم بسته است . می خواستم ببینم طرز کار اینها چه جوریه و چطور مشکل را برطرف کنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    پکیج ما بوش تایپ ZWA 24-1 AM 23 وفشار آن با اضافه کردن اب، از صفر بالا میره ودر عرض چند دقیقه بعلت نشتی باز هم صفر میشه. چون دست به آچار بودنم خوبه لطفا" راهنمایی کنید چکار بکنم
    متشکرم
    Last edited by taban166; 26-11-2016 at 17:56.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت کاربران فعال این تاپیک
    هال با احتساب اشپزخانه و زوائد حدود 40 متر میشه و توی خونه یدونه رادیات پنلی 120 نصب شده که جواب نمیده توی اتاق خواب هم 65 سانت گذاشتن که جواب نمیده
    چه رادیاتی و برندی پیشنهاد می کنید؟ حدود قیمت؟
    نظر خودم اینه که به هال یدونه 100 اضافه کنم ( جاش خالیه ) و اتاق خواب هم 120 بزارم حدود 11 متره
    رادیات پنلی بزارم یا پره ای
    یه مدل خوب و خوش قیمت معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    پکیج ما بوش تایپ ZWA 24-1 AM 23 وفشار آن با اضافه کردن اب، از صفر بالا میره ودر عرض چند دقیقه بعلت نشتی باز هم صفر میشه. چون دست به آچار بودنم خوبه لطفا" راهنمایی کنید چکار بکنم
    متشکرم
    سلام دوست عزیز
    علت نشتی از چی هست ؟ تا نشتی برطرف نشه این مشگل را دارید
    1- شیر های رفت و برگشت زیر پکیج را ببندید و فشار را بیارید روی 2 اگر بعد 2 ساعت نشتی نداشت ایراد از پکیج نیست و در لوله کشی و رادیاتور ها نشتی دارید و باید اون نشتی را پیدا کنید و در صورتی که در پکیج نشتی دارید به خدمات پکیجتون زنگ بزنید بیاد براتون درستش کنه اگر خودتون دست به آچار هستید بازم به پکیج دست نزنید میتوانید با کوچکترین اشتباه حوادث مرگبار ایجاد کنید

8. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    مشکل جدید پکیج ما اینه که چند روز بود پیلوت پکیج bx20 بوتان گاها خاموش میشد و من روشنش می کردم ولی دیگه خاموش شده و روشن نمیمونه
    می خواستم ببینم علت از چی هست و در مورد کارکرد پیلوت و سنسور جوش اطلاع پیدا کنم .
    اون سر پیلوت که توی شعله هست رفته به یک سنسور بالای پکیج و از اون یک سیم فلزی دیگه آمده به کاربراتور وصل شده . یک بست هم در حدود 10 سانتی شمعک پیلوت این دو سیم فلزی را به هم بسته است . می خواستم ببینم طرز کار اینها چه جوریه و چطور مشکل را برطرف کنم .
    سلام دوست عزیز
    به احتمال زیاد سنسور شمعک خراب شده و دیگه دمای روشن بودن شمعک را حس نمیکنه با خدمات پکیجتون تماس بگیرید بیاند درست کنند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم.
    من باید واسه خونمون یه پکیج بخرم (طی 5-6 ماه اینده)
    جای پیکج هم از اونجا که تو اشپزخونست، باید فن دار باشه.
    مشکلم تو صدای فن هست.
    من کلا یا ایران رادیاتور میگرم یا بوتان.

توی این بررسی ها که در اخر لینکشو میذارم، تو بخش نقد و بررسی نوشته ایران رادیاتور با صدا تره. ولی بوتان کم صداست و حدود 35 دسی بل صدا داره.

حالا شما نظرتون رو بگین. من خودم اول بوتانی بودم، ولی نظرم رو عوض کردن رو ایران رادیاتور. اخه از چندتا تعمیرکار پرسیدم، میگن ایران رادیاتور با دوم تره و خرابیش نسبت به بوتان کمتره.

پ.ن: نمیشه بعد از خرابی فن تو پکیج ایران رادیاتور ، فن بوتان رو بهش خوروند؟؟؟

sent from my tapatalk
    سلام دوست عزیز
    صدای پکیج تنها از فن نیست که بخواهید فن را عوض کنید در بعضی موارد مشعل و یا شیر گاز و تنظیم نبودن فشار گاز و مبدل و.... میتواند ایجاد سرو صدا کند پس بهتر است بستگی به بودجتون پکیج با کیفیت بهتر بخرید
    ایران رادیاتور برای اجرت نصب زیادتر نسبت به بوتان و مارک های موجود دیگر بیشتر معرفی میشه
    درضمن نیاز نیست صرفا بوتان یا ایران بخرید مارکهای ایتالیایی مونتاژ ایران با قیمت کمی بالا تر از دو مارک مذکور کیفیت بهتری دارند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام خدمت کاربران فعال این تاپیک
    هال با احتساب اشپزخانه و زوائد حدود 40 متر میشه و توی خونه یدونه رادیات پنلی 120 نصب شده که جواب نمیده توی اتاق خواب هم 65 سانت گذاشتن که جواب نمیده
    چه رادیاتی و برندی پیشنهاد می کنید؟ حدود قیمت؟
    نظر خودم اینه که به هال یدونه 100 اضافه کنم ( جاش خالیه ) و اتاق خواب هم 120 بزارم حدود 11 متره
    رادیات پنلی بزارم یا پره ای
    یه مدل خوب و خوش قیمت معرفی کنید
    سلام دوست عزیز
    رادیاتور بر اساس متراژ و دمای شهر و مشخصات جدار ها و دوجداره و درزبند بودن پنجره ها و اینکه آیا سقف و جدار ها و کف به هوای آزاد راه دارند یا به محیط گرم طول رادیاتور محاسبه میشود
    شما لطفا شهر محل سکونت و در چه طبقه ای از ساختمان هستید و نوع درب و پنجره و اگر فضایی چند دیوار به سمت هوای آزاد یا گرم نشده مرتبط است را بفرمایید تا بنده و یا دوستان جهت خرید رادیاتور راهنماییتون کنیم . البته مساحت تک تک فضا ها لازم است
    درضمن ببینید شیر رادیاتور ها کاملا باز باشد و شیر قفلی پایین رادیاتور را هم توسی آچار آلن کاملا باز کنید و دمای پکیج را هم تا حدود 80 میتوانید افزایش دهید البته افزایش دما باعث افزایش مصرف و درنتیجه قبض گاز با مبلغ بالا میشود
    با توجه به اینکه رادیاتور پذیرایی شما 1 جای اضافه دارد باید یک عدد رادیاتور به آنجا اضافه شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •