آره واقعا انتظاری هم ندارم فقط از این احمق بودنشون توی شوک هستم، یعنی یه ذره مغز توی کله پوکشون نیس
ورداشتن یه دکل خیلی کوتاه رو بین دو تا ساختمون بلند زدن همون پوشش ناقصش هم ناقص تر شده
sent from Huawei mate 8
آره واقعا انتظاری هم ندارم فقط از این احمق بودنشون توی شوک هستم، یعنی یه ذره مغز توی کله پوکشون نیس
ورداشتن یه دکل خیلی کوتاه رو بین دو تا ساختمون بلند زدن همون پوشش ناقصش هم ناقص تر شده
sent from Huawei mate 8
مدیریت دولتی و پول مفت همین میشه دیگه. مثل قضیه خودرو سازا.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
این لعنتیا کی میان دکل ما رو فعال کنن خدا میدونه !!! به مخابرات میگم میگه معلوم نیس ! به تهران زنگ میزنم میگه دست مخابراته .... تو ... همشون![]()
بلاخره تکلیف این بسته های شبانه چی شد ؟ نامحدود حجمی هستن یا نه ؟ کسی تست گرفته ؟ فعال نکنیم باز مثل روال سابق بره سراغ کم کردن از شارژ اصلی حساب ! 2 تا 7 یک روزه میخوام فعال کنم قبلا محدودیت 20 گیگ داشت الان چی ؟
سلام.دوستان که تست کردن.
تاعلام شد که همان محدودیت حجم قبل برقرار هست فعلا.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دو هفته پیش که بسته های جدید اعلام شد تست کردم محدودیت 20 گیگ همچنان وجود داشت .
شهر ما هم 3G کلا رو 7 تا 8 مگابیت محدود شده در حالی که قبلا راحت تا 24 مگابیت می رسید . الان با DC - HSPA اینطوری هستش وای به حال مودم هایی که فقط میتونن از : + HSPA استفاده کنن .
![]()
Last edited by saber73; 19-11-2016 at 02:36.
همراه اول 3G بسته شبانه رشت
Last edited by shahin1373; 19-11-2016 at 06:06.
دوستان من با گوشیم انتن همراه اول داخل خونه یکی تا دو تا انتن داره آیا با این سیگنالانتن میشه اینترنت رو روی مودم 3372 اجرا کرد یا پرشت انتن مشکل ایجاد می کنه؟
دوستان سلام . من الان برای دانلود از بسته های شبانه ایرانسل استفاده میکنم و میخواستم ببینم آیا شبانه همراه اول بهتره یا نه . چون از نظر قیمت مثلا بسته 900 تومنی ایرانسل یک ساعت پهنای باند در اختیار میزاره درحالی که با همین پول (بسته 1000 تومنی همراه اول) از ساعت 2 تا 7 صبح (پنج ساعت) اجازه دانلود میده و از نظر ظاهری به نظر میاد همراه اول به صرفه تره ولی حالا میخوام نظر دوستان رو هم بدونم .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)